Anket sonuçlarını göster: Kaç fidan yardımda bulunabilirsiniz? [Fidan başı tahmini 5 YTL]

Oy kullananlar
16. Bu ankette oy kullanamazsınız.
  • 5

10 62,50%
  • 10

5 31,25%
  • 15

0 0%
  • 20

1 6,25%
  • Daha fazla

0 0%
+ Cevap Yaz
Sayfa 1, toplam 13
1 2 3 4 5 6 7 11 ... SonSon
Results 1 to 15 of 189

Ağaç Dikme Kampanyası

Bu sayfada HM kategorisindeki hARDWAREMANIA forumunda Ağaç Dikme Kampanyası başlıklı konu tartışılıyor; Arkadaşlar sizde biliyosunuz ki küresel ısınmayla karşı karşıyayız. Bu duruma karşı kendi başımızada olsa engel olabiliriz en azından yavaşlatabiliriz (ses ...

Power Member WisenChoice Avatar
    Katılım tarihi
    15.06.2005
    Nereden
    istanbuL

Ağaç Dikme Kampanyası

Arkadaşlar sizde biliyosunuz ki küresel ısınmayla karşı karşıyayız. Bu duruma karşı kendi başımızada olsa engel olabiliriz en azından yavaşlatabiliriz (ses getirebiliriz) die düşünüyorum. NTV de bu konuda yeşil ekran adı altında bi program yapmaya başladı.. Dün akşam m4, sayko, mondeo yla bu konuyu konuşurken Ağaç Dikme Kampanyası yapabiliriz die bi fikir çıktı ortaya..

Nedersiniz.. Alp abi, Cem abi ve diğer arkadaşlar ?

V.I.Member MonoChromE Avatar
    Katılım tarihi
    13.02.2006
    Nereden
    İnönü
    Blog Mesajları
    4

Ynt: Küresel Isınmaya Karşı ...

Güzel fikir ben her türlü organizasyona katılırım ayrıca kuzenimin başında olduğu Sorgun Platformu'nu da bu işin içine çekebilirim bilginiz olsun...

Power Member blackmagician Avatar
    Katılım tarihi
    25.12.2006
    Nereden
    Spatyom
    Blog Mesajları
    1

Aslında güzel fikir ismide "hardwaremania ormanı" olablir, fazla sayıda ağaç dikenlere oramanın ismini veriyorlar nasılsa.
    Yeniden doğmak için, ölmek gerekir.
    (CPU-Z ID:
    366232 )

hARDWAREMANIAC Blick Avatar
    Katılım tarihi
    21.09.2004
    Nereden
    Güneşli

yanında ben de vardım bni ne saymıyon len
    forumda desteklemeyecek birisinin çıkacağını sanmam çok güzel bir fikir, İstanbul ya da Tekirdağ gibi bir yerde Tema vakfı ya da benzeri bir organizasyonla iletişime geçilip bağış ormanalrına katkıda bulunalbilir hatta medyaya haber verilip (mesela ntv) bilişimin de duyarlı olduğunu gösterebiliriz

Katılım tarihi
    15.06.2005
    Nereden
    istanbuL

Alıntı Blick tarafından iletildi. Mesajı göster
    yanında ben de vardım bni ne saymıyon len
    forumda desteklemeyecek birisinin çıkacağını sanmam çok güzel bir fikir, İstanbul ya da Tekirdağ gibi bir yerde Tema vakfı ya da benzeri bir organizasyonla iletişime geçilip bağış ormanalrına katkıda bulunalbilir hatta medyaya haber verilip (mesela ntv) bilişimin de duyarlı olduğunu gösterebiliriz
    aa unutmuşum seni

samet dün akşam söledğin beyaz ışık fazla enerji harcıyo olayını burdanda paylaşssana

Katılım tarihi
    21.09.2004
    Nereden
    Güneşli

Alıntı WisenChoice tarafından iletildi. Mesajı göster
    aa unutmuşum seni

samet dün akşam söledğin beyaz ışık fazla enerji harcıyo olayını burdanda paylaşssana
    hee tabii en başta ntv nin uyması lazım
    bu monitörlerde çıkan ışığa göre enerji harcandığından ne kadar beyaz sayfa varsa o kadar fazla enerji tüketiyoruz, yani google çok harcıyor misal bunun bir hesabı yapılmıştı google için ve de siyah olsaydı sayfası ciddi bir tasarruf olacaktı
    aslında bir taraftan siyah ya da koyu bir ton HARDWAREMANIA için kullanılabilir ama default yerine ikinci bir tema da olarak ayarlanabilir
    işin asıl gıcık kaptığım yeri de Ntv yeşil ekran derken tüm teması, tasarımı beyaz üzerine ve de küresel ısınmaya acayip katkı sağlamış olması onun yerine daha koyu ya da siyah renk kullansa crt ya da lcd tv mizde özellikle daha az enerji harcamış dünyayı da daha az ısıtmış ve de enerjimizi harcamamış oluruz.....

bunun yanında hala bir yetkili kul sensei boss bişi demedi bir destek ya da yönlendirici bi önder birisi çıksın da bu dünyanın zor zamanlarında az da olsa kendimizi affettirmeye çalışalım....

Moderator m4gnetic Avatar
    Katılım tarihi
    13.08.2004
    Nereden
    İstanbul
    Blog Mesajları
    3

kesinlikle fikrin göbeğindeyim ancak hwm adına organizasyonı kim yapacak? izinleri kim alacak o çok önemli

hARDWAREMANIAC saykomatriXX Avatar
    Katılım tarihi
    14.07.2002
    Nereden
    ANKARA

büyüklerimiz hallederler bence o işi.

Bende destekliyorum. Fidan yada maddi olarak katılırım. 2 ayaçta biz dikelim.
    Madem Türksün, Format at Ürksün
    BLOGCU - BLOGGER - WORDPRESS

hARDWAREMANIAC Indra Avatar
    Katılım tarihi
    29.03.2004
    Nereden
    Somewhere In The Middle Earth

Düzgün bi organizasyon olursa katılırım tabiki.

Katılım tarihi
    15.06.2005
    Nereden
    istanbuL

Alıntı Indra tarafından iletildi. Mesajı göster
    Düzgün bi organizasyon olursa katılırım tabiki.
    düzgün olup olmaması bizim elimizde

hARDWAREMANIAC Indra Avatar
    Katılım tarihi
    29.03.2004
    Nereden
    Somewhere In The Middle Earth

Evet de birinin çıkıp ayarlaması gerekiyor. Oturduğumuz yerden konuşması kolay.

hARDWAREMANIAC hasantahsin Avatar
    Katılım tarihi
    17.06.2006
    Nereden
    istanbul
    Blog Mesajları
    3

Alıntı saykomatriXX tarafından iletildi. Mesajı göster
    büyüklerimiz hallederler bence o işi.

Bende destekliyorum. Fidan yada maddi olarak katılırım. 2 ayaçta biz dikelim.
    Maddi olarak katılımı bende düşündüm ama bunu ancak hesap falan açarak yapabiliriz, bunu yaparsakta dernek gibi bişey oluruz yani iş büyür. Büyümesine karşı değilim ama bu işi yapan birsürü dernek var ozaman boşuna bir alternatif oluşturmuş oluruz, bizimki belki daha çok gezi misali ağaç dikmeye gitme olabilir
    Bir kez gönül kırdın ise,bu kıldığın namaz değil
    Yetmiş iki millet dahi elin yüzün yumaz değil.

hARDWAREMANIAC saykomatriXX Avatar
    Katılım tarihi
    14.07.2002
    Nereden
    ANKARA

şimdi geçen geceki düşüncemiz şöyle hatıra ormanı gibi bir oluşumdu. İstanbul civarında bir arazide. (niye orası ? en fazla üyenin bulunduğu yer haliyle) E ankaradan tokattan adanadan adam kalkıp istanbula heleki belirli bir gün için gelemiyeceğine göre, istanbuldakilere maddi destekle, olayın çapını büyütmüş oluruz. Sonuçta istanbulda herkesin dikili ağacı olur. Dernekle felan alakası olmaz, sivil oluşum diye bir kavrama dahil oluruz. Dernek için tüzük, yönetim organları, merkez gibi şeyler belirlenir. Ben arkadaşım aydına yada merte sorarım fidan maliyetini, kaç tanesini karşılayabilirsem ona göre yollarım.

Katılım tarihi
    21.09.2004
    Nereden
    Güneşli

Alıntı saykomatriXX tarafından iletildi. Mesajı göster
    şimdi geçen geceki düşüncemiz şöyle hatıra ormanı gibi bir oluşumdu. İstanbul civarında bir arazide. (niye orası ? en fazla üyenin bulunduğu yer haliyle) E ankaradan tokattan adanadan adam kalkıp istanbula heleki belirli bir gün için gelemiyeceğine göre, istanbuldakilere maddi destekle, olayın çapını büyütmüş oluruz. Sonuçta istanbulda herkesin dikili ağacı olur. Dernekle felan alakası olmaz, sivil oluşum diye bir kavrama dahil oluruz. Dernek için tüzük, yönetim organları, merkez gibi şeyler belirlenir. Ben arkadaşım aydına yada merte sorarım fidan maliyetini, kaç tanesini karşılayabilirsem ona göre yollarım.
    tabii bu oluşumu tema vb bir kuruluştan bilgi alarak biz bir hatıra ormanına ağaç dikmek ya da çok sayıda ağaç dikçez bizim hatıra ormanımız olsun diyebiliriz onlarla bir gün ve yer ayarlayıp yasal ve rahat bir şekilde temin ettikleri fidanları dikebiliriz, yok mu hiç böyle bir yerlerde tanıdığı olan ya da irtibata geçebilecek olan?
    il dışından gelecekler de istedikleri kadar fidan alır onların işini de biz yaparız

V.I.Member MonoChromE Avatar
    Katılım tarihi
    13.02.2006
    Nereden
    İnönü
    Blog Mesajları
    4

Alıntı Blick tarafından iletildi. Mesajı göster
    tabii bu oluşumu tema vb bir kuruluştan bilgi alarak biz bir hatıra ormanına ağaç dikmek ya da çok sayıda ağaç dikçez bizim hatıra ormanımız olsun diyebiliriz onlarla bir gün ve yer ayarlayıp yasal ve rahat bir şekilde temin ettikleri fidanları dikebiliriz, yok mu hiç böyle bir yerlerde tanıdığı olan ya da irtibata geçebilecek olan?
    il dışından gelecekler de istedikleri kadar fidan alır onların işini de biz yaparız

Arkadaşlar yukarda yazdım ama kimse görmedi heralde kuzenim Sorgun Platformu' nun başında Tema gibi bütün çevreci vakıflarda bulunmuş birisi ve bu konuda çevresi iyi eğer isterseniz irtibat kurarım yardımcı olurlar bize...

Ayrıca Hesap açtırmaya gerek yok Alp abinin veya Cem abinin hesabına yatırırız paraları orda havuz oluştururuz sonra da o parayla alıma gideriz dernek kurmaya falan gerek yok yani... Sonra kuzenimden yer ayarlama nasıl yapılıyor bilgi alırız gerekli yerlere dilekçe ile başvururuz sonra yeri de ayarladık mı geriye gidip dikmek kalıyor bu arada medya ya da bilgi verilebilir...

+ Cevap Yaz
Sayfa 1, toplam 13
1 2 3 4 5 6 7 11 ... SonSon