Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > HM > hARDWAREMANIA »

Ağaç Dikme Kampanyası

Bu sayfada HM bölümü içerisindeki hARDWAREMANIA forumu altında Ağaç Dikme Kampanyası başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "PC Labs tan güzel bi inceleme konumuzlada az çok alakalı bir durum paylaşmak istedim.. Güç Testi: Hangi cihaz ne kadar ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 09-09-08, 18:50   #101 (permalink)
WisenChoice
Power Member

WisenChoice Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 15.06.05
Nereden: istanbuL
Resimler: 3
Ynt: Ağaç Dikme Kampanyası

PC Labs tan güzel bi inceleme konumuzlada az çok alakalı bir durum paylaşmak istedim..

Güç Testi: Hangi cihaz ne kadar güç tüketiyor? PC Labs
WisenChoice çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 09-09-08, 19:02   #102 (permalink)
Blick
hARDWAREMANIAC

Blick Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 21.09.04
Nereden: Güneşli
Resimler: 10

güzel bir inceleme çıkarmış pclabs, sen de paylaştığın için sağol volkan
ama laza nın açtığı http://www.hardwaremania.com/forum/o...-2-100690.html konuya ekleseydin daha iyi olurdu (:
Blick çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 08-10-08, 16:43   #103 (permalink)
karaca
hARDWAREMANIAC

karaca Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 15.05.04
Nereden: Bostanlı
Blog Mesajları: 3
Resimler: 7

Alıntı:
WisenChoice tarafından iletildi. Mesajı göster
PC Labs tan güzel bi inceleme konumuzlada az çok alakalı bir durum paylaşmak istedim..

Güç Testi: Hangi cihaz ne kadar güç tüketiyor? PC Labs
Alıntı:
Blick tarafından iletildi. Mesajı göster
güzel bir inceleme çıkarmış pclabs, sen de paylaştığın için sağol volkan
ama laza nın açtığı http://www.hardwaremania.com/forum/o...-2-100690.html konuya ekleseydin daha iyi olurdu (:
vardığımız en son nokta bu mu?

ne oldu ağaç dikme projesi? unutuldu mu yoksa?

İnternet Özgürlüktür!!
karaca çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 08-10-08, 16:58   #104 (permalink)
MonoChromE
V.I.Member

MonoChromE Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 13.02.06
Nereden: İnönü

Alıntı:
karaca tarafından iletildi. Mesajı göster
vardığımız en son nokta bu mu?

ne oldu ağaç dikme projesi? unutuldu mu yoksa?

Proje unutulmadı tabii ki ama nedendir bilmiyorum kimden bilgi almaya çalışsak sonuçsuz çıkıyo araya benim ameliyat ve bayram tatili de girince ugrasamadım ama bu arada yeni kişilerle görüşüyorum bilgi vericem... Ama muhtemelen şehirsışı bi yere olucak ankara dışı yada ist dışı ulaşımı falan da bizim ayarlamamız gerekecekmiş... Destekte çok az nasıl olcak bilmiyorum

Ağaç Dikme Kampanyası
MonoChromE çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 08-10-08, 17:13   #105 (permalink)
WisenChoice
Power Member

WisenChoice Avatar

Bilgisayarım

Alıntı:
MonoChromE tarafından iletildi. Mesajı göster
Proje unutulmadı tabii ki ama nedendir bilmiyorum kimden bilgi almaya çalışsak sonuçsuz çıkıyo araya benim ameliyat ve bayram tatili de girince ugrasamadım ama bu arada yeni kişilerle görüşüyorum bilgi vericem... Ama muhtemelen şehirsışı bi yere olucak ankara dışı yada ist dışı ulaşımı falan da bizim ayarlamamız gerekecekmiş... Destekte çok az nasıl olcak bilmiyorum
aynen bnde bi kaç kişiye mail attım da geçerli bi cwp alamadım

MonoChromE sorcaktım şimdi konuya post atılması ii oldu kardeşim yeri belirlersek eminimki destek artıcaktır. Hiç bişey belli olmadığı için destek toplayamıyoruz tabi
WisenChoice çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 08-10-08, 17:19   #106 (permalink)
karaca
hARDWAREMANIAC

karaca Avatar

Bilgisayarım

Alıntı:
MonoChromE tarafından iletildi. Mesajı göster
Alıntı:
WisenChoice tarafından iletildi. Mesajı göster
aynen bnde bi kaç kişiye mail attım da geçerli bi cwp alamadım

MonoChromE sorcaktım şimdi konuya post atılması ii oldu kardeşim yeri belirlersek eminimki destek artıcaktır. Hiç bişey belli olmadığı için destek toplayamıyoruz tabi
bizim memlekette olacağı bu zaten...

forumda yazamam ne demek istediğimi anlayın artık!
karaca çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 08-10-08, 17:26   #107 (permalink)
WisenChoice
Power Member

WisenChoice Avatar

Bilgisayarım

haklısın aslında vatana millete hayırlı bişey yapılcak önünü kesiyolar..
hepbirlikte halledicez işalahh
WisenChoice çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 08-10-08, 17:30   #108 (permalink)
karaca
hARDWAREMANIAC

karaca Avatar

Bilgisayarım

dur dur kim kimin önünü nasıl kesiyor ben şimdi çözücem..

görüştüm temayla.

cevap alamamak falan söz konusu bile değil.

bu kadar diyorum.

birazdan diğer bilgileride yazacağım burada.
karaca çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 08-10-08, 17:40   #109 (permalink)
MonoChromE
V.I.Member

MonoChromE Avatar

Bilgisayarım

Ya sanki yasak bi iş yapıyomuşuz gibi millet kaçıyo acaba bu işte yasadışı bi şey varda biz mi bilmiyoz hani farkında olmadan bi belaya bulaşırsında karşında ki insanlar belayı bilir ama korkudan bi şey söleyemez öyle bi durum var tuhaf yani...
MonoChromE çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 08-10-08, 17:45   #110 (permalink)
karaca
hARDWAREMANIAC

karaca Avatar

Bilgisayarım

şimdi arkadaşlar önce izmir tema vakfı temsilciliği ile görüştüm.

gül hanımdan aldığım bilgi koruluk oluşturmak ve önüne tabelamızı dikmek için 2000 fidan dikilmesi şartı var.

fidanın tanesi 5 ytl.

izmir bölgesinde bu olay gerçekleştirilecek olursa bayındırda ki mevcut ağaçlandırma sahasına dikiliyor.

parayı toplayıp götürüyoruz onlarda karşılığında bir makbuz veriyorlar sertifikamızı veriyorlar ve ağaçlandırma sahasının önüne bizim adımıza (yol üzerindeki görünür cephesine bir tabela dikip) fotoğrafınıda çekip bize yolluyorlar.Tabii ki tam tabelanın arkasındaki fidanlar bizim diyemiyoruz

İStanbul için ise tema merkezden ahmet beyle görüştüm.İStanbul temanın ağaçlandırma sahası şu anda uşaktaymış yani yaptığınız yardımlarınız uşakta değerlendirilir dedi.

izmir temanın söylediği 2000 fidan istanbul içinde geçerli.

Bir koruluğu tamamen kendimize istiyorsak 5000 fidan sayısına çıkmalıyız o zaman o alan belirleniyor ve önünde kocaman sadece bizim ismimiz yazıyor.

arazilerin yerlerini beğenmezsek orman bölge müdürlüğüne başvurmamız gerekiyormuş çünkü onların ekipleriyle bu fidanlar dikiliyor ve arsayıda ağaçlandırmaya orman bölge müdürlüğü açıyormuş.

bilgiler bunlar.

bu akşam doncamillo (organizasyon ve görev adamı) saat 8:30 gibi yanımda olacak.Ben ona bi bahsedeyim

orman bölge müdürlüğünde yoksa bir tanıdığınız arsalarımız bunlar

hadi hayırlı akşamlar.
karaca çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 08-10-08, 18:01   #111 (permalink)
MonoChromE
V.I.Member

MonoChromE Avatar

Bilgisayarım

Alıntı:
karaca tarafından iletildi. Mesajı göster
şimdi arkadaşlar önce izmir tema vakfı temsilciliği ile görüştüm.

gül hanımdan aldığım bilgi koruluk oluşturmak ve önüne tabelamızı dikmek için 2000 fidan dikilmesi şartı var.

fidanın tanesi 5 ytl.

izmir bölgesinde bu olay gerçekleştirilecek olursa bayındırda ki mevcut ağaçlandırma sahasına dikiliyor.

parayı toplayıp götürüyoruz onlarda karşılığında bir makbuz veriyorlar sertifikamızı veriyorlar ve ağaçlandırma sahasının önüne bizim adımıza (yol üzerindeki görünür cephesine bir tabela dikip) fotoğrafınıda çekip bize yolluyorlar.Tabii ki tam tabelanın arkasındaki fidanlar bizim diyemiyoruz

İStanbul için ise tema merkezden ahmet beyle görüştüm.İStanbul temanın ağaçlandırma sahası şu anda uşaktaymış yani yaptığınız yardımlarınız uşakta değerlendirilir dedi.

izmir temanın söylediği 2000 fidan istanbul içinde geçerli.

Bir koruluğu tamamen kendimize istiyorsak 5000 fidan sayısına çıkmalıyız o zaman o alan belirleniyor ve önünde kocaman sadece bizim ismimiz yazıyor.

arazilerin yerlerini beğenmezsek orman bölge müdürlüğüne başvurmamız gerekiyormuş çünkü onların ekipleriyle bu fidanlar dikiliyor ve arsayıda ağaçlandırmaya orman bölge müdürlüğü açıyormuş.

bilgiler bunlar.

bu akşam doncamillo (organizasyon ve görev adamı) saat 8:30 gibi yanımda olacak.Ben ona bi bahsedeyim

orman bölge müdürlüğünde yoksa bir tanıdığınız arsalarımız bunlar

hadi hayırlı akşamlar.

Normalde uzun yazı okumayı pek sevmem ama bunu zevkle okudum ancak ben başından beri tema'ya karşıyım koruluk alan diye devletten alıp ona buna peşkeş çekiyolar arazileri...

Yine de alternatifsiz kalırsak tamam izmir'e uygun olur bence bir de bakımını nasıl yapıyolarmış onu öğrensek süper olur (sulama vs.)
MonoChromE çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 08-10-08, 18:15   #112 (permalink)
hasantahsin
hARDWAREMANIAC

hasantahsin Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 17.06.06
Nereden: istanbul
Resimler: 2

Yalnız miktarlar biraz bizi aşar gibi geldi. Yarı koruluk 10000 tam koruluk 25000 Lira ediyor. Bende elimden gelen desteği veririm ama en fazla 3-5 fidan desteğim olabilir 2000 fidana ulaşabilirmiyiz. Kişi başı 5 fidan desek 400 çevre dostu üyeye ihtiyacımız var en az.
Eski 08-10-08, 18:27   #113 (permalink)
MonoChromE
V.I.Member

MonoChromE Avatar

Bilgisayarım

Alıntı:
hasantahsin tarafından iletildi. Mesajı göster
Yalnız miktarlar biraz bizi aşar gibi geldi. Yarı koruluk 10000 tam koruluk 25000 Lira ediyor. Bende elimden gelen desteği veririm ama en fazla 3-5 fidan desteğim olabilir 2000 fidana ulaşabilirmiyiz. Kişi başı 5 fidan desek 400 çevre dostu üyeye ihtiyacımız var en az.
Sayı aslında büyük usta dediğin gibi ama destek büyüklerimizden bi gelse arkası gelir diye düşünüyorum ama Alp abi'den ve Cem abi'den ses yok maalesef...
MonoChromE çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 08-10-08, 18:44   #114 (permalink)
WisenChoice
Power Member

WisenChoice Avatar

Bilgisayarım

rakam okadarda büyük değil aslında ama toplayabilmek için hem alp abi ve cem abiden destek gerekiyo hemde biraz elimizi vicdanımıza koyup düşünmemiz.. bi sigara paketine bi ağaç diktirebiliyoruz.. bi hafta içmesen 5-6 tane ağaç eder belki dahada fazlası..

bide bu parayı nası toplıcaz
WisenChoice çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in Technorati