Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Bu sayfada HM bölümü içerisindeki hARDWAREMANIA forumu altında Facebook modası! başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Merhaba,
Sonunda allem edip, kallem edip benide facebook'a soktular. Eee fenada olmadı. Adam yapmış helal olsun iyide olmuş
Bu da ..." şeklinde özetlenebilir....
eee yavs biz de o kadar direniyoz şimdi hM var diye oraya da üye mi olcaz
en azından üye olanlar için iyi olmuş grup , bizim de yolumuzu zorla düşürmeyi başarırlarsa orda olurum
Bizde Olalım (:
Mevcut Face Book Gruplarom (:
Teröre Karşı SİYAH KURDELE !!! ▪
I bet I can find 2 miilion people who disagree with the Armenian Genocide ▪
FACEBOOK TÜRKÇE OLMASIN BURAYA DA AMELELER DOLMASIN!! ▪
I bet I can find 1,000,000 people who dislike George Bush! ▪ 642 bin üyesi oldu hergün 1.500 üye geliyor
Nargile Mania ▪
DENGESIZ MISIN? ▪
Idda ediyorum gruplarına artık DUR demeliyiz ! ▪
Bir BURHAN ALTINTOP kolay yetismiyii ▪
▪ 1 kısa mesaj bile 160 karakter sende 1 karakter bile yok!nası olucaakk?
▪ 80lerin sonunda 90larin basinda cocuk olmak
▪ PKK ya LANET okuyoruz !
▪ Hayati Seeklemeyenler Dernegi
▪ Ne EwLi Ne iLiŞkİdE 7/24 ÇeLiŞkİDe ((=
▪ ebemi de bulucam facebook'ta allahın izniyle
▪ I Sleep in School
▪ Sınavdan zayıf alıp, eve gelince "daha okunmadı anneee" diyenler...
▪ GECE YARISINDAN SONRA ACIKANLAR
facebookta yakında ebemıde bulacagım grubunu ılk gordugumde kopmustum ya
"Yakında ebemide bulucam bu facebookta Allah'ın izniyle"
Kız arkadaşım hergün dolaşıyor siteyi, "Bağımlılık yaptı valla tüm ilkokul arkadaşlarımı buldum, nostalji oldu" diyor kendisi.. Benide üye yapmaya çalıştı, ama ben ısrarla reddediyorum. Ama tabi siz gazı verirseniz üye olabilirim, sırf bu hwm grubu için
Eklemek istiyorum;
Çok afedersiniz ama b.kunu çıkardılar bu olayında. Türk nereye giderse batırır ortamı derler ve öyledirde.. MMO oyunlar içinde geçerlidir, bu tip siteler içinde geçerlidir. Şimdi bu Facebook'uda bizim Türkler katleder Emin olun 4-5 ay sonra herkes sıkılıp bırakacak facebooku.
Eklemek istiyorum;
Çok afedersiniz ama b.kunu çıkardılar bu olayında. Türk nereye giderse batırır ortamı derler ve öyledirde.. MMO oyunlar içinde geçerlidir, bu tip siteler içinde geçerlidir. Şimdi bu Facebook'uda bizim Türkler katleder Emin olun 4-5 ay sonra herkes sıkılıp bırakacak facebooku.
Haydi kolay gelsin size =)
Harfiyen katılıyorum.Üye olmamak içinde sonuna kadar direnicem