Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Bu sayfada HM bölümü içerisindeki hARDWAREMANIA forumu altında Fatal Error??? başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Fatal error: Cannot access parent:: when current class scope has no parent in /home/eugene/public_html/forum/includes/class_bbcode_alt.php on line 442
foruma cevap yazmak ..." şeklinde özetlenebilir....
Bende onu araştırıyorum ama henüz birşey bulamadım Mesela bu cevabı sorunsuz yazdım. Sanırım AJAX ile alakalı. Cevap yazmaya sayfa tamamen yüklendikten sonra başlarmısınız birde..
Evet banada oldu ama şimdi sorun yok. Forum yazılımını yapan firmada da bir çözüm yok. Önerileri basit, düşünülebilecek şeyler. Yakında çıkar kokusu sanırım.
Sorun forum yazılımından çok PHP Cache sisteminden kaynaklanıyor sanırım. Ezerche'nin bulduğu bir çözümü denedim. Bakalım ne olacak.. Eğer aynı hatayı görürseniz lütfen haber verin.