Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Bu sayfada HM bölümü içerisindeki hARDWAREMANIA forumu altında favicon.ico lazım !!! başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "ben böyle yaptım ama küçültünce kötü oluyor yaw..." şeklinde özetlenebilir....
bence Jackal_Head_Anubis'in yaptığı fena değil ne dersiniz?
ben ce de iyi arkaplanm sorunu da çözülür gibime gelio hem , logo harici bişi olması da simgenin daha güzel
Alıntı:
lulali tarafından iletildi.
Bence çok koyu. daha açık tonlu ve arka planın transparan olduğu bir gif güzel olur.
yoo ben ce iyi böle gif olur mu bilmem yahoo nun falan da arkası belli etmio ama gif mi icon mu bilmiom valla
H harfi logodan çalınmasından bence jackalın ki daha iyi
ulen jackal senin logoyu dsesteklios sen nerdesin atla şuraya
...ulen jackal senin logoyu dsesteklios sen nerdesin atla şuraya
yettim...
Öncelikle beğeniler için saolun arkadaşlar...değişik bişey denedim bu çıktı...16x16 boyutu biraz zorluyor...Biraz daha açtım renkleri ancak lulali'nin görüşleri doğrultusunda bişeyler yapmaya çalışıcam...
Öncelikle beğeniler için saolun arkadaşlar...değişik bişey denedim bu çıktı...16x16 boyutu biraz zorluyor...Biraz daha açtım renkleri ancak lulali'nin görüşleri doğrultusunda bişeyler yapmaya çalışıcam...