Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Bu sayfada HM bölümü içerisindeki hARDWAREMANIA forumu altında favicon.ico lazım !!! başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Alıntı:
Jackal_Head_Anubis tarafından iletildi.
Saol BLACKandWHITE...
faviconlara devam...
Bu diğerinden çok daha güzel Tebrikler......" şeklinde özetlenebilir....
bunun renklerini beğenmedim
başka aday da yoksa ilki olsun bence
genelde sitedeki arka plan mavi tonlarda...hardwaremania logosuda sarı, hafif turuncu ve siyah tonlarda...bu doğrultuda bişeyler yapmaya çalışıyorum...yoksa başka yönde bir fanatiklik yok ...
eğer tema değişecekse bence önce logo değişmeli yada logoya uygun tema yapılmalı. sonrada iconda tema ve logo uygun olmalı. yani logo teme icon üçgeni
Aslında bayadır sitenin teması değişecek ama bir türlü el atılamıyor temaya Bakalım bu aralar eugene boş zaman bulur ve kafasına yatan bir tema olursa değişir herhalde. Hem sizin için hazırlanan süprizlere de destek olur tema değişimi
yeni bir favicon umuz olmuş hayırlı olsun hort diye laf etmeyin başka konu da görmedim açmak yerine buraya yazıyım dedim...
blogdan sonra da bu, hM çalışıyor (: