Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > HM > hARDWAREMANIA »

foruma kayıt için yaş sınırlaması

Bu sayfada HM bölümü içerisindeki hARDWAREMANIA forumu altında foruma kayıt için yaş sınırlaması başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "arkadaşlar 13 değilmiydi foruma kayıt için yaş sınırı hARDWAREMANIA http://www.hardwaremania.com/forum/d...iz-105432.html benden buna laf anlatacam deye kafa patlatıyordum.. ....." şeklinde özetlenebilir....

Kapalı konu
 LinkBack Konu araçları |  
Eski 01-10-08, 22:47   #1 (permalink)
ozgurkeles64
V.I.Member

ozgurkeles64 Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 26.12.07
Nereden: Uşak
foruma kayıt için yaş sınırlaması

arkadaşlar 13 değilmiydi foruma kayıt için yaş sınırı

hARDWAREMANIA

Lütfen Yardım Ediniz?

benden buna laf anlatacam deye kafa patlatıyordum....

En son ozgurkeles64 tarafından düzenlendi: 01-10-08 saat 22:48 Sebep: ekleme
ozgurkeles64 çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Eski 01-10-08, 22:57   #2 (permalink)
hami10
hARDWAREMANIAC

hami10 Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 02.08.04
Nereden: ŸašaĶ BöLG3
Resimler: 16
Ynt: foruma kayıt için yaş sınırlaması

9 yaşında oldugunu sanmıyorum arkadaşında atıp tutanlar arttı bayağı son zamanlar doğrudur

hami10 çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Eski 01-10-08, 23:19   #3 (permalink)
ozgurkeles64
V.I.Member

ozgurkeles64 Avatar

Bilgisayarım

valla coluk cocuk tırız geçer oldu bizle....
ozgurkeles64 çevrim dışı  
Eski 02-10-08, 00:11   #4 (permalink)
kalpazan
hARDWAREMANIAC

kalpazan Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 09.07.06
Nereden: İzMiT
Blog Mesajları: 2
Resimler: 9

sınır 18 olsa ne olur... sanki üye olamayacak.
Eski 02-10-08, 01:21   #5 (permalink)
muratyayla
hARDWAREMANIAC

muratyayla Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 23.03.06
Nereden: istanbul
Blog Mesajları: 1
Resimler: 10

yaş önemli değil adam olsun yeteryoksa 46 yazar
Eski 02-10-08, 22:03   #6 (permalink)
gurkan
Moderator

gurkan Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 21.02.04
Nereden: Cybertron
Resimler: 4

İyi de orda sorulan soruyla sizin verdiğiniz cevabın uzaktan yakından bir ilgisi yok. Orada kullanıcı renk derinliğinin 32bitten yukarı çıkıp çıkamayacağını sormuş siz 32bit 64bit işletim sistemlerinden işlemcilerden bahsetmişsiniz.
Ortalığı iyice bulandırmışsınız, soruyu anlamadan cevabı kimseye açıklayamazsınız zaten bunun yaşla ilgisi yoktur.
Eski 02-10-08, 23:12   #7 (permalink)
tatlidilli7a
Senior Member

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 05.06.08

Alıntı:
muratyayla tarafından iletildi. Mesajı göster
yaş önemli değil adam olsun yeteryoksa 46 yazar
aynen... yaslı olupta (kendini adam sanıp) adam olamayan insan cok...
tatlidilli7a çevrim dışı  
Eski 03-10-08, 00:07   #8 (permalink)
Cole
V.I.Member

Cole Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 05.04.08
Nereden: ANTALYA
Resimler: 14

Alıntı:
hami10 tarafından iletildi. Mesajı göster
9 yaşında oldugunu sanmıyorum arkadaşında atıp tutanlar arttı bayağı son zamanlar doğrudur
Özgür arkadaşımın yaşadığı sorunda bence haklı.Haminin de dediği gibi atıp tutanlar aldı başını gidiyor.Abuk subuk mesajlar yazanlar çok.Ben artık okuyorum ve gülüp geçiyorum...
Alıntı:
"64 bit için lcd monitor 128 bit için üst düzey almlısın ve 64 bit için 4850 gibi 128 bit için ise üst düzey bir lcd monitör hd 4870 x2 gibi manyak bi ekran kartı gerekir"
bu kadar saçmalandıktan sonra Özgürün 32Bit/64Bit işletim sistemi gibi bir anlam çıkarması çok normal...
Cole çevrim dışı  
Eski 03-10-08, 00:11   #9 (permalink)
::ZaFeR::
hARDWAREMANIAC

::ZaFeR:: Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 10.03.04
Nereden: Sakarya
Blog Mesajları: 1
Resimler: 3

Yeni mesajlara bakıyorum,eğer bizden tanıdık biri mesaj yazmışsa yazıyorum ya da bakıyorum..

::ZaFeR:: çevrim dışı  
Eski 03-10-08, 00:13   #10 (permalink)
ozgurkeles64
V.I.Member

ozgurkeles64 Avatar

Bilgisayarım

Alıntı:
gurkan tarafından iletildi. Mesajı göster
İyi de orda sorulan soruyla sizin verdiğiniz cevabın uzaktan yakından bir ilgisi yok. Orada kullanıcı renk derinliğinin 32bitten yukarı çıkıp çıkamayacağını sormuş siz 32bit 64bit işletim sistemlerinden işlemcilerden bahsetmişsiniz.
Ortalığı iyice bulandırmışsınız, soruyu anlamadan cevabı kimseye açıklayamazsınız zaten bunun yaşla ilgisi yoktur.
evet haklısın..derdini anltamasını bilmeyenlere cevap vermeye kalktığımızda bu durumlara düşülebiliyor..e o kadar madem anladınızda bu kadar bekleyiptemi cevap yazıyorsunuz...

Alıntı:
tatlidilli7a tarafından iletildi. Mesajı göster
aynen... yaslı olupta (kendini adam sanıp) adam olamayan insan cok...
evet..akılın yaşta değil başta olduğunu senden cok ama cok daha iyi bilen insanlarla karsılastım..fakat zamane cocukları diyelim sunada iş bitsin..ne saygı kalmıs nede başka bişey..her aklına gelen bişeyler sölerse olacağı budur..
ozgurkeles64 çevrim dışı  
Eski 03-10-08, 00:42   #11 (permalink)
gurkan
Moderator

gurkan Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 21.02.04
Nereden: Cybertron
Resimler: 4

Alıntı:
Cole tarafından iletildi. Mesajı göster
Özgür arkadaşımın yaşadığı sorunda bence haklı.Haminin de dediği gibi atıp tutanlar aldı başını gidiyor.Abuk subuk mesajlar yazanlar çok.Ben artık okuyorum ve gülüp geçiyorum... bu kadar saçmalandıktan sonra Özgürün 32Bit/64Bit işletim sistemi gibi bir anlam çıkarması çok normal...
Soruyu soran arkadaşın ne anlattığı belli , diğer arkadaşın zaten bilgisi olmadığı ve ya yanlış bildiği bir gerçek. Sorun nedir bu durumda?

ozgurkeles64

Arkadaşım derdini anlatan çok iyi anlatmış daha ne yazacaktı söylediği direktifleri izlerseniz renk derinliğini sorduğunu anlarsınız bilmiyorsanız da. Diğer üye yanlış şeyler aktarmış bu kadar.
Ayrıca kalkıp da bana bu şekilde hesap sormaya hakkını nerden aldığınızı sorabilir miyim? Gördüğümde ister cevap yazarım ister yazmam, bunun sizi alakadar ettiğini sanmıyorum görünce gerekeni yazdım zaten.

Foruma kayıt için herhangi bir sınırlandırma olması gerekmiyor. Görüldüğü üzere bazen 50 de 5 de aynı tavırları sergileyebiliyor. Bunu ayırt edecek bir sistem henüz yok.

Saygılarımla.
gurkan şu an çevrim içi  
Eski 03-10-08, 01:01   #12 (permalink)
ozgurkeles64
V.I.Member

ozgurkeles64 Avatar

Bilgisayarım

Alıntı:
gurkan tarafından iletildi. Mesajı göster
ozgurkeles64
Ayrıca kalkıp da bana bu şekilde hesap sormaya hakkını nerden aldığınızı sorabilir miyim? Gördüğümde ister cevap yazarım ister yazmam, bunun sizi alakadar ettiğini sanmıyorum görünce gerekeni yazdım zaten.Saygılarımla.
evet..haklısınız..sizin cevap yazıp yazmadığınızda aslında beni alakadar etmiyor..sadece yanlıs yorum yapanlara yazmıstım ben bunları..soruyu sorana değil ilk başta..bilmiyorum bunuda okudunuzmu..

hesap sorma konusuna değineceğm sadece..
ben size hesap sormadım zaten.bu aklımın ucundan bile geçmedi..sadece merakımdan sordum..bu kadarda zorunuza gideceğini bilsem sormazdımda aslında ne bileyim..sadece tavrına üzüldüm..

saygılarımla..
ozgurkeles64 çevrim dışı  
Kapalı konu

Konu araçları

foruma kayıt için yaş sınırlaması ile benzer konular :
Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
adsl sınırlaması eternalsam ADSL 0 21-07-08 22:07
tv kartından kayıt için yardım baron42 Çokluortam 0 15-03-06 19:10
Canlı perf.kayıt için? CeM Bilgisayar Destekli Müzik 8 30-07-05 00:47
foruma yeni başlayanlar için yararlı bilgiler odenka hARDWAREMANIA 18 24-05-05 20:13
DVD & VCD Kayıt için Capture Card Mı Yoksa Bağımsız Kayıt Ünitesi mi_____? piyanisttamer Divx/DVD 2 24-04-05 23:45

Aranızda sır kalmasın!

HABERLER