Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > HM > hARDWAREMANIA »

Forum'da Resim Göstermek Için çözüm

Bu sayfada HM bölümü içerisindeki hARDWAREMANIA forumu altında Forum'da Resim Göstermek Için çözüm başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Foruma resim göndermek isteyenler http://www.zippyimages.com veya http://www.imageshack.us adresini denesinler üyelik gerektirmiyor. Giriş sayfasında dosyanızı gösterip upload yapıyorsunuz . Dosyayı upload ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 26-04-04, 00:44   #1 (permalink)
Lacagot
Rookie Member

Katılım tarihi: 31.12.02
Nereden: İstanbul
Forum'da Resim Göstermek Için çözüm

Foruma resim göndermek isteyenler http://www.zippyimages.com veya http://www.imageshack.us adresini denesinler üyelik gerektirmiyor. Giriş sayfasında dosyanızı gösterip upload yapıyorsunuz . Dosyayı upload ettikten sonra resim doyasının forumda kullanılması için gerekli olan link'i veriyor. Oldukça kolay.

http://www.zippyimages.com Dosya başına 1 mb . Dosyaya son erişiminden 6 ay sonra dosya siliniyor.

http://www.imageshack.us Dosya başına 600kb .Dosyaya son erişiminden 1 yıl sonra dosya siliniyor.
ATHLON XP 2500 <> Aopen AK77-600GN <> 256MB Spectek 333 cl2.5 + 512mb Kingston 333 cl2.5 <> 80GB Samsung SP0812C Serial ATA 8mb <> 128MB Ati Radeon 8500LE <> SB Live!5.1 <> 16x DVD NEC DV5800c <> TEAC CD-W540E 40x/12x/48x <> LG F700B <> Psu Fsp 60ATV(PFC)Noise Killer
Lacagot çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 26-04-04, 01:37   #2 (permalink)
TAY-LAN
Moderator

TAY-LAN Avatar

Katılım tarihi: 24.12.02
Nereden: ankara
lycos varya 50 mb
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 26-04-04, 11:23   #3 (permalink)
lulali
HM Haber Editörü

lulali Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 07.12.03
Resimler: 5
Yaw ben lycostan alamadım neresinden alıcağım bulamadım valla....
Eski 26-04-04, 13:18   #4 (permalink)
TAY-LAN
Moderator

TAY-LAN Avatar

bizim siteden beleş diye tarattır.sanırsam spawn bi konu açmıştı.ordada unrealmaster resımlerle anlatmıştı bana saolsun.
TAY-LAN çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 26-04-04, 13:48   #5 (permalink)
lulali
HM Haber Editörü

lulali Avatar

Bilgisayarım
tamam biliyorum o konuyu ama unrealmaster ın resimli anlatımını görmemiştim dur bir daha bakayım..sağolasın...
lulali çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 26-04-04, 18:48   #6 (permalink)
Beyazzenci
hARDWAREMANIAC

Beyazzenci Avatar

Katılım tarihi: 31.10.02
Nereden: Adana
bide www.domaindlx.com mu ne vardı.. saolsun terabyte yazmıştı foruma 100mb veriyodu sanırım orasıda
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 26-04-04, 19:32   #7 (permalink)
lulali
HM Haber Editörü

lulali Avatar

Bilgisayarım
onuda aldım beyaz ama sorun vardı iki üç gün önce ondan bu lycos sağlamdır sanırım bu lycos u kullanalım...
lulali çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 26-04-04, 19:48   #8 (permalink)
lulali
HM Haber Editörü

lulali Avatar

Bilgisayarım
Alıntı:
TAY-LAN tarafından iletildi.
bizim siteden beleş diye tarattır.sanırsam spawn bi konu açmıştı.ordada unrealmaster resımlerle anlatmıştı bana saolsun.
hehehe buldum konuyu unreal ın anlatımını arıyorum ikinci sayfada bir baktım kylie resimleri dedim bunu mu anlatmışlarsonra üçüncü sayfada buldum anlatımı sağol unrealmaster sağol taylan
lulali çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 27-04-04, 00:18   #9 (permalink)
TAY-LAN
Moderator

TAY-LAN Avatar

evet ben ıkı saatte alamamıstımda saolsun unreal.ama ordan hesap acmakda banka hesabı acmadan zor vala.
TAY-LAN çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver

Konu araçları

Aranızda sır kalmasın!

HABERLER

Saat ayarı GMT +3. Saat : 13:05.