Bu sayfada HM kategorisindeki hARDWAREMANIA forumunda hARDWAREMANIA T-Shirt Dizaynı !!! başlıklı konu tartışılıyor; Merhaba,
Arkadaşlar T-Shirt yaptırmak için sonunda bir yeri 100 adet için razı ettik. Ancak şimdide dizayn sorunu var. Eğer 1 ...
Arkadaşlar T-Shirt yaptırmak için sonunda bir yeri 100 adet için razı ettik. Ancak şimdide dizayn sorunu var. Eğer 1 hafta içinde dizaynlarınızı buraya göndermezseniz ya da bana ICQ'dan ulaştırmazsanız önde küçük arkada büyük logo olan , arkadaki logo altında www.hARDWAREMANIA.com ve hARDWAREMANIA fORUM COMMUNITY gibi bişiler yazan klasik bir dizayn basılacak haberiniz olsun.
çok basit oldu ama bi fikir olsun diye böle bişi yaptım(daha önceden yapmıştım zaten)
ama böle bişi olsun derseniz çok daha belirgin bişiler yapabilirim..
En son BLACKandWHITE tarafından düzenlendi: 12-04-2006 saat 05:54
nvidia tartısma yaratmasın son gunlerde herkes slıngan olmaya basladıda
ek :
arkadaslar tasarım konusunda dikkatli olmaya cagırıyorum
tasarımdaki renksayısı artıkca maliyet artıcaktır
ikincisi karadan sonra birkac adet demo baslı yapılmalı
ozellikle siyah uzerine baskıda dikkatli olmak gerekiyor
yoksa renkler siyahlakarısık kirli bir goruntu oluşturur
hoş olmaz
En son zerdes tarafından düzenlendi: 06-18-2004 saat 02:00
[|AMD Athlon XP 2800+||Epox 8RDA3+||FX5600 128MB||2x512Mb 400Mhz Kingstone||80GB+320GB Seagate SATA||SoudblasterLive 5.1 Digi||NEC16x DVD-RW||16x LG DVD||19'' Philips 109E5|| PhilipsRhytymicWawe A2.610|AOpen H600B-B27(350W)||CNPS7000A-Cu+Giant III |]
çok basit oldu ama bi fikir olsun diye böle bişi yaptım(daha önceden yapmıştım zaten)
bence black in tasarımı guzel olmus ama birde t-shirt uzerinde gorsek keske
abi ortalıkta anakart gibi mi dolaştırcan bizi yaa milleth cpu diye dalga geçer sonra