Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > HM > hARDWAREMANIA »

HWM Flash Banner ihtiyacı..

Bu sayfada HM bölümü içerisindeki hARDWAREMANIA forumu altında HWM Flash Banner ihtiyacı.. başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Merhaba, hARDWAREMANIA'nın banner'larını yayınlayacak çok baba bir mecra var. Ama ben flash'tan filan hiç anlamıyorum. 320x250 banner kim yapabilir? Jackal_Head_Anubis ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 08-10-08, 16:31   #1 (permalink)
eUGENE
A-TEAM

eUGENE Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 08.09.00
Nereden: Moonbase Alpha
Blog Mesajları: 17
Resimler: 42
HWM Flash Banner ihtiyacı..

Merhaba,

hARDWAREMANIA'nın banner'larını yayınlayacak çok baba bir mecra var. Ama ben flash'tan filan hiç anlamıyorum. 320x250 banner kim yapabilir? Jackal_Head_Anubis bu iştende anlar mı acaba ?
eUGENE çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 08-10-08, 16:52   #2 (permalink)
WisenChoice
Power Member

WisenChoice Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 15.06.05
Nereden: istanbuL
Resimler: 3
Ynt: HWM Flash Banner ihtiyacı..

blick te yapabilir gibime geliyo
WisenChoice çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 08-10-08, 17:07   #3 (permalink)
eUGENE
A-TEAM

eUGENE Avatar

Bilgisayarım

çok makbule geçer iyi bir banner
eUGENE çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 08-10-08, 21:58   #4 (permalink)
Blick
hARDWAREMANIAC

Blick Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 21.09.04
Nereden: Güneşli
Resimler: 10

Alıntı:
WisenChoice tarafından iletildi. Mesajı göster
blick te yapabilir gibime geliyo
upps (: üç-beş sene önceki hevesimi hatırladın herhalde keşke yapabilsem ama çok uzun zamandır kurcalamadım...
Alıntı:
eUGENE tarafından iletildi. Mesajı göster
çok makbule geçer iyi bir banner
sofora yakın bir bilgim var hocam, maalesef zor. Ama cidden yapacak kimse çıkmazsa şu okullar yeni başlamışken üzerine bir de ingilizce kursu geldi bu arada sıkıştırıp flash öğrenmeye çabalarım, üzerine de bulabileceğim template lerden değişiklik yapmaya çalışabilirim en fazla...

bu konuda jha ya da m4 ün bilgileri nasıldır bilemem ama onlardan çok güzel çalışmalar beklerim (:
Blick çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 08-10-08, 23:10   #5 (permalink)
Jackal_Head_Anubis
Power Member

Jackal_Head_Anubis Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 20.05.04
Nereden: Mythological Egypt

Alıntı:
eUGENE tarafından iletildi. Mesajı göster
Merhaba,

hARDWAREMANIA'nın banner'larını yayınlayacak çok baba bir mecra var. Ama ben flash'tan filan hiç anlamıyorum. 320x250 banner kim yapabilir? Jackal_Head_Anubis bu iştende anlar mı acaba ?
.gif yada haraketli .gif tarzında bir banner olsaydı ps ile elimden geleni yapardım ama maalesef flash bilgim yok...
Eski 09-10-08, 00:08   #6 (permalink)
eUGENE
A-TEAM

eUGENE Avatar

Bilgisayarım

sen yapta gif anim olsun ne olacak, flash şart değil.. olmadı flash ile sonradan hareket katarız lazım olursa.. ilgi çekici olur diye flash demiştim..
eUGENE çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 09-10-08, 02:17   #7 (permalink)
lazarus
Silver Member

lazarus Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 03.07.05
Nereden: ist
Blog Mesajları: 1
Resimler: 1

bence de .gif daha iyi olur flaş yerine pek sevmiyom da neyse 1-2 ark. var bu işten anlayan onlara diyim bişeyler ayarlarsam burda paylaşırım
lazarus çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 12-10-08, 21:02   #8 (permalink)
Jackal_Head_Anubis
Power Member

Bilgisayarım

vakit buldukça birşeyler yapmaya çalışıyorum ancak flash öğrenmek şart gibi...flash ile çok daha küçük boyutlarda çok daha güzel şeyler yapılabiliniyor...ps ve image ready ile yapılanlar oldukça büyük boyutlu oluyor...küçüldükçede maalesef bozuluyorlar...küçük boyutlar için daha düz veya haraketsiz şeyler yapmak lazım...(boyutlar biraz yüksek arkadaşlar giden kb ler için kusura bakmayın)...

Jackal_Head_Anubis çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 14-10-08, 01:01   #9 (permalink)
giray
Silver Member

giray Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 18.06.05
Nereden: ank/sincan(eryaman aslında)
Resimler: 2

Alıntı:
Jackal_Head_Anubis tarafından iletildi. Mesajı göster
vakit buldukça birşeyler yapmaya çalışıyorum ancak flash öğrenmek şart gibi...flash ile çok daha küçük boyutlarda çok daha güzel şeyler yapılabiliniyor...ps ve image ready ile yapılanlar oldukça büyük boyutlu oluyor...küçüldükçede maalesef bozuluyorlar...küçük boyutlar için daha düz veya haraketsiz şeyler yapmak lazım...(boyutlar biraz yüksek arkadaşlar giden kb ler için kusura bakmayın)...

alttaki olmamış(hem hoşuma gitmedi hem çok büyük 1 mb) üstteki iyi ve yeterli,e artık sana da bi comodluk yakışır yani

ha üsttekine yapıcı eleştri olaraktan böyle yavaş yavaş değişen değilde birden değişen bişey olsun(hani yavaş yavaş beyaz oluyor ya sahne)(ayrıca daha az resim kullanırsın küçülür gibime geliyor) sanki ahtapot giyim aklıma geldi birden

Alıntı:
DontHurtMe tarafından iletildi. Mesajı göster
Gerçek aşk bilgisayara olandır
cpuz ID : 357842
giray çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 14-10-08, 15:41   #10 (permalink)
Jackal_Head_Anubis
Power Member

Bilgisayarım

daha küçük boyutlu daha sade olarak;

giray yorum için saol...ahtapot giyim ne bu arada ...
Jackal_Head_Anubis çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 14-10-08, 16:57   #11 (permalink)
Blow-II
Cool Moderator

Blow-II Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 18.01.04
Nereden: Balasagun
Blog Mesajları: 3
Resimler: 13

GIF to Flash Converter - Free software downloads and reviews - CNET Download.com
GIF to Flash Converter - GIF to Flash Converter is a powerful conversion tool that lets you convert animated GIF to AVI, SWF flash and various image file formats such as BMP, JPEG, GIF, PNG, and TIFF in just few seconds.

Cahil ile etme sohbet fıttırırsın, taş ile etme taharet yırttırırsın..
Blow-II şu an çevrim içi  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 16-10-08, 20:42   #12 (permalink)
lazarus
Silver Member

lazarus Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 03.07.05
Nereden: ist
Blog Mesajları: 1
Resimler: 1

Alıntı:
Jackal_Head_Anubis tarafından iletildi. Mesajı göster
daha küçük boyutlu daha sade olarak;

giray yorum için saol...ahtapot giyim ne bu arada ...
ikisi de süper jackal eline sağlık...
lazarus çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 17-10-08, 00:11   #13 (permalink)
chona
Senior Member

chona Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 08.07.08
Nereden: Evden

ben flash biliyorum arkadaşlar hemde iyi biliyorum. ortak bi dizayn düşünüp bişiler yapalım siz fikri verin ben yapayım
chona çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 17-10-08, 09:47   #14 (permalink)
eUGENE
A-TEAM

eUGENE Avatar

Bilgisayarım

Merhaba,

O zaman ideal yöntem şu; chona ile Jackal_Head_Anubis'i tanıştırmak lazım. Sonra ben, chona ve Jackal_Head_Anubis MSN den bir toplantı yapalım
eUGENE çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver