Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Bu sayfada HM bölümü içerisindeki hARDWAREMANIA forumu altında HWM Flash Banner ihtiyacı.. başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Merhaba,
hARDWAREMANIA'nın banner'larını yayınlayacak çok baba bir mecra var. Ama ben flash'tan filan hiç anlamıyorum. 320x250 banner kim yapabilir? Jackal_Head_Anubis ..." şeklinde özetlenebilir....
hARDWAREMANIA'nın banner'larını yayınlayacak çok baba bir mecra var. Ama ben flash'tan filan hiç anlamıyorum. 320x250 banner kim yapabilir? Jackal_Head_Anubis bu iştende anlar mı acaba ?
upps (: üç-beş sene önceki hevesimi hatırladın herhalde keşke yapabilsem ama çok uzun zamandır kurcalamadım...
Alıntı:
eUGENE tarafından iletildi.
çok makbule geçer iyi bir banner
sofora yakın bir bilgim var hocam, maalesef zor. Ama cidden yapacak kimse çıkmazsa şu okullar yeni başlamışken üzerine bir de ingilizce kursu geldi bu arada sıkıştırıp flash öğrenmeye çabalarım, üzerine de bulabileceğim template lerden değişiklik yapmaya çalışabilirim en fazla...
bu konuda jha ya da m4 ün bilgileri nasıldır bilemem ama onlardan çok güzel çalışmalar beklerim (:
hARDWAREMANIA'nın banner'larını yayınlayacak çok baba bir mecra var. Ama ben flash'tan filan hiç anlamıyorum. 320x250 banner kim yapabilir? Jackal_Head_Anubis bu iştende anlar mı acaba ?
.gif yada haraketli .gif tarzında bir banner olsaydı ps ile elimden geleni yapardım ama maalesef flash bilgim yok...
vakit buldukça birşeyler yapmaya çalışıyorum ancak flash öğrenmek şart gibi...flash ile çok daha küçük boyutlarda çok daha güzel şeyler yapılabiliniyor...ps ve image ready ile yapılanlar oldukça büyük boyutlu oluyor...küçüldükçede maalesef bozuluyorlar...küçük boyutlar için daha düz veya haraketsiz şeyler yapmak lazım...(boyutlar biraz yüksek arkadaşlar giden kb ler için kusura bakmayın)...
vakit buldukça birşeyler yapmaya çalışıyorum ancak flash öğrenmek şart gibi...flash ile çok daha küçük boyutlarda çok daha güzel şeyler yapılabiliniyor...ps ve image ready ile yapılanlar oldukça büyük boyutlu oluyor...küçüldükçede maalesef bozuluyorlar...küçük boyutlar için daha düz veya haraketsiz şeyler yapmak lazım...(boyutlar biraz yüksek arkadaşlar giden kb ler için kusura bakmayın)...
alttaki olmamış(hem hoşuma gitmedi hem çok büyük 1 mb) üstteki iyi ve yeterli,e artık sana da bi comodluk yakışır yani
ha üsttekine yapıcı eleştri olaraktan böyle yavaş yavaş değişen değilde birden değişen bişey olsun(hani yavaş yavaş beyaz oluyor ya sahne)(ayrıca daha az resim kullanırsın küçülür gibime geliyor) sanki ahtapot giyim aklıma geldi birden