Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Bu sayfada HM bölümü içerisindeki hARDWAREMANIA forumu altında HWM Kötü amaçlı yazılım ! başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "az önce aşağıdaki gibi bir uyarı aldım nedir ne değildir diye bir sorayım dedim..." şeklinde özetlenebilir....
Bu uyarıyı kim veriyor acaba? araştırabilirim. Reklamlardan kaynaklanıyor olabilir tabii ki. Bakmak lazım.. Ama göz atabilmem için önce o uyarıyı benimde almam lazım...
Firefox 'da aşağıdaki ayarlar açık kullanıyorum. IE7, Opera ve Crome da baktım. Bir problem gözükmüyor.
Tamam sorunu bulduk. O konudaki Methral isimli üyenin imzasında gif'in içinde zararlı bir içerik var. sanırım artık resim imzalarıda yasaklama zamanı geldi.
Tamam sorunu bulduk. O konudaki Methral isimli üyenin imzasında gif'in içinde zararlı bir içerik var. sanırım artık resim imzalarıda yasaklama zamanı geldi.
Şimdi hata olmaması lazım...
açıklama için teşekkürler.
bence de bir kısıtlama getirilmesi gerekli...