Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Bu sayfada HM bölümü içerisindeki hARDWAREMANIA forumu altında mesajlarımın hepsini toplu olarak görebilir miyim başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "şimdiye kadar sorduğum soruları ve verdiğim cevapları görebilir miyim
mesajlarımın hepsini toplu olarak görebilir miyim..." şeklinde özetlenebilir....
nereye sorsaydı ya adam bence iyi bir yere de açmış konuyu. üstelik bu forumun verimli kulanılmasını sağlayacak bir özellik ve gerekli. soru da normal bence...
nereye sorsaydı ya adam bence iyi bir yere de açmış konuyu. üstelik bu forumun verimli kulanılmasını sağlayacak bir özellik ve gerekli. soru da normal bence...
Konu taşınmış bizim cevapta askıda kalmış konu önceden donanım bölümündeydi açıklamayı ve karizmayı çizdirtmemeyi görev bilirim
Ya yeri mi bilmiyorum ama ben forumda arama yaptığım zaman (ne ararsam arayayım ister kendi mesajlarım,ister başka bişey) maksimum 8 sayfa sonuç veriyor bu yeni mesajlara tıkladığımda da böyle başka vbulletin forumlarında böyle değil acaba problem bende mi yoksa herkes 8 sayfaya kadar mı bakabiliyor
sorumun cevabini buldum arkadaşlar
sağ taraftaki üye ismimin üzerine sol tıkladığımızda
".. tarafından atılan daha çok mesajı bul" seçeneğini tıklayarak
şimdiye kadar sorduğumuz soruları ve cavaplarını bulabiliriz
yav öle yeni mesajlara bakamıyosun. benim firefoxun anasayfa yeni mesajlar, sonra da aramaya girip kullanıcı arama kısmına "kommix" yazıyorum, direk yeni mesajlar formatında çıkıyo yazdığım konular.