Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > HM > hARDWAREMANIA »

Nedir Bu Eski/Yeni Konusu Günceldeki Makaralar Konusu?

Bu sayfada HM bölümü içerisindeki hARDWAREMANIA forumu altında Nedir Bu Eski/Yeni Konusu Günceldeki Makaralar Konusu? başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Arkadaşlar hardwaremania'yı internetle ilk tanıştığımdan hatta ötesinden beri bilirim duyarım... Gün geldi üye olmak, birşeyler katmak nasip oldu... Güncel bölümünde ..." şeklinde özetlenebilir....

Kapalı konu
 LinkBack Konu araçları |  
Eski 23-09-08, 21:28   #1 (permalink)
2-RuN
Cool Member

2-RuN Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 25.08.08
Nereden: Konya
Arrow Nedir Bu Eski/Yeni Konusu Günceldeki Makaralar Konusu?

Arkadaşlar hardwaremania'yı internetle ilk tanıştığımdan hatta ötesinden beri bilirim duyarım... Gün geldi üye olmak, birşeyler katmak nasip oldu...

Güncel bölümünde sürekli arkadaşların bahsettiği ancak hiç açılmayan bir konu var..

"Eskiden şöyleydi, böyleydi..." nedir bu mevzu... Bu siteye değer veren, saygı duyan, birşeyler kazanıp kazandırabilmek isteyen bir üye olarak sanırım bu konudan bir bilgi sahibi olmaya hakkım var.. En azından ben kendim öyle düşünüyorum..

Nedir HWM'yı sarsan önemli olaylar, HWM'nin dönüm noktası sayılabilecek kişiler/topicler/kampanyalar/olaylar...

Nedir Eski/Yeni konusu..

Güncel bölümündeki 2004 yılına kadar uzanan mesajlara linklerden ulaşabiliyoruz ancak göremiyoruz... Neden?

Bana bunları anlatabilecek, açıklayabilecek abilerimizden üstadlarımızdan, bizden cevaplarını esirgememelerini diliyorum...

İyi akşamlar selametle kalın...
2-RuN çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Eski 23-09-08, 22:16   #2 (permalink)
Pusu
V.I.Member

Pusu Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 03.11.04
Nereden: Ankara@Antakya
Ynt: Nedir Bu Eski/Yeni Konusu Günceldeki Makaralar Konusu?

Günün kazık sorusu. Sayın yöneticiler; buyrun

Pusu çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Eski 23-09-08, 22:36   #3 (permalink)
Blow-II
Cool Moderator

Blow-II Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 18.01.04
Nereden: Balasagun
Blog Mesajları: 3
Resimler: 13

Eski yeni mevzusundan kasıt, herkesin (genel anlamda istisnalar olmuştur her zaman) daha içerikli mesajlar attığı, konularda ve atılan mesajlarda belli bir saygı üslubunun olduğu, interneti ve forum sayfalarını geyik için değilde gerçekten ihtiyacı olduğu ve öğrenmek için kullanan insanların daha fazla olduğu dönemden, aman biz burayı beğenmedik daha iyisini yaparız diyip gizliden nifak tohumları ekenlerin olduğu dönemden, karşıt fikirli olsada birbirine saygı göstermeyi bilen insanların olduğu dönemden bahsediyor olabilirler! Ama benim için HM'nın en baba dönemi 2004-2005 yılıydı ve database kaybı ile malesef bu saygın dönem diyebileceğim zamanki birçok konu ve üye de gitti. Bazı konulara ulaşamamanızın sebebi bu olabilir. Ha benden daha eski olup daha fazla katılımının olduğunu düşünen biri varsa çıksın meydane

Cahil ile etme sohbet fıttırırsın, taş ile etme taharet yırttırırsın..
Blow-II çevrim dışı  
Eski 23-09-08, 23:08   #4 (permalink)
GaNDHi
Moderator

GaNDHi Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 30.04.03
Nereden: TháLîÒñ
Blog Mesajları: 1
Resimler: 10

Artı olarak adslden önce ve adslden sonra diye adlandırabileceğimiz dönemdir bence Daha doğrusu eski/yeni diye ayrım yapmamıza neden olan adsldir
Eski 23-09-08, 23:22   #5 (permalink)
kalpazan
hARDWAREMANIAC

kalpazan Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 09.07.06
Nereden: İzMiT
Blog Mesajları: 2
Resimler: 9

benim eski kavramım 2 yıl öncesine kadar gidiyor ancak 2 yıl öncesinde katılım daha fazlaydı.daha fazla daimi üye vardı sanki.
Eski 23-09-08, 23:35   #6 (permalink)
2-RuN
Cool Member

2-RuN Avatar

Bilgisayarım

Yani anladığım kadarıyla

Eski: Daha kaliteli forumculuk anlayışı, dayanışma kardeşlik gibi konularu ele alırken;

Yeni: Daha geyiğe dolaşık halde saçma sapan ve dağınık forumculuğu anlatıyor...

Anlamışmıyım??
2-RuN çevrim dışı  
Eski 24-09-08, 00:11   #7 (permalink)
ALIENWARE
hM Haber Editörü

ALIENWARE Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 04.09.04
Nereden: N/A

Alıntı:
2-RuN tarafından iletildi. Mesajı göster
Yeni: Daha geyiğe dolaşık halde saçma sapan ve dağınık forumculuğu anlatıyor...

Anlamışmıyım??
Yalnız bu kısım hM için hiç bir zaman geçerli olmadı, bilginize Ama diğer bir çok foruma genel olarak bakıldığında dediğinize katılıyorum. Şuan burada bulunduğum için söylemiyorum ama seviyesini ve kalitesini bugüne kadar koruyan nadir donanım sitelerden birisidir. Bugüne kadar böyle gelmişse, neden böyle devam etmesin

Nacizane blogum:fromVincent
ALIENWARE çevrim dışı  
Eski 24-09-08, 00:16   #8 (permalink)
Blow-II
Cool Moderator

Blow-II Avatar

Bilgisayarım

Alıntı:
ALIENWARE tarafından iletildi. Mesajı göster
Yalnız bu kısım hM için hiç bir zaman geçerli olmadı, bilginize
Aynen, eski ramazanların tadı yok sadece yoksa düzeni bozanın kellesi tez elden vurulmuştur hep
Blow-II çevrim dışı  
Eski 24-09-08, 00:20   #9 (permalink)
BLACKandWHITE
Moderator

BLACKandWHITE Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 23.11.02
Nereden: İstanbul
Resimler: 11

Alıntı:
Blow-II tarafından iletildi. Mesajı göster
Eski yeni mevzusundan kasıt, herkesin (genel anlamda istisnalar olmuştur her zaman) daha içerikli mesajlar attığı, konularda ve atılan mesajlarda belli bir saygı üslubunun olduğu, interneti ve forum sayfalarını geyik için değilde gerçekten ihtiyacı olduğu ve öğrenmek için kullanan insanların daha fazla olduğu dönemden, aman biz burayı beğenmedik daha iyisini yaparız diyip gizliden nifak tohumları ekenlerin olduğu dönemden, karşıt fikirli olsada birbirine saygı göstermeyi bilen insanların olduğu dönemden bahsediyor olabilirler! Ama benim için HM'nın en baba dönemi 2004-2005 yılıydı ve database kaybı ile malesef bu saygın dönem diyebileceğim zamanki birçok konu ve üye de gitti. Bazı konulara ulaşamamanızın sebebi bu olabilir. Ha benden daha eski olup daha fazla katılımının olduğunu düşünen biri varsa çıksın meydane
biri beni mi çağırdı nee???
Eski 24-09-08, 00:26   #10 (permalink)
Blow-II
Cool Moderator

Blow-II Avatar

Bilgisayarım

Alıntı:
BLACKandWHITE tarafından iletildi. Mesajı göster
Aha topram, geçemen beni
Blow-II çevrim dışı  
Eski 24-09-08, 00:28   #11 (permalink)
BLACKandWHITE
Moderator

BLACKandWHITE Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 23.11.02
Nereden: İstanbul
Resimler: 11

iş yerinde yasaklı olduğun net kullanımı yice koptuk. her yeri bloklamışlar.
bide askerlik girdi araya iyice kopardık kendimizi sanal alemden ve güzelim HWM den...
BLACKandWHITE çevrim dışı  
Eski 24-09-08, 00:39   #12 (permalink)
ilkNNur
Moderator

ilkNNur Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 04.08.05

Alıntı:
BLACKandWHITE tarafından iletildi. Mesajı göster
Benden bahsediyor sanırsam
Eski 24-09-08, 13:47   #13 (permalink)
2-RuN
Cool Member

2-RuN Avatar

Bilgisayarım

Anlıyorum... Sizler eskiden kasıtta kaliteyi, duyguyu anlatıyorsunuz.. Bana cevap veren tüm arkadaşlara teşekkürler
2-RuN çevrim dışı  
Eski 24-09-08, 16:24   #14 (permalink)
giray
Silver Member