Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > HM > hARDWAREMANIA »

sorudan önce biraz daha araştırsak...

Bu sayfada HM bölümü içerisindeki hARDWAREMANIA forumu altında sorudan önce biraz daha araştırsak... başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Merhaba; Arkadaslar sorulan sorulara bakıyorum çoğu daha önceden tartışılmış, konuşulmuş ve yanıtlanmış sorular. Öyleki bir altta cevabı olan sorular var. ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 08-08-04, 11:54   #1 (permalink)
kamuranyıldırım
Member

Katılım tarihi: 30.05.04
Nereden: ANKARA
sorudan önce biraz daha araştırsak...

Merhaba;
Arkadaslar sorulan sorulara bakıyorum çoğu daha önceden tartışılmış, konuşulmuş ve yanıtlanmış sorular. Öyleki bir altta cevabı olan sorular var. Bence önce sitede bi arama yaptıktan sonra soru sorulsa daha iyi olmaz mı? Az önce 3 veya 4 soruya baktım hepside daha önce yanıtlanmış. Arama bölümüne istediğiniz konuyu yazsanız sonucu geliyor. Hem siz beklememiş olursunuz cevap için, hem de forumda boş yere kirlilik olmaz.
Benim ki nacizane bir öneri, lütfen kimse kırılmasın.
Saygılarımla
kamuranyıldırım çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 08-08-04, 16:42   #2 (permalink)
NegaTive®
Rookie Member

NegaTive® Avatar

Katılım tarihi: 28.02.04
Nereden: izmir
Evet çok haklısın, bu kullanıcılara uyarı yapması gereken yöneticilerdir ayrıca ..
NegaTive® çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 08-08-04, 22:47   #3 (permalink)
yahyabag
Senior Member

yahyabag Avatar

Katılım tarihi: 02.06.04
Nereden: istanbul
yani varya tam benim değinmek istediğim konudan bahsetmişsiniz arkadaşlar eski konulara bakmak yerine aynı soruları tekrar tekrar soruyor özellikle yeni kullanıcılar...
lütfen forumu boş yere meşgul etmeden eski konulara bi zahmet bi bakın aradığınız cevap orada yoksa yeni konu açın...

saygılar...
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 09-08-04, 00:18   #4 (permalink)
Beyazzenci
hARDWAREMANIAC

Beyazzenci Avatar

Katılım tarihi: 31.10.02
Nereden: Adana
Bu konuda daha önce çok uyarı ve öneride bulunduk.. Bizler ztaen yeni açılan bir başlık daha önce tartışılmışsa cevap olarak o konunun linkini veriyoruz.. Ama yinede bazı arkadaşlar yeni konu açmakta ısrarcı..
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 09-08-04, 00:20   #5 (permalink)
lulali
HM Haber Editörü

lulali Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 07.12.03
Nereden: İstanbul
Resimler: 5
evet bakılması gerekiyor ama yeni üyelere bunu uygulatmak zor olur gibime geliyor...
Eski 09-08-04, 02:00   #6 (permalink)
The Judge
Moderator

The Judge Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 13.10.02
Nereden: İstanbul/Turkey
Resimler: 16
Alıntı:
kamuranyıldırım tarafından iletildi.
Merhaba;
Arkadaslar sorulan sorulara bakıyorum çoğu daha önceden tartışılmış, konuşulmuş ve yanıtlanmış sorular. Öyleki bir altta cevabı olan sorular var. Bence önce sitede bi arama yaptıktan sonra soru sorulsa daha iyi olmaz mı? Az önce 3 veya 4 soruya baktım hepside daha önce yanıtlanmış. Arama bölümüne istediğiniz konuyu yazsanız sonucu geliyor. Hem siz beklememiş olursunuz cevap için, hem de forumda boş yere kirlilik olmaz.
Saygılarımla

Bak sen bile yanlış yaptın bu konuyu hardwaremania.com bölümüne açman gerekir iken Mobil İletişime açmışsın ki senin dediğin imkansız giib bir şey uygulamak çok zor çok kez uyarıda bulunduk ama nafile !
Eski 09-08-04, 02:14   #7 (permalink)
sdt
Member

sdt Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 28.03.04
Nereden: Ödemiş / İzmir
bence bu iş biraz modlara düşüyor
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 09-08-04, 02:33   #8 (permalink)
Oguz®
V.I.Member

Oguz® Avatar

Katılım tarihi: 08.03.04
Nereden: ANK-IST
Alıntı:
sdt tarafından iletildi.
bence bu iş biraz modlara düşüyor
modlar zaten gerekeni yapiyor....asil is biz uyelere dusuyo..biraz eski tarihte acilmis konulara baksalar sorun kalmicak...
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 09-08-04, 11:53   #9 (permalink)
TAY-LAN
Moderator

TAY-LAN Avatar

Katılım tarihi: 24.12.02
Nereden: ankara
haklısın nediim.20 kere cevapladıgım sorular oldu .ama yenı uyeler pek bılmıyor daha o yuzden sanırım
TAY-LAN çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 09-08-04, 12:58   #10 (permalink)
kamuranyıldırım
Member

Katılım tarihi: 30.05.04
Nereden: ANKARA
Alıntı:
306GTI tarafından iletildi.
Bak sen bile yanlış yaptın bu konuyu hardwaremania.com bölümüne açman gerekir iken Mobil İletişime açmışsın ki senin dediğin imkansız giib bir şey uygulamak çok zor çok kez uyarıda bulunduk ama nafile !
Hardwaremania'da devamlı takip ettiğim bölüm mobil iletişim bölümü olduğu için yazıyı oraya yazdım. Böylece biraz daha dikkat çeker diye düşündüm. Diğer bölümlerde durum nedir pek bilmiyorum.
Aslında bir kaç arkadaşın dediği gibi bu uyarıyı yapmak mod'lar varken bana düşmez. Fakat dün aynı soruyu ve cevabını üstelik aynı başlıkla alt alta görünce kendimi pek tutamadım...
Yanlış bir yol izlediysem kusura bakmayın.
Saygılarımla
kamuranyıldırım çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 09-08-04, 13:06   #11 (permalink)
Versa
V.I.Member

Versa Avatar

Katılım tarihi: 11.08.03
Nereden: Θ
Alıntı:
kamuranyıldırım tarafından iletildi.
Merhaba;
Saygılarımla

Brisbane 3.12g | nForce 560 | Rv 670 | Sb 0350 | Raid 0 | 2Gb | Regza 32' | Z 5500 | @ v64 | Ps2
Versa çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver

Konu araçları

Aranızda sır kalmasın!

HABERLER

Saat ayarı GMT +3. Saat : 12:56.