Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > HM > İncelemeler »

Alışveriş Siteleri

Bu sayfada HM bölümü içerisindeki İncelemeler forumu altında Alışveriş Siteleri başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Arkadaşlar ben internetten alışveriş yapmak istiyorum.Şu anda bir kaç siteyi inceliyorum.Hem fiyat hem de hizmet konusunda önerebileceğiniz siteler var mı?Teşekkürler......" şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 28-05-05, 17:48   #1 (permalink)
qwerty2005
New Member

Katılım tarihi: 28.05.05
Nereden: istanbul
Alışveriş Siteleri

Arkadaşlar ben internetten alışveriş yapmak istiyorum.Şu anda bir kaç siteyi inceliyorum.Hem fiyat hem de hizmet konusunda önerebileceğiniz siteler var mı?Teşekkürler...

En son EzerchE tarafından düzenlendi: 02-06-05 saat 20:10 Sebep: küçük yazarsan da anlaşılır ;)
qwerty2005 çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 02-06-05, 18:13   #2 (permalink)
nincakurba
Cool Member

nincakurba Avatar

Katılım tarihi: 25.10.04
Nereden: Çift camın arası
Alıntı:
qwerty2005 tarafından iletildi.
Arkadaşlar ben internetten alışveriş yapmak istiyorum.Şu anda bir kaç siteyi inceliyorum.Hem fiyat hem de hizmet konusunda önerebileceğiniz siteler var mı?Teşekkürler...
Yerli mi düşünüyorsun yabancı mı?
ne almak istiyorsun?
hepsinin ayrı uzmanlığı ve avantajı var neredeyse...
nincakurba çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 09-06-05, 04:51   #3 (permalink)
yunyus
Senior Member

yunyus Avatar

Katılım tarihi: 23.09.04
Nereden: WonderLand Atabileceği Kalan
nincakurba nIn da dedii gibi Almak istedigin parçalardan oturdugun sehre kadar bir çok degisken var bunu belirtmen lazIM
YabanCI firmaLarI çok uç bir sey ALMIYacaksan bence bos ver
su ana kadar gördüüm en iyi sistem toplama uygulamasI
www.Mavibilgisayar.com da fiyatlarI öyle mi bilemem sen bilecen
AyrIca ödemelere dikkat gecen burada (sakarya) bayiisi olan bir istanbul firmasInIN magazasInda saTILan bir seyi evden daha ucuza aLDIm....
yunyus çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 09-06-05, 13:09   #4 (permalink)
magic_ocean
hARDWAREMANIAC

magic_ocean Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 08.10.04
Nereden: İstaNbul'un HerYErinde
Blog Mesajları: 1
Resimler: 1
eger telefon ve aksesuar ıcınse www.telefoncum.com
Eski 09-06-05, 13:16   #5 (permalink)
iboergul
New Member

iboergul Avatar

Katılım tarihi: 09.06.05
Nereden: ankara -KONYA
www.baskuda.com
www.estore.com
www.teknosa.com
iboergul çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 09-06-05, 13:20   #6 (permalink)
iboergul
New Member

iboergul Avatar

Katılım tarihi: 09.06.05
Nereden: ankara -KONYA
var

www.baskuda.com
www.estore.com
www.teknosa.com
iboergul çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 09-06-05, 15:59   #7 (permalink)
Dirty_tux
Cool Member

Dirty_tux Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 16.08.04
www.pcdepo.com
önermemin nedeni kredi kartı vermeden sipariş yapıp kargo gelince parayı oraya ödeyebiliyorsun.
Mustafa Kemal devrimine saldıran karanlık güçlere dur demek için,
Milletçe yabancı uşaklığına düşmekten kurtulmak için,
Tam bağımsız gerçekten demokratik Türkiye için,
Gazi Mustafa Kemal’in Milli Kurtuluşçu saflarında toplanalım.!
Yaşasın Türkiye! Yaşasın yarının bağımsız Türkiyesi için mücadele!
Dirty_tux çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 10-06-05, 14:03   #8 (permalink)
kadironcul
New Member

Katılım tarihi: 05.09.04
Nereden: ist
www.hepsiburada.com 'dan memnunum ben
kadironcul çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 10-06-05, 14:43   #9 (permalink)
pegasus01
hARDWAREMANIAC

pegasus01 Avatar

Katılım tarihi: 06.08.04
Nereden: Adana'da yaşıyorum
sakın estore'a güvenme.. defalarca forumda yazdım arayın bulursunuz. adamlar resmen sahtekarlık yaptılar... yine hepşiburada.com lada bir seferinde fena papaz olmuştuk sahtekarlıga kaçmıştı estore gibi..

güvendiğim yerler.. www.gigatek.com.tr (bir çok kez alışveriş yaptım epey para döktüm), www.mavibilgisayar.com (birkere yaptım ama meblağ hayli yüksekti.) www.dijitalcenter.com (2 defa yaptım yaklaşık 500milyonluk alışveriş)
pegasus01 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 11-06-05, 01:03   #10 (permalink)
yucelcevreli
Cool Member

yucelcevreli Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 09.08.04
gigatek ve eksen e güvenirim.
yucelcevreli çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 11-06-05, 01:06   #11 (permalink)
Stratocaster
Cool Member

Stratocaster Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 24.06.04
Nereden: Ankara
Aklıma geldi...

Evet bu tür geniş çaplı bir inceleme dizisi yapılabilir. Kimsenin haberi olmadan, sitelerde ortak bulunan bir mal satın alınır (daha sonra gerekirse giveaway yapılıp hediye olarak dağıtılır ) Geliş süreleri paketleme fiyat gibi konular incelenir. Daha sonra ürünlerde yapay bir problem simule edilir ve internet sitesinin teknink desteği ve garanti servisleri bir güzel sınanır... Piyasanın nabzını tutan hatta yüksek lisans tezlerine konu olabilecek bir konu bu... Piyasa analizi...

Ama diğer yandan biri böyle birşey yapsa taraflısın-tarafsızsın kavgasıda çok olur..
P4 2.8@3.5 Prescott HT - Zalman CNPS9500 LED/ MSI i865PE Neo 2 PLS / 512x2 Kingston DDR400 RAM / MSI NX6600GT VTDR128 - Zalman Fatal1ty FS-V7 / 80GB Samsung SATA HDD/ 52x32x52x16 Samsung Combo / Creative Audigy 2ZS / Philips MMS 460 5.1 / Philips 170X6FB LCD/ SPC900NC/ US Robotics 9108 Wireless MaxG + USB Wireless MaxG 125Mbps / Hw hosting by Aerocool AeroEngine Mid-Tower case powered by Aopen A0350PN(PF) 350W PSU and cooled by 2x 8cm(Case), 2x 12cm(Case, PSU) // Sony DSC-P200 / Iriver IFP890
Stratocaster çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 11-06-05, 01:10   #12 (permalink)
pegasus01
hARDWAREMANIAC

pegasus01 Avatar

Katılım tarihi: 06.08.04
Nereden: Adana'da yaşıyorum
Paketleme konusunda Dijitalcenter'ı tek geçerim.. adamlar gerçekten süper paketliyor.. paketi açarken 5 dk uğraşıyorum.. Küçüğünden büyüğüne kadar her ürünü köpüklü naylonla 2-3 kat sarıyorlar..
pegasus01 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 12-06-05, 00:28   #13 (permalink)
chivalrous
Member

Katılım tarihi: 22.03.04
Wink

Genelde gecikme oluyor teslimatta o da sitede görünüp stokta olmayan yada dagıtıcı firma ile site arasındaki uyusmazlıklardan oluyor..Sanırım bu iyi/kötü hizmet vs. olayı biraz beklentilerle göreceli olarak degisiyor...
chivalrous çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 12-06-05, 00:39   #14 (permalink)
Kommix
Banned user

Kommix Avatar

Katılım tarihi: 02.10.04
Alıntı:
kadironcul tarafından iletildi.
www.hepsiburada.com 'dan memnunum ben
ben memnun diilim abi ABIT VT7 bi burda vardı al dedim 2 hafta gelmedi, iptal ettim 2 ay taksitleri aldılar gene, sonra anakartı başka yerden aldım mecbur
Kommix çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 12-06-05, 00:49   #15 (permalink)
Bishop
Moderator

Bishop Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 29.12.03
Nereden: İzmit
Blog Mesajları: 1
Resimler: 14
Baskuda da ii değildir bu konularda, tawsiye etmem!

Bishop çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 12-06-05, 23:22   #16 (permalink)
barsoy
Cool Member

barsoy Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 30.03.05
hepsiburada'dan bende memnunum, bahsettiğiniz gecikmeler hiç başıma gelmedi. Sadece fazla satılmayan bi ürün sipariş ettiğimde 1 yada 2 gün tedarik sürecinde bekliyor. Fiyatları piyasanın altında , zaten ürünün altında mini bir anket var, ürünün resmi küçükse veya açıklayıcı değilse, piyasa fiyatının üstündeyse, ürün bilgileri hatalıysa veya yetersizse bizi uyarın diyolar. müşteri hizmetleri iyi, sorduğunuz soruya 1dakika ila 2 gün arasında cevap verebiliyolar. site tasarımı güzel, aradığınız ürünü çok kolay buluyorsunuz,sınıflandırmayı iyi yapmışlar(baskuda kötüdür mesela bu konuda)...
Ürün çeşidi bol. kullananların yorumlarını okuyabiliyorsunuz, ayrıca yorumun doğruluğuna katılıp katılmayanların oranını görebiliyorsunuz.
ürün ayıplı olmasa bile elinize geçtiğinde beğenmezseniz geri alıyorlar(ben iade ettim hiçsorun çıkmadı).
barsoy çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 13-06-05, 14:36   #17 (permalink)
CYomega
Senior Member

Katılım tarihi: 19.03.05
Nereden: İSTANBUL
hepsiburada.com'da ben de sorun yaşamadım.. zamanında ve sorunsuz bir şekilde ürünüm elime ulaşmıştı ama tabii ki asıl film herhangi bir iade durumunda neler olabileceğine bağlı

bir de gözüm ebay gibi yurt dışı sitelere takıldı.. birkaç gün önce ebay'dan bir-iki parça fazla para tutmayacak bişeyler sipariş ettim.. inşallah sorunsuz gelir; sonucu paylaşırım
CYomega çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 14-06-05, 14:22   #18 (permalink)
platipinna
Cool Member

Katılım tarihi: 10.05.04
Nereden: Ankara
mavibilgisayar
btdepo
vatan bilgisayar

üçündende çok memnun kaldım en geç gelen kargo 3 günde geldi...
platipinna çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 14-06-05, 16:05   #19 (permalink)
KIZILÖTESİ
Banned user

KIZILÖTESİ Avatar

Katılım tarihi: 15.04.05
Nereden: İSTANBUL
www.yemeksepeti.com

www.gittigidiyor.com
KIZILÖTESİ çevrim dışı