Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Bu sayfada HM bölümü içerisindeki İncelemeler forumu altında AMD-790GX yongasetli Gigabyte MA790GP-DS4H incelemesi. başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Merhaba,
Aşağıdaki linkte Gigabyte MA790GP-DS4H incelemesini bulabilirsiniz.
Gigabyte MA790GP-DS4H..." şeklinde özetlenebilir....
Güzel inceleme olmuş,yakından incelediğim bir üründü ancak 790FX chipsetinin güncellenmiş hali olarak görmüyorum.MSI K9A2 Platinum SB750 RAID desteğini saymazsak hala piyasada ki en iyi High End AMD anakart...
Teşekkürler, bence AMD bu yeni yonga setleri ile büyük başarı elde etti. Çok ucuza bilgisayar yapabiliyorsunuz artık bu dahili grafikli yonga setleri ile ve performansta hiç ucuz bilgisayar gibi olmuyor. Her türlü işinizi görür. bence bu süper bir yaklaşım.
Hele ki bizim gibi alım gücü düşük ülkeler için bir fırsat. 300-400 dolarlık ekran kartları peşinde koşacağımıza aynı fiyata çok çok güzel komple bir bilgisayar elde edilebilir.
Hele ki bizim gibi alım gücü düşük ülkeler için bir fırsat. 300-400 dolarlık ekran kartları peşinde koşacağımıza aynı fiyata çok çok güzel komple bir bilgisayar elde edilebilir.
Evet güzel bir işlemci ile çok güzel multimedya bir PC ve HD bir DivX Player olur benim kafamdaki
gigabyte gerçekten iyi anakart üretmeye başladı..fakat bana göre tek kusuru güney köprüsü ekran kartlarını crossfire olarak kullandınmı arasında kalıyor..hele birde bu kartlar 4850 ise bakın anakartın sıcaklıgına..
bende öylede..p35ds4 te boşta 60 derece şimdi kullandığım 790fxdq6 da ise 50-55 derece arasında geziyor..
arkadaşlar bendede aynı kartdan var anakart bölümünede yazdım sizede yazıyım dedim sistem konfigürasyonuma yan taraftan bakabilirsiniz
en büyük sıkıntım ramleri 1066 mhz de kullanamamam yapamadım bir türlü işlemci de destekleyen olması lazim ancak olmuyor nedir bu olay birileri anlatırsa bende cok sevinicemm...