Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Bu sayfada HM bölümü içerisindeki İncelemeler forumu altında Cyber Snipa STINGER Gaming Mouse başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Merhaba,
Aşağıda Cyber Snipa STINGER Gaming Mouse incelemesini bulabilirsiniz. Bir de video ekledik bu defa başına modaya uyarak!
Cyber Snipa ..." şeklinde özetlenebilir....
teşekkürler, video inceleme işine biraz ağırlık vereceğz bizde ama bildiğiniz klasik anlamda değil. İncelemeler gene bildiğiniz klasik anlamda olacak ama birkaç video ile de yazarak anlatılamayan kısımları vereceğiz. Biraz renk katması amacı ile..
ben bize söylenen resmi fiyatı yazdım ama nette biraz araştırırsanız yaklaşık %10 filan ucuza bulunabiliyor. bazı satıcılar sanırım kendi kar majlarından kısıyorlar.
inceleme güzel, video da güzel, oradaki yüzünü göstermeyen arkadaş kim
ama yine de benim sidewinder ımı tercih ederim çünkü benim hem daha güzel duruyo
hem daha fazla ağırlık var hem de teflon altlıkalrı fazla artı onların kutusu kablo sabitleyici görevi görüyo çok güzel =P
Cihazın makro ayarlarından windows a özel tuşlar atanabiliyormu? Mesela "windows tuşu + D" bize pencerelerin hepsini minimize ederek desktopu gösterir. Böyle tuş atanabilirmi? veya başka bir Windows a özel kombinasyon.
Razer ın eski serilerinde makro ara özel tuşlar atanıyordu. Yeni versiyonları ile gelen yeni yazılımlarında yada eski mouselar için olan yeni yazılımlarda bu özellik kalktı. Adamların makro dan anlayışı sadece basit anlamda klavye tuşlarını atamak.
Cihazın makro ayarlarından windows a özel tuşlar atanabiliyormu? Mesela "windows tuşu + D" bize pencerelerin hepsini minimize ederek desktopu gösterir. Böyle tuş atanabilirmi? veya başka bir Windows a özel kombinasyon.
Razer ın eski serilerinde makro ara özel tuşlar atanıyordu. Yeni versiyonları ile gelen yeni yazılımlarında yada eski mouselar için olan yeni yazılımlarda bu özellik kalktı. Adamların makro dan anlayışı sadece basit anlamda klavye tuşlarını atamak.
ben denedim sidewinder da oluyo (ya insan win+d den başka bişi yazardı bu çok garip oldu)
hem quickturn özelliği var ama daha tam denemedim tek tuşla adam 180derece arkasını dönüyor oyunda direkt
bunun macroları çok güzel ayarları avr da uğraşmadım daha bir de oyun içnde de ayarlayabiliyon galiba, ayrı macro tuşu var zaten