hARDWAREMANIA

hARDWAREMANIA

İnternetteki Güvenilir Donanım ve Teknoloji Rehberiniz!

ASUS VENTO TA D51 KASA incelemesi

Bu sayfada İncelemeler bölümü içerisindeki Kullanıcı incelemeleri forumu altında ASUS VENTO TA D51 KASA incelemesi başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Merhaba Arkadaşlar, Bi iki aydır kullandığım ASUS VENTO TA D51'nın, Kasa alacak arkadaşlar için inclemesini yapmak, Düşündüklerimi sizlerle paylaşmak istedim. ..." şeklinde özetlenebilir....

Geri git   hARDWAREMANIA > HM > İncelemeler > Kullanıcı incelemeleri

Kayıt Resim GalerisiBlog SSS Üye listesi Takvim Bölümü okunmuş olarak işaretle

Info:

LinkBack Konu araçları
Eski 18-04-08, 19:03 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #1 (permalink)
royal1453
New Member

royal1453 Avatar

Katılım tarihi: 06.07.05
Nereden: Izmit
Thumbs up ASUS VENTO TA D51 KASA incelemesi

Merhaba Arkadaşlar, Bi iki aydır kullandığım ASUS VENTO TA D51'nın, Kasa alacak arkadaşlar için inclemesini yapmak, Düşündüklerimi sizlerle paylaşmak istedim.

Yan Kapak:

----------
Kapakta takılıp sökülebilir bir Toz filtresi var

----------
Yüksekliği ayarlanabilir, Sökülebilir Toz filtreli, Geniş Ağızlı Airduck Mecut

----------
Kasanın Boş içi

----------
Profilden

----------
Harddisk Yuvaları, Vidasız takılıp sökülebilir cinsten değiller. Bu Fiyat segmentindeki bi kasadan bunu beklemek haksızlık olur mu Bilmiyorum ama Olsa iyi olurdu [] Bu arada ön tarafa 8-9-12cm Fan takabilmeniz için yuva konulmuş.

----------
Öndeki USb,Ses,Mikrofon girişleri, Buzzer,ve Ön Panel Kabloları

----------
Arka Kısım; Bence yine bu kısımda takılıp sökülür kapakçıklar kullanılsa çok iyi olurdu ki bana göre kasanın En büyük eksiği. Benim gibi sık sık sistem değiştiren biriyseniz, malum her anakartta pci kartlar ve ekran kartları aynı yerlere denk gelmiyor ve tüm kapakçıkları açmam gerekiyor. Hoş bi görüntü olmuyor... Bu arada Arkadaki yuvaya da 8-9-12 cm Fan takmak mümkün. Zaten Kasa bu yuvaya 12cm fan takılı geliyor ama Ben kendi fanımı kullanmayı tercih ettim.

----------
Montajdan sonra Kasanın Arkadası, En azından buraya elle takılıp sökülen cinsten vidalar konulmuş artık... Bu arada Kasnın istenmeyen eller tarafından açılmasını engellemek için Burada Küçük bi asma kilit takabileceğiniz tırnak konulmuş ama Kilit tabi çıkmadı Kutudan...

----------
Ön Taraf; Kasanın Önünde 2 Usb(aralarında mesafe olması güzel.) Mikrofon,ses çıkışları var. Bi adet açılır Kapanır optik sürücü kapağı var. 2. 3. optik sürücü kullanacaklar kapakları sökmeli... Bi adet de 2,5 gizli yuva var. Bu arada Kasanın önündeki griller Güzel Görünüyor ve Öne Fan takarsanız direk önden hava çekişi yapıyor...

----------
Yandan Görünüm; Kasanın Airduck girişi ve ekran kartı yuvası üzerine gelen havalandırma delikleri. Airduckda Toz filtresi var ama Diğer tarafta yok. Gerçi ekran Kartı kısmı Hava Çıkışı olarak planlanmış.

----------
Montajdan Sonra Kasanın İçi:

----------
Bu da malum vidasız olmayan 2,5'' ve 3,5'' Yuvaları

----------
Sol Kapak; Kapaktaki VENTO işlemesi Güzel olmuş. Havvalı Duruyor[8D]

----------

Fan Yuvaları Petek şeklinde yapılmış,Kasa içinde ve kapaklarda kesici kısımlar yuvarlatılmış. Ben 80 ytl'ye yanında gelen 350w Gerçek,400wpeak Asus Güç Kaynağıyla geliyor. Bi çok arkadaş için yeterli olacaktır. Ben Forumun ikinci elindden 30 ytl'ye satıp kendi güç kaynağımı kullandım.

İthalatçı Linki için Tıkla Çizgi Elektronik

ithalatçı linkinden teknik detaylarını öğrenebilirsiniz. Büyük sayılabilecek boyutlarda. Sorun çıkarmayan bi kasa. Ben her ne kadar bi iki ufak '-' sini saysam da bunun dışında beğendim ve Bu fiyat segmentinde kasa alacak arkadaşlara Tavsiye ederim.

En son Blow-II tarafından düzenlendi: 19-04-08 saat 15:22.
royal1453 çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 19-04-08, 15:23 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #2 (permalink)
Blow-II
Cool Moderator
Bilgisayarım

Blow-II Avatar

Katılım tarihi: 18.01.04
Nereden: Balasagun
Blog Mesajları: 4
Resimler: 11
Ynt: ASUS VENTO TA D51 KASA incelemesi

Teşekkürler inceleme için ama bold yazmanıza gerek yok..

Cahil ile etme sohbet fıttırırsın, taş ile etme taharet yırttırırsın..
Blow-II çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver

Bookmarks
Konu araçları

ASUS VENTO TA D51 KASA incelemesi ile benzer konular :

Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
...:::Asus Vento A9:::... ::ZaFeR:: Modifikasyon 66 30-08-08 23:27
@@@@@@ SATILIK ASUS VENTO KASA + HP PRINTER (KOMPLE+TAKSİTLİ) @@@@@@ yildiz Satılık ürünler 0 26-12-06 18:07
ASUS VENTO ALDIM HARİKA BİR İŞ YAPTIM TuVNeRa Modifikasyon 40 27-02-05 14:53
Asus TA210 ATX kasa incelemesi ! eUGENE İncelemeler 44 23-06-04 20:02

Saat ayarı GMT +3. Saat : 15:43.

Cyber Snipa Stinger
Kanal D, Yıl 1999