Bu sayfada İncelemeler kategorisindeki Kullanıcı incelemeleri forumunda BENQ FP94VW - İncelemesi (940BW Karşılaştırmalı) başlıklı konu tartışılıyor; Torki tarafından iletildi. İstanbulda şuan bulabilceğim bir yer var mı acaba? Kadıköy ve civarı olursa daha makbule geçer.. Üretimi durdu ...
Peki bu monitörün yerine alınabilcek başka hangi modeli tavsiye edersiniz? HDCP destekli HMDI çıkışlı olması şartıyla..![]()
19' HDMI olan model yenilerden pek rastlamadım ama HP'nin 22' parlak ekran olan modeli var tam kodunu unuttum ama hepsiburada da var.
Benq monitörde keskinlik müthiş görünüyor. Şu çiçek resminde ön plandaki çiçekten ziyade arkadaki yeşil yapraklara odaklanırsanız samsung monitörde olan ufak dağılmaların benq da olmadığını görebilirsiniz. Özellikle yeşil yaprakların karanlıkla buluştuğu kenarlarına bakacak olursanız ne demek istediğimi anlayabilirsiniz. İnceleme için teşekkürler ben biraz geç gördüm![]()
hehe monitör maliyet sıkıntısından dolayı kaldırıldı üretimden sen görene kadarSekmentinde şimdi böyle bir monitor pek yok 19' HDMI vs falan.
hahaha ben baya akıllaca bi tercih yapmışım demekki ilk olarak ... vatan bilgisayara iyi para bayıldım ama emin olun incelemeyi yapan arkadaşındediğinden daha iyi bir monitör özellikle hd film izlerken
prostreet gibi hızlı yarışları oynarken farkı iyiden iyi ye hissediyorsunuz daha iyi bir monitör arayanlara ise 22inçlik samsung öneriyorum (paranıza kıyıp benq nun 24 inçlik modelini alabilirseniz en kralı sizsiniz, her türlü girişi mevcut benim 27 inç lcd tv dandik mandik ama büyük ekranda fifa oynamak gibisi yok)