hARDWAREMANIA

hARDWAREMANIA

İnternetteki Güvenilir Donanım ve Teknoloji Rehberiniz!

BlackBox!

Çift monitor Rahatlığı

Bu sayfada İncelemeler bölümü içerisindeki Kullanıcı incelemeleri forumu altında Çift monitor Rahatlığı başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "masaustunden laptop a geciste, pc mi yer sIkIntIsI nedeniyle kullanamadim ama tft monitorunu laptop ile birlikte kullanmak cok buyuk kolaylik ..." şeklinde özetlenebilir....

Geri git   hARDWAREMANIA > HM > İncelemeler > Kullanıcı incelemeleri

Kayıt Resim Galerisi SSS Üye listesi Takvim Bölümü okunmuş olarak işaretle

Info:

LinkBack (1) Konu araçları
Eski 18-12-06, 15:23 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #26 (permalink)
Volkan
Administrator
Bilgisayarım

Volkan Avatar

Katılım tarihi: 15.06.04
Nereden: Zürih - İsviçre
Resimler: 3
Re: Tartışılan Konu: Cevap: Çift monitor Rahatlığı

masaustunden laptop a geciste, pc mi yer sIkIntIsI nedeniyle kullanamadim ama tft monitorunu laptop ile birlikte kullanmak cok buyuk kolaylik oldu,

bi yandan odeve bakarken, bi yandanda cvplarini arayip bulmak isimi cok rahatlatti,

ayrica netten biseyler takip ederken, bi yandada okumaniz gereken belgeleri, notlari vs hep acik tutabilmek mukemmel
Eski 18-12-06, 17:29 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #27 (permalink)
Girdap
V.I.Member
Bilgisayarım

Girdap Avatar

Katılım tarihi: 24.02.06
Nereden: Talatpaşa
Re: Çift monitor Rahatlığı

rahatını düşünenler için aslında güzel bir yöntem ama parasızda olmuyor bu işler
Eski 19-12-06, 17:42 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #28 (permalink)
escobar
hARDWAREMANIAC
Bilgisayarım

escobar Avatar

Katılım tarihi: 15.03.06
Nereden: Ankara
Resimler: 13

walla para olacak odamdaki 55 ekran tv yerine 19" LCD alcan züper olur ama
Eski 19-12-06, 22:11 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #29 (permalink)
PoWeRLoGY
Silver Member
Bilgisayarım

PoWeRLoGY Avatar

Katılım tarihi: 14.09.05
Nereden: Eskişehir
Blog Mesajları: 1
Resimler: 6

Çift Mönitor Ev Kullanıcısı İçin Çok Fuzili Bir Harcama Kanatimce Daha Büyük Bir Tek Monitör Veya Bağlanabilecek Tek LCD Tv Daha İyi İş Görecektir Ev İçerisinde
Eski 19-12-06, 22:22 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #30 (permalink)
karaca
hARDWAREMANIAC
Bilgisayarım

karaca Avatar

Katılım tarihi: 15.05.04
Nereden: Bostanlı
Blog Mesajları: 3
Resimler: 7

şimdi ev kullanıcısı var ev kullanıcısı var

İnternete Attığım İmza
karaca çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 19-12-06, 22:28 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #31 (permalink)
TAY-LAN
Moderator

TAY-LAN Avatar

Katılım tarihi: 24.12.02
Nereden: ankara

wala bence cok rahat benım ısıme yarıo bazen .
Eski 19-12-06, 23:09 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #32 (permalink)
e-diablo
Moderator
Bilgisayarım

e-diablo Avatar

Katılım tarihi: 24.10.02
Nereden: Hell Garden

Bazen zamanları içinde ikinci monitör alınmazki kardeşim
Eski 20-12-06, 00:02 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #33 (permalink)
m4gnetic
Moderator
Bilgisayarım

m4gnetic Avatar

Katılım tarihi: 13.08.04
Nereden: Herakliyüs
Resimler: 24

yaw çok istiyodum bunu uygulamayı dvi converterım yok zaten olsada dvi çıkışlı ekran kartları olan pc'ler işyerinde evdeki pc zaten Allahlık
ama arık laptopum geldi geçen gün bi denedim bu olayı. Philips 150S6 15" inç monitörü laptopa bağladım denedim bayaa bi hoşuma gitti. şimdi benim eski bi vestel monitör war 15" onu eve getirip bi kenara koyayım diyorum. laptopu getirdiğimde bağlarım onu ohh mis gibi olur. ne işime yarar? photoshop olabilir mesela dimi yani
Eski 20-12-06, 02:22 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #34 (permalink)
karaca
hARDWAREMANIAC
Bilgisayarım

karaca Avatar

Katılım tarihi: 15.05.04
Nereden: Bostanlı

Alıntı:
m4gnetic tarafından iletildi. Mesajı göster
yaw çok istiyodum bunu uygulamayı dvi converterım yok zaten olsada dvi çıkışlı ekran kartları olan pc'ler işyerinde evdeki pc zaten Allahlık
ama arık laptopum geldi geçen gün bi denedim bu olayı. Philips 150S6 15" inç monitörü laptopa bağladım denedim bayaa bi hoşuma gitti. şimdi benim eski bi vestel monitör war 15" onu eve getirip bi kenara koyayım diyorum. laptopu getirdiğimde bağlarım onu ohh mis gibi olur. ne işime yarar? photoshop olabilir mesela dimi yani
aynen...

sana ben bizim laptopların son chipset driverını yollayayım o zaman sağtıklamada hazır bir menü falan çıkıyor acayip kullanışlı...

karaca çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 20-12-06, 03:05 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #35 (permalink)
m4gnetic
Moderator
Bilgisayarım

m4gnetic Avatar

Katılım tarihi: 13.08.04
Nereden: Herakliyüs
Resimler: 24

kanka sen diyince baktım bendekinde de war menü ama eksik biraz sen bi mail çak benim adrese oke görüşmek üzere
m4gnetic çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 01-09-07, 09:41 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #36 (permalink)
by_BuR@K
hARDWAREMANIAC
Bilgisayarım

by_BuR@K Avatar

Katılım tarihi: 22.03.06
Nereden: hARDWAREMANIA
Resimler: 11
Thumbs up Ynt: Çift monitor Rahatlığı

Alıntı:
dbaggio tarafından iletildi. Mesajı göster
sen ne yapmaya calisiyosun?konuyu biraz acarmisin?
tamam dır ben sorunumu çözdüm sorun bendeymiş gerçi şimdi ona gerek kalmadı direk dvi den
ama cidden 2 monitörle çok zevklioluyo
Eski 02-09-07, 11:23 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #37 (permalink)
b¤cek
Cool Member
Bilgisayarım

b¤cek Avatar

Katılım tarihi: 12.07.05
Nereden: Yurt
Blog Mesajları: 5
Resimler: 3
Ynt: Çift monitor Rahatlığı

bende evde 2 crt kullanıyorum 21' ve 17'. 17lik genelde kapalı ama yanda tv açar gibi açıp klip mlip koyuyom arasıra. seneler önce matrox parhelia 512 miydi ne o çıkmıştı 3 monitör desteğiyle. Lütfü Kırdar'da yapılan oyun fuarında Level dergisi standında vardı üçlü lcd monitörde "Star Wars Jedi Knight II: Jedi Outcast" oynuyolardı o zaman kanıma girmişti çoklu monitör olayı.
Eski 05-09-07, 11:49 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #38 (permalink)
burakgs1905
Rookie Member

Katılım tarihi: 29.08.07
Nereden: AfYoN

Alıntı:
DJ_Waterfall tarafından iletildi. Mesajı göster
uçak simülatörlerinde gerçekten harika oluyor.
8-10 tane monitörü birleŞtirip simülatör yapınca tam süper olurya birde ben pardustayımda nasıl ayar yapıcaz bilen biri var mı?bu arda demişsiniz fuzuli, bir harcama diye ama bende 17" in yanında eski bir 15" lik var bağlayabilirsem öyle yapıcam gerçi biri siyah biri beyaz hoş olmucak ama monitöre mod yapıcam heralde
Eski 06-09-07, 22:21 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #39 (permalink)
dbaggio
hARDWAREMANIAC
Bilgisayarım

dbaggio Avatar

Katılım tarihi: 25.07.04
Nereden: LOST
Resimler: 25

bosa ugrasma bence

d8a6610
Alıntı:
samyazah tarafından iletildi. Mesajı göster
"hepimiz dbaggio'yuz"
dbaggio çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 07-01-08, 09:15 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #40 (permalink)
mehmetaylin
New Member

Katılım tarihi: 04.11.06
Çift monitor sorunu

Alıntı:
ALIENWARE tarafından iletildi. Mesajı göster
nVidia'nın yeni sürücüleri ile bu çift ekran olayı çok daha güzel oluyor, önceden hep eski sürücüleri kullandığım için farketmemiştim, yeni bişey değil yani pek

Yukarda Sovalye arkadaşın anlattığı 2 ekran modundan ayrıca, Matrox'un DualHead 2 adını verdiği aletin işlevinide yapabiliyorsunuz:

Ben yeni keşfettim bunu, 19'+15' monitörde bile çok keyifli oluyor

merhaba dostum yukarıda bahsettiğin notebook tan monitöre aktarma işlemi ile ilgili birşey sormak istiyorum

ben de dell d800 var ben buna birde philips 19" monitör ekledim.
ilk aşamada ayarlarını yaptığımda ikisini tek ekran olarak kullanıyorum ama restart ettiğimde bu ayarlar değişiyor ve ikisi ayrı ayrı ekran oluyor.
ayarları nasıl tam kayıt altında tutabilirim bana yardımcı olabilirsen çok memnun olurum
mehmetaylin çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 19-05-08, 12:24 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #41 (permalink)
MORISTANG
New Member

Katılım tarihi: 19.05.08

Merhaba arkadaslar.
Ben de malumunuz bu konuda yardim isteyecegim sizden.
Mainboard imin uzerinde bi ekran karti var.
Bir de PCI ekran kartim var.
toplamda iki modul sayilir bildigim kadariyla.
Iki tane de LCD im var.
Ama driver olarak ;
1- Radeon x1550 Series
2- Radeon x1550 Series (Second) yaziyor. sadece tek monitor calisiyor.
moterboard im ise LGA775
Ne olacak benim halim, bileniniz var mi ?
Tesekkur ederim
MORISTANG çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 22-05-08, 00:27 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #42 (permalink)
dbaggio
hARDWAREMANIAC
Bilgisayarım

dbaggio Avatar

Katılım tarihi: 25.07.04
Nereden: LOST
Resimler: 25

Gorunuen o ki anakart uzerindeki ekran karti disable edilmis...elinizdeki ekran kartiyla bir dvi bir analog veya bir donusturucu aparat sayesinde iki analog cikisi birden kullanabilirsin.
dbaggio çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 05-09-08, 00:30 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #43 (permalink)
aimar53
New Member
Bilgisayarım

Katılım tarihi: 05.09.08
Question Ynt: Çift monitor Rahatlığı

Bilgisayara tv kartı alacağım.Ancak bilgisayar monitöründen değil de lcd tv den tv izlemeyi istiyorum.Lcd tv de monitör desteği var.Lcd tv yi bilgisayara bağlasam tv yayınlarını lcd tv den seyrederken monitörden de bilgisayarı aynı anda kullanabilirmiyim.Tv ayrı bilgisayar ayrı çalışacak.Bilgilerinizi bekliyorum.
aimar53 çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 05-09-08, 12:25 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #44 (permalink)
•Quad•
Cool Member
Bilgisayarım

•Quad• Avatar

Katılım tarihi: 25.03.07
Nereden: Ankara
Resimler: 4

kulanabilirsin çift çıkışlı ekran kartın varsa bunu yapabilirsin ama yoksa bitane alman gerekli tv kartı saten ekran kartı üzerinden görüntü veriyo bunları temin edersen kullanabilirsin.
•Quad• çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver