hARDWAREMANIA

hARDWAREMANIA

İnternetteki Güvenilir Donanım ve Teknoloji Rehberiniz!

Cowon iaudio F2 2GB İlk izlenimler

Bu sayfada İncelemeler bölümü içerisindeki Kullanıcı incelemeleri forumu altında Cowon iaudio F2 2GB İlk izlenimler başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Sonunda kavuştuk Öncelikle en çok merak edilen soruyu cevaplayarak öninceleme yazısına başlıyorum. Yurtdışından gelirken ödeme nasıl oldu , gümrük sorunu ..." şeklinde özetlenebilir....

Geri git   hARDWAREMANIA > HM > İncelemeler > Kullanıcı incelemeleri

Kayıt Resim GalerisiBlog SSS Üye listesi Takvim Bölümü okunmuş olarak işaretle

Info:

LinkBack Konu araçları
Eski 12-03-07, 16:20 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #1 (permalink)
gurkan
Moderator
Bilgisayarım

gurkan Avatar

Katılım tarihi: 21.02.04
Nereden: Cybertron
Resimler: 4
Cowon iaudio F2 2GB İlk izlenimler

Sonunda kavuştuk
Öncelikle en çok merak edilen soruyu cevaplayarak öninceleme yazısına başlıyorum.
Yurtdışından gelirken ödeme nasıl oldu , gümrük sorunu oldu mu , ne kadar zamanda geliyor?

Ödemeyi visa ile yaptım , kargo masrafı içinde toplam 152$ tuttu. Kargo olarak UPS express de sorun çıkmadığını okumuştum , ben de öyle seçtim pazar gecesi verdiğim sipariş çarşamba sabahı 9 da istanbul merkezdeydi. Fiyatı 114$ olduğundan dolayı gümrük vergisi ödemedim. kendi paketi dışında poşet balonlarla içerden desteklenmiş bir kutu içerisinde özel kurye ile geldi. Ufak olduğunu biliyordum ama bu kadar ufak görünce buna mı verdik o kadar parayı düşüncesi canlanıyor insanın beyninde

Kuutudan neler çıktı?
1-Cowon iaudio F2 2GB
2-Iaudio Kulaklıklar+süngerleri (Kulaklıklar idare eder ama bu aletin gücüne yakışır bir kulaklık değil )
3-Line in Kablosu
4-Usb veri aktarım kablosu
5-2.5cm lik usb veri aktarım adaptörü
6-Jetshell ve Jet audio yazılımlarının bulunduğu program cdsi
7-Kullanım klavuzu
8-Garanti belgesi
9-2 Adet yedek ekran jelatini

Opsiyonel olarak kılıf , şarj adaptörü , taşıma kordonu (Bende yok)

Ses olarak mükemmele yakın bir ürün oldukça tatmin edici bir sesi var. Görüntü oynatma konusunda ise ufacık ekrandan böyle bir netlik beklemiyordum içindeki tanıtım videoları oldukça güzeldi kendim de bir kaç adet convert edip atıcam.Resimleri zoomlayabiliyor ve wallpaper olarak kullanabiliyoruz , kişiselleştirme adına güzel bir ek olmuş. En güzel yanı ise Win xp de bağladığınızda direkt olarak cihazı tanıyor. Herhangi bir şey kurmanıza gerek yok sürükle bırak ile mp3 lerinizi atabiliyorsunuz. İsterseniz şarkı sözlerinide atark şarkıyla eş zamanlı ekranda görünmesini sağlayabilir veya okumak istediğiniz text dosyalarını atıp yolda okuyabilirsiniz. Eksi yanı türkçe karakterleri tanımaması ve kelimeleri satır sonlarında rastgele bölmesi.

Biraz da fotoğraf koyalım.

Cd zarfına hemen hemen yakın boyutta bir kutuda

USB Bağlantı adaptörü

Windowsun tanıması ve klasör düzeni

Oldukça ufak

Şık bir kutusu var

Kutu İçeriği

Sorularınız olursa cevaplamaya çalışırım şu anda pek vaktim olmadığı için ufak bir incelemecik oldu bu Biraz daha detaylı bir incelemeyi Buradaki arkadaş yapmış oradan da bakabilirsiniz.
Eski 12-03-07, 16:31 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #2 (permalink)
Volkan
Administrator
Bilgisayarım

Volkan Avatar

Katılım tarihi: 15.06.04
Nereden: Zürih - İsviçre
Resimler: 3
Re: Cowon iaudio F2 2GB İlk izlenimler

alet sIk duruo ama markadan yana biraz tereddutluyum

cep telefonuna benzemesi ii mi kotu mu onada karar veremedim,
Eski 12-03-07, 17:05 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #3 (permalink)
gurkan
Moderator
Bilgisayarım

gurkan Avatar

Alıntı:
Volkan... tarafından iletildi. Mesajı göster
alet sIk duruo ama markadan yana biraz tereddutluyum

cep telefonuna benzemesi ii mi kotu mu onada karar veremedim,
Marka kendi alanında dünyaca ünlü bir marka
Cep telefonuna benzemeyen u3 modeli de var ben bunu beğendim. Az önce firmware ı da upgrade ettim bakalım şarkı video ne bulursam atıyorum şu anda birkaç da radyo kaydı deniycem bakalım denilen kadar iyi mi
gurkan çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 12-03-07, 17:11 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #4 (permalink)
kkk
Rookie Member

kkk Avatar

Katılım tarihi: 02.02.07

Peki öyle kolay bozulacak bişeye benziyor mu?
Yada bozulsa tamiri falan.......

Ha bi de bununla böyle gösteri amacıyla 2-3 ytl lik kulaklık patlatabilir miyiz?

Böyle ipodu olanlar biraz toparlansın diye

edit: tereddüt edilemeyecek bi marka
kkk çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 12-03-07, 17:41 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #5 (permalink)
gurkan
Moderator
Bilgisayarım

gurkan Avatar

valla bozulur mu bişey demek zor donanımhaber de kullanan birçok kişi memnun henüz bir sorun yok , birde audophile di sanırım bu forumlara bakıp , var mı kronik bir sorunu bakmak lazım ama benim bildiğim kadarıyla yok. Malzeme olarak iyi tuşlar biraz sert gibi geldi bana onun dışında bi sorun yok son seste bir süre dinlersen kendi kulaklıklarını da patlatırsın merak etme Sennheiser ie4 gibi bir kulaklık yakışır buna ama şimdilik dursun maaşı alalım önce
Bozulursa tamirini burdan alırsan direk ithalatçıyla halledersin pil değişimlerini falan yapıyorlar. Zaten garanti sürecinde bişey olursa değişir ama dışarda tamiri nasıldır bilemiyorum ama içindeki parçalar kaliteli , bir yerde içine parçalamışlardı inceleme için. Özellikleri falan çok hoşuma gitti , biraz daha kurcalıyım bütün eksiklerini söylerim ben size
Eski 12-03-07, 17:43 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #6 (permalink)
gurkan
Moderator
Bilgisayarım

gurkan Avatar

Söylüyorum hemen kulaklıkları fazla zorlamayın bu aletin sesine dayanmıyor
Eski 12-03-07, 21:33 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #7 (permalink)
kkk
Rookie Member

kkk Avatar

Katılım tarihi: 02.02.07

yaf ingilizce berbat olduğu için ben bhptohovideo.com un sipariş kısmından hiçbişi anlamadım

Bunun türkçe meali yok mudur?
kkk çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 13-03-07, 11:51 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #8 (permalink)
karizmatic
Cool Member
Bilgisayarım

karizmatic Avatar

Katılım tarihi: 14.12.05
Nereden: istanbul
Resimler: 2

Gürkan Hayırlı uğurlu olsun ,güle güle kullan. İnşallah bir sorun yaşamadan uzun süre kellanırsın bu mp3 playerı.İlk izlenimlerin doğrultusunda iyi bir alet olduğunu ve parasını sonuna kadar hakettiğini anlıyoruz.
Bir de gerçektende çok küçük bir aletmiş. Zaten çok da hafif.Cepten düşmesin.Sen en iyisi kemere tak.
Eski 13-03-07, 12:03 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #9 (permalink)
escobar
hARDWAREMANIAC
Bilgisayarım

escobar Avatar

Katılım tarihi: 15.03.06
Nereden: Ankara
Resimler: 13

hayırlı olsun güle güle kullan.şık bir görüntüsü var. aldığın web sitesine baktım biraz. birkaç arkadaş hemen tanıdı zaten ünlü bir siteymiş ve ucuzmuş.
escobar çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 13-03-07, 22:52 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #10 (permalink)
mespage
V.I.Member
Bilgisayarım

mespage Avatar

Katılım tarihi: 09.06.04
Nereden: TÜVASAŞ/ADAPAZARI
Resimler: 10

güle güle kullan gürkan. telefon sandım ben yav.
Eski 13-03-07, 22:58 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #11 (permalink)
Ruthless
V.I.Member

Ruthless Avatar

Katılım tarihi: 30.05.02
Nereden: İzmir

Bu yöntemle bilgisayar parçalarınıda ucuza getirtsek şahane olur
Eski 08-10-07, 19:57 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #12 (permalink)
KroninuQus
hWM Haber Editörü
Bilgisayarım

KroninuQus Avatar

Katılım tarihi: 13.09.06
Nereden: hARDWAREMANIA/Ankara
Resimler: 15
Cevap: Re: Cowon iaudio F2 2GB İlk izlenimler

Arkadaşlar kimdir bu Cowon'un Türkiye ithalatçısı bilen var mı
Eski 08-10-07, 22:28 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #13 (permalink)
c3m
Silver Member
Bilgisayarım

c3m Avatar

Katılım tarihi: 09.12.05
Nereden: Şişenin dibinde olabiliii...
Ynt: Cevap: Re: Cowon iaudio F2 2GB İlk izlenimler

Hayırlı olsun Gürkan abi benim merakım şu ki eğer reklam olmazsa hangi siteden sipariş ettiğiniz merak ettim....
Eski 10-10-07, 22:46 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #14 (permalink)
gurkan
Moderator
Bilgisayarım

gurkan Avatar

Cevap: Ynt: Cevap: Re: Cowon iaudio F2 2GB İlk izlenimler

İthalatçısı panatel. Aldığım yer bhphotovideo.com
Eski 11-10-07, 01:09 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #15 (permalink)
Blow-II
Cool Moderator
Bilgisayarım

Blow-II Avatar

Katılım tarihi: 18.01.04
Nereden: Balasagun
Blog Mesajları: 4
Resimler: 11
Ynt: Cowon iaudio F2 2GB İlk izlenimler

Gürkancım hayırlı olsun. Yafs bu MP3 player ve türevleri ne kadar popüler oldu yolda belde herkes dinliyor benden başka Samsung telefonlar gibiymiş alet. Bende de Rain ürünleri var ama merakım yok işte kim incelicek

Cahil ile etme sohbet fıttırırsın, taş ile etme taharet yırttırırsın..
Blow-II çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 11-10-07, 13:32 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #16 (permalink)
c3m
Silver Member
Bilgisayarım

c3m Avatar

Ynt: Cowon iaudio F2 2GB İlk izlenimler

ipod nano için sitede free shipping yazıyor yani türkiyeye orda yazan fiyata gelirmi(150$)(gelmez heralde) gelmezse ne kadara malolur???
c3m çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 11-10-07, 14:54 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #17 (permalink)
gurkan
Moderator
Bilgisayarım

gurkan Avatar

Cevap: Ynt: Cowon iaudio F2 2GB İlk izlenimler

Baktığınız kit
Alıntı:
iPod nano 2GB Portable Digital Music MP3 Player Kit, Generation 2 - Silver, with GGI's nano Silicone Case (clear), Impact's iPower Charger for iPod, and Mack's 3-Year Extended Warranty
UPS ile
$186.05

Düz 2gb lık model
UPS ile
$165.10

Amaç müzik dinlemekse cowon yada trekstor öneririm. Özellikle trekstorun ses kalitesi inanılmaz.
Eski 13-10-07, 13:34 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #18 (permalink)
c3m
Silver Member
Bilgisayarım

c3m Avatar

Ynt: Cevap: Ynt: Cowon iaudio F2 2GB İlk izlenimler

Alıntı:
gurkan tarafından iletildi. Mesajı göster
Baktığınız kit

UPS ile
$186.05

Düz 2gb lık model
UPS ile
$165.10

Amaç müzik dinlemekse cowon yada trekstor öneririm. Özellikle trekstorun ses kalitesi inanılmaz.
hocam sen nerden baktınki? 2 Gb lik ipod yokki yeni nesilde benim dediğim ürün buyduApple | iPod nano 4GB - Silver | MA978LL/A | B&H Photo Video
c3m çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 13-10-07, 14:21 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #19 (permalink)
gurkan
Moderator
Bilgisayarım

gurkan Avatar

Cevap: Ynt: Cevap: Ynt: Cowon iaudio F2 2GB İlk izlenimler

B&H Shopping Cart

Sub Total: $ 149.00
UPS Worldwide Saver $36.10
Tax: $0.00