Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Bu sayfada İncelemeler bölümü içerisindeki Kullanıcı incelemeleri forumu altında HP W2207 İncelemesi başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Alıntı:
ICEEXOL tarafından iletildi.
1,5 ay kadar önce Philips 220XW satın aldım. Gayet memnunum.
Hepsiburada.com | Akıllı Alışveriş Burada | ..." şeklinde özetlenebilir....
exa'da istediğim 20"i buldum nakit alırsam 403 YTL oluyor. onunda dvi çıkışı olmaması üzdü beni
neyse Eylül ayı içinde almam lazım biraz bekleyim olmazsa fiyatlarda düşer belki 22" 590 YTL şimdilik
__________________ Ey, bu topraklar için toprağa düşmüş, asker!
Gökten ecdâd inerek öpse o pâk alnı değer.
exa'da istediğim 20"i buldum nakit alırsam 403 YTL oluyor. onunda dvi çıkışı olmaması üzdü beni
neyse Eylül ayı içinde almam lazım biraz bekleyim olmazsa fiyatlarda düşer belki 22" 590 YTL şimdilik
Ben sana adres iletirim bakabileceğin... Bende bulamadım aslında monitörü ama arkadaşa iki monitör de sipariş gelmiş şans eseri açıp bakabilmiştik...
yok o kadar gerçekten HP daha Parlak Grafik detayları daha belirgin ergonomi açısından da HP daha iyi ve en az ölü piksel çıkan monitör ayrıca -5 derece aşağıdan 30 derece yukarıya kadar döner dikey yatırma aralığı, 37,1 cm''den 48,1 cm''ye kadar yükseklik ayarı (11 cm''lik aralık) ve %90 ekran döndürme (pivot işlevi); standart 4 delikli kalıp 100mm x 100mm vida duvar montaj seçeneği (çıkarılabilir ayak) bunlar ekstra hoparlörlerin gizli olması da büyük artı ayrıca görmek lazım ne desem boş