Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > HM > İncelemeler > Kullanıcı incelemeleri »

SAITEK J63 P3000 RF Kablosuz Gamepad

Bu sayfada İncelemeler bölümü içerisindeki Kullanıcı incelemeleri forumu altında SAITEK J63 P3000 RF Kablosuz Gamepad başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "99'dan beri bilgisayarım var daha önce hiç gamepad almayı düşünmemiştim.taki ps3 cafe'de dirt oynayana kadar.kablosuz sony gamepad'le oyun bi harika ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 30-11-07, 15:55   #1 (permalink)
freeman1209
hARDWAREMANIAC

freeman1209 Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 27.04.04
Nereden: dünya gezegeni
Resimler: 13
SAITEK J63 P3000 RF Kablosuz Gamepad

99'dan beri bilgisayarım var daha önce hiç gamepad almayı düşünmemiştim.taki ps3 cafe'de dirt oynayana kadar.kablosuz sony gamepad'le oyun bi harika geldi bana.bitanede kendime alayım dedim o an piyasayı araştırdım kaliteli marka olarak logitech var.onunda fiyatı 100 ytl civarıydı.birazdaha araştırınca bu ürüne rastladım.internet üzerinden siparişini verdim ve dün elime geçti ürün.ilk izlenimlerimi (dünden beri en az 6-7 saat test ettim ) yazayım.

öncelikle bu fiyata aldığım ürünün pek kaliteli olmasını pek beklemiyordum.taki kutuyu açana kadar.oldukça kaliteli olduğu işçiliğinden anlaşılıyor.avucunuzun denk geldiği bölüm başka bir madde ile kaplanmış.buda ele tutunmasını arttırıyor.oldukçada hafif bir ürün.elinize tam oturuyor.ergonomi açısından hiçbir problemi yok

Kablosuz ürünlerde ilk akla gelen çekiş gücüdür.ben herhani bir problem yaşamadım.odanın her bölgesinden çok iyi çekiyor.

Ön tarafına birer tuş koyulmuş.benim için bir sorun oluşturmadı ama araştırmam sırasında bunun eksi bi özellik olduğundan bahsedilmiş

analog tuşlar'ın hassasiyeti ve kalitesi gerçekten üst seviyede.kullandığım sony gamepad'den bir eksiğini göremedim.konumları gerçekten iyi ayarlanmış

Ürünün hoşuma gitmesindeki en büyük etkenlerden biride bu aparat.ürün 2 tane pille beraber geliyor.birini kullanırken diğeri şarj oluyor.bu sayede kesintisiz kullanabiliyorsunuz.pil derdinizde yok.şarj süreside 1 saate yakın oldukça kısa yani.gamepad ile işiniz bittimi üzerine koayuyorsunuz çokta güzel görünüyor.tek eksi yönü ise gamepad hassas şekilde üzerine yerleşiyor.hafif sallasanız düşüyor.ayrıca aparat çok hafif yapılmış.

ürünün kurulum oldukça basit.kalibre ayarları yapabiliyorsunuz kurulum bittikten sonra.kurulum klavuzuda tamamen türkçe

ürünle birlikte gelen bu yazılımda tuşların fonksiyonları değiştirebiliyorsunuz.her oyun için değişik profil oluşturabiliyorsunuz

Ürünün üzerindeki dijital ekran sayesinde pil seviyesini analogdamı dijitaldemi çalıştığını görebiliyorsunuz.pilinz bitmeden haberiniz de oluyor

Son olarak bu ürünü aldığıma çok memnunum.ummadığım kadar kaliteli çıktı.oyun oynamak çok daha zevkli hale geldi.benim gibi büyük bir monitörede sahipseniz uzaktan oyun oynamanın zevki bi ayrı.herkese tavsiye ederim

Bu ürünün fiyatı kdv dahil sadece 35 Ytl
freeman1209 çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 30-11-07, 16:18   #2 (permalink)
FAUST
V.I.Member

FAUST Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 12.06.04
Nereden: Karagümrük
Cevap: SAITEK J63 P3000 RF Kablosuz Gamepad

Eline sağlık güzel inceleme olmuş, titreşim var mı ?
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 30-11-07, 16:44   #3 (permalink)
Blow-II
Cool Moderator

Blow-II Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 18.01.04
Nereden: Balasagun
Blog Mesajları: 3
Resimler: 15
Ynt: SAITEK J63 P3000 RF Kablosuz Gamepad

Fiyatına göre güzel bir ürün, titreşim yok sanırm eksi hanesine ekleyebiliersiniz bunu.

# Ürünün Temel Özellikleri
# 2 hızlı-ateş omuz tetikleri
# 8-yönlü D-pad
# 6 hassas buton
# Dahili tuşlu 2 analog joystick
# Shift Tuş – 20 programlanabilir fonksiyon sunar
# LCD batarya süre uyarıcısı
# 7/24 oyun için 2 sarş edilebilir güç paketi
# Dahili sarj uniteli şık docking istasyonu
# KABLOSUZ

Cahil ile etme sohbet fıttırırsın, taş ile etme taharet yırttırırsın..
Blow-II çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 30-11-07, 16:59   #4 (permalink)
freeman1209
hARDWAREMANIAC

freeman1209 Avatar

Bilgisayarım
Cevap: Ynt: SAITEK J63 P3000 RF Kablosuz Gamepad

evet ya yazmayı unuymuşum titreşim özelliği yok.ama olsa şarj süresi oldukça düşerdi.kablosuz sonuçta
freeman1209 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 01-12-07, 14:38   #5 (permalink)
freeman1209
hARDWAREMANIAC

freeman1209 Avatar

Bilgisayarım
Cevap: Ynt: SAITEK J63 P3000 RF Kablosuz Gamepad

bugün kurcalarken keşfettim.mouse olarak kullanabiliyoruz.hemde kullanımı oldukca rahat
freeman1209 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 15-12-07, 20:06   #6 (permalink)
radoslav
New Member

Katılım tarihi: 15.12.07

merhabal arkadaşlar GG. dan bende p3000 aldım drıverlarını kurdum vs. şarjını yaptım oyun ıçınden gamepad ı seçtm ama nedense oyuna gırınce çalışmıyor..
elımdeyken tuşlarına basınca analog yazıyor.. başka da bı şey yok çıldırıcam artık ıyıce sınırlerım bozuldu var mı yardımcı olabılecek kışı bana
radoslav çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 15-12-07, 20:15   #7 (permalink)
freeman1209
hARDWAREMANIAC

freeman1209 Avatar

Bilgisayarım

Alıntı:
radoslav tarafından iletildi. Mesajı göster
merhabal arkadaşlar GG. dan bende p3000 aldım drıverlarını kurdum vs. şarjını yaptım oyun ıçınden gamepad ı seçtm ama nedense oyuna gırınce çalışmıyor..
elımdeyken tuşlarına basınca analog yazıyor.. başka da bı şey yok çıldırıcam artık ıyıce sınırlerım bozuldu var mı yardımcı olabılecek kışı bana
yazılımı kurunca Profiler diye bir uygulama geliyor.onu çalıştırınca trayda(saatin orda) ikon oluşuyor.ona sağ tıklayıp control panel'e gir.orda bütün tuşları test edebiliyorsun.eğer bir sorun yoksa oyunda düzgün ayarları yapamamışındır
freeman1209 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 15-12-07, 21:02   #8 (permalink)
radoslav
New Member

elımdeyken tuşlarına basınca analog yazıyor.. başka da bı şey yok çıldırıcam artık ıyıce sınırlerım bozuldu var mı yardımcı olabılecek kışı
radoslav çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 15-12-07, 21:44   #9 (permalink)
freeman1209
hARDWAREMANIAC

freeman1209 Avatar

Bilgisayarım

cevap verdiğimi sanıyorum
freeman1209 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 15-12-07, 23:17   #10 (permalink)
radoslav
New Member

Alıntı:
freeman1209 tarafından iletildi. Mesajı göster
yazılımı kurunca Profiler diye bir uygulama geliyor.onu çalıştırınca trayda(saatin orda) ikon oluşuyor.ona sağ tıklayıp control panel'e gir.orda bütün tuşları test edebiliyorsun.eğer bir sorun yoksa oyunda düzgün ayarları yapamamışındır
ilgine teşekkur ederım freeman evet control panele gırdiğimde karşıma bi sayfa çıkıyor ama gamepad ın tuşlarına basınca bişey olmuyor..
çıkan icon da untitled diye bı profil var ona tıklayınca da şu hatayı verıyor...

does not contain a profile for this device

sonrasında ise yenı profıl oluşturduğumda yine aynı hatayı verıyor...
ayrıca analog tuşuna bastığımda da herhangı bı değişim olmuyor yani dıgıtal a falan da geçmiyor
radoslav çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 15-12-07, 23:21   #11 (permalink)
DeeJaY_gT
Moderator

DeeJaY_gT Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 07.07.04
Nereden: ĭکт@ивﺙℓ
Resimler: 9

freeman hayırlı olsun güle güle kullan
DeeJaY_gT çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 15-12-07, 23:46   #12 (permalink)
freeman1209
hARDWAREMANIAC

freeman1209 Avatar

Bilgisayarım

Alıntı:
radoslav tarafından iletildi. Mesajı göster
ilgine teşekkur ederım freeman evet control panele gırdiğimde karşıma bi sayfa çıkıyor ama gamepad ın tuşlarına basınca bişey olmuyor..
çıkan icon da untitled diye bı profil var ona tıklayınca da şu hatayı verıyor...

does not contain a profile for this device

sonrasında ise yenı profıl oluşturduğumda yine aynı hatayı verıyor...
ayrıca analog tuşuna bastığımda da herhangı bı değişim olmuyor yani dıgıtal a falan da geçmiyor
bu ekranda tuşlara bastığında bi hareket olmuyorsa driver'da sorun olabilir

türkçe kurulumu tarattım.adım adım deneyebilirsin

freeman1209 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 15-12-07, 23:47   #13 (permalink)
radoslav
New Member

freeman
ben sıtesınden drıverlarını vs. sini indirdim elımde orjınal cd si yok acaba sorun o nedenle oluşuyor olabılır mı?

senden elindeki cd yi tamamen zipleyıp upload etmenı rica edebilir miyim..

bunu yapabılırsen çok sevinirim en azından kolda sorun varsa da saatlerce uğraşmam bunaldım artık..
ayrıca kullanım klavuzu vs.için çok teşekkurler
radoslav çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 15-12-07, 23:47   #14 (permalink)
freeman1209
hARDWAREMANIAC

freeman1209 Avatar

Bilgisayarım

Alıntı:
DeeJaY_gT tarafından iletildi. Mesajı göster
freeman hayırlı olsun güle güle kullan
teşekkürler
freeman1209 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 16-12-07, 00:25   #15 (permalink)
freeman1209
hARDWAREMANIAC

freeman1209 Avatar

Bilgisayarım

buda xp için driver RapidShare: 1-Click Webhosting
freeman1209 çevrim dışı