99'dan beri bilgisayarım var daha önce hiç gamepad almayı düşünmemiştim.taki ps3 cafe'de dirt oynayana kadar.kablosuz sony gamepad'le oyun bi harika geldi bana.bitanede kendime alayım dedim o an

piyasayı araştırdım kaliteli marka olarak logitech var.onunda fiyatı 100 ytl civarıydı.birazdaha araştırınca bu ürüne rastladım.internet üzerinden siparişini verdim ve dün elime geçti ürün.ilk izlenimlerimi (dünden beri en az 6-7 saat test ettim

) yazayım.
öncelikle bu fiyata aldığım ürünün pek kaliteli olmasını pek beklemiyordum.taki kutuyu açana kadar.oldukça kaliteli olduğu işçiliğinden anlaşılıyor.avucunuzun denk geldiği bölüm başka bir madde ile kaplanmış.buda ele tutunmasını arttırıyor.oldukçada hafif bir ürün.elinize tam oturuyor.ergonomi açısından hiçbir problemi yok
Kablosuz ürünlerde ilk akla gelen çekiş gücüdür.ben herhani bir problem yaşamadım.odanın her bölgesinden çok iyi çekiyor.
Ön tarafına birer tuş koyulmuş.benim için bir sorun oluşturmadı ama araştırmam sırasında bunun eksi bi özellik olduğundan bahsedilmiş

analog tuşlar'ın hassasiyeti ve kalitesi gerçekten üst seviyede.kullandığım sony gamepad'den bir eksiğini göremedim.konumları gerçekten iyi ayarlanmış
Ürünün hoşuma gitmesindeki en büyük etkenlerden biride bu aparat.ürün 2 tane pille beraber geliyor.birini kullanırken diğeri şarj oluyor.bu sayede kesintisiz kullanabiliyorsunuz.pil derdinizde yok.şarj süreside 1 saate yakın oldukça kısa yani.gamepad ile işiniz bittimi üzerine koayuyorsunuz çokta güzel görünüyor.tek eksi yönü ise gamepad hassas şekilde üzerine yerleşiyor.hafif sallasanız düşüyor.ayrıca aparat çok hafif yapılmış.
ürünün kurulum oldukça basit.kalibre ayarları yapabiliyorsunuz kurulum bittikten sonra.kurulum klavuzuda tamamen türkçe
ürünle birlikte gelen bu yazılımda tuşların fonksiyonları değiştirebiliyorsunuz.her oyun için değişik profil oluşturabiliyorsunuz
Ürünün üzerindeki dijital ekran sayesinde pil seviyesini analogdamı dijitaldemi çalıştığını görebiliyorsunuz.pilinz bitmeden haberiniz de oluyor
Son olarak bu ürünü aldığıma çok memnunum.ummadığım kadar kaliteli çıktı.oyun oynamak çok daha zevkli hale geldi.benim gibi büyük bir monitörede sahipseniz uzaktan oyun oynamanın zevki bi ayrı.herkese tavsiye ederim
Bu ürünün fiyatı kdv dahil sadece 35 Ytl