hARDWAREMANIA

hARDWAREMANIA

İnternetteki Güvenilir Donanım ve Teknoloji Rehberiniz!

BlackBox!

Thermaltake TR2 550W

Bu sayfada İncelemeler bölümü içerisindeki Kullanıcı incelemeleri forumu altında Thermaltake TR2 550W başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "boyle incelememi olur demeyin arkadaslar cunku acayip sinirlendim ikinci defaya ancak bu kadar yazabildim. cok guzel aciklamalarla bir inceleme hazirladim ..." şeklinde özetlenebilir....

Geri git   hARDWAREMANIA > HM > İncelemeler > Kullanıcı incelemeleri

Kayıt Resim Galerisi SSS Üye listesi Takvim Bölümü okunmuş olarak işaretle

Info:

LinkBack Konu araçları
Eski 27-02-08, 19:13 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #1 (permalink)
mondeogeforce
Power Member
Bilgisayarım

mondeogeforce Avatar

Katılım tarihi: 21.12.07
Nereden: evden

boyle incelememi olur demeyin arkadaslar cunku acayip sinirlendim ikinci defaya ancak bu kadar yazabildim. cok guzel aciklamalarla bir inceleme hazirladim gonder tusuna bastim ve bana sifre sordu sagulsun hwm .. sonrada sayfayi yenilemedi.. tepemin tasi atti benim k750 i burda olsa onu birdaha firlatirdim inanki.. ..
neyse iste yeni teslim aldigim thermaltake 550 watt boyle bir psu. 12cm fani ve 2x pci express i ile ... ayrica 2x1GB corsair 800 mhz ramlerde geldi.. artik uc parca daha alip sistemi kuracaz insallah. harddisk islemci ekrankarti..
benim kedicik Lina ramler e benden daha cok sevinmise benziyor.. kutusunu sahiplendi bile.

not : boyle basit bir incelemeyle konu actigim icin herkesten ozur dilerim birdahaki incelememden once giriste herzaman hatirla secenegini tikliyacagima hatta gonder tusuna basmadan once metni kopyalayip bir text dokumanina yapistiracagima hardwaremania uzerine yemin ederim..

En son mondeogeforce tarafından düzenlendi: 27-02-08 saat 19:30.
mondeogeforce çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 27-02-08, 20:29 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #2 (permalink)
PROTON
Cool Moderator
Bilgisayarım

PROTON Avatar

Katılım tarihi: 15.05.01
Nereden: İzmir
Resimler: 2
Ynt: Thermaltake TR2 550W

Eline sağlık ...
Cookie leri sillme HM hatası değil bu
PROTON çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 27-02-08, 20:33 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #3 (permalink)
mondeogeforce
Power Member
Bilgisayarım

mondeogeforce Avatar

Alıntı:
PROTON tarafından iletildi. Mesajı göster
Eline sağlık ...
Cookie leri sillme HM hatası değil bu
biliyorum .. ben kendime kizdim daha cok simdi her zaman online im.
Eski 28-02-08, 00:59 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #4 (permalink)
gurkan
Moderator
Bilgisayarım

gurkan Avatar

Katılım tarihi: 21.02.04
Nereden: Cybertron
Resimler: 4

Çok güzel güle güle kullanın yalnız özellikle bu tip kaliteli psu lerde 3-5 daha verip modüler almaya çalışın. Bir tomar kabloyu saklamayı geçtim kasaya sığdırmak bile sorun oluyor yakında yarısını kesip modüler hale kendim getiricem
Eski 28-02-08, 17:21 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #5 (permalink)
mondeogeforce
Power Member
Bilgisayarım

mondeogeforce Avatar

Alıntı:
gurkan tarafından iletildi. Mesajı göster
Çok güzel güle güle kullanın yalnız özellikle bu tip kaliteli psu lerde 3-5 daha verip modüler almaya çalışın. Bir tomar kabloyu saklamayı geçtim kasaya sığdırmak bile sorun oluyor yakında yarısını kesip modüler hale kendim getiricem
tesekkurler. bende niyetlendim ama 3 le 5 le olmadi.. 30 40 euro civari bende ona verecegim parayi baska birseye ayriririm dedim bunu aldim iste. dedigin gibi bende kendim yapabilirim diye dusunuyorum ama sonra simdi mod isi var ..
mondeogeforce çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver

Bookmarks
Konu araçları

Thermaltake TR2 550W ile benzer konular :

Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
FEEL TORNADO F5 550W SİYAH KASA cagtak Genel 2 21-06-07 00:30
fsp 400w thn-p mi,lc power 550w mı ,aspire 550w mı? isaipek Modifikasyon 10 07-09-06 14:35
FEEL CYCLONE 550W SİYAH kasa alıcam. DJMuzzy Modifikasyon 7 27-08-06 17:16
Thermaltake fan deserlaz Modifikasyon 3 14-04-06 12:58
ASPIRE 500W vs ASPIRE 550W Güç Kaynağı Sith_Master Genel 4 26-12-05 02:02

Saat ayarı GMT +3. Saat : 06:44.

Cyber Snipa Stinger
Kanal D, Yıl 1999