Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Bu sayfada HM bölümü içerisindeki İncelemeler forumu altında LG Flatron L206WU LCD başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Merhaba,
Aşağıdaki linkte LG Flatron L206WU LCD monitör incelemesini bulabilirsiniz. USB üzerinden de bağlanabilen bu monitörün videolarını mutlaka izleyin.
HARDWAREMANIA ..." şeklinde özetlenebilir....
bu 20" bir ekran yahu, HDMI olsa ne olur, olmasa ne olur.. bence HDMI olmaması eksik değil bence..
Bence çok büyük bir eksik HDMI olması için illa ki LCD TV yada 24' olması gerekmez HDMI'dan çalışan bir dünya aygıt var ki şu an 100 ytl lik bir DivX player bile HDMI çıkış veriyor DivX film izlemek içinde HDMI'dan izlemek için 20' bir monitor olması bir engel değil. 19' bir LCD bile HDMI koyuyor o yüzden benim için fark eder ki LG bu yönüyle bana göre tercih edeceğim bir ürün değil 20' yada üstü olsun HDMI girişi olmayan bir LCD'yi almam tavsiye de etmem
Bence çok büyük bir eksik HDMI olması için illa ki LCD TV yada 24' olması gerekmez HDMI'dan çalışan bir dünya aygıt var ki şu an 100 ytl lik bir DivX player bile HDMI çıkış veriyor DivX film izlemek içinde HDMI'dan izlemek için 20' bir monitor olması bir engel değil. 19' bir LCD bile HDMI koyuyor o yüzden benim için fark eder ki LG bu yönüyle bana göre tercih edeceğim bir ürün değil 20' yada üstü olsun HDMI girişi olmayan bir LCD'yi almam tavsiye de etmem
ne fark edıcek kı sen o farkı anlayabılıcekmısınnn 19" lcd de
ne fark edıcek kı sen o farkı anlayabılıcekmısınnn 19" lcd de
Ya bazılarının anlama güçlüğü var heralde ben HDMI girişinin olmaması bir eksik diyorum neyi anlayabilecekmiyim. 19', 20', 22' ne fark eder. Ben PS3'ü HDMI'dan PC'yi DVI'dan Vga ile de Xbox 360 bağlayan bir adamım benim için HDMI gerekli diyorum. Şimdi 45 dolarlık ekran kartında var HDMI, şimdi kalkıp gerekli değil derseniz sizin sahip olduğunuz teknoloji bilgsinden şüphe ederim.
ben küçük ekranlarda hiç HDMI'a rastlamadım. heleki küçük ekranlarda HDMI, DVI-D ve d-Sub bir arada hiç görmedim. Olsa tabii ki iyi olur ama ne yazık ki buludurmuyorlar. HDMI'ı DVI-D'ye dönüştürücen öle kullanıcan blow-II
ben küçük ekranlarda hiç HDMI'a rastlamadım. heleki küçük ekranlarda HDMI, DVI-D ve d-Sub bir arada hiç görmedim. Olsa tabii ki iyi olur ama ne yazık ki buludurmuyorlar. HDMI'ı DVI-D'ye dönüştürücen öle kullanıcan blow-II