Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Bu sayfada HM bölümü içerisindeki İncelemeler forumu altında Nvidia 3-way SLI ! başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Merhaba,
Aşağıdaki link'te Nvidia'nın üçlü SLI sisteminin bir incelemesini bulabilirsiniz. Sorularınız ya da yorumlarınız için burayı kullanabilirsiniz.
HARDWAREMANIA - NVIDIA ..." şeklinde özetlenebilir....
İnceleme için teşekkürler abi. Lakin gerek güç tüketimi gerek performans sonuçları son kullanıcıyı tatmin etmekten uzak ve masrafa değmeyecek bir çözüm gibi görünüyor. Ama yeni 9600GT ve üst kartlar ile birlikte stabil, kartların performansını gerçek anlamda kullanacak sürücüler çıkarsa durum değişebilir.
inceleme çok güzel olmuş elinize sağlık lakin 3d markta tek kartı 11000 alırken 3 kartın 14000 almasının temel bi sebebi varmı skor neden bukadar yakın birbirine ? ve asıl sli gücü nerede ortaya çıkıyor
inceleme çok güzel olmuş elinize sağlık lakin 3d markta tek kartı 11000 alırken 3 kartın 14000 almasının temel bi sebebi varmı skor neden bukadar yakın birbirine ? ve asıl sli gücü nerede ortaya çıkıyor
Çoklu kartların performans farkı yüksek çözünürlükte veya çok yüksek antialiasing işlemlerinde ortaya çıkar.
Okumuştum abide orayı atlamışım test resimlerine dalınca ama kim 1920-1080 de oynar bilemiyorum anca lcd tv si olanlar yani bencede 3 kart gereksiz gibi sıradan pc de oynayanlar için.
illa kaliteli göreceğim, yüksek çözünürlük olacak diyenler 9600GT'lerden 2 adet alabilir. şimdi bir 9600GT SLI testi yazacağım
bakalım arada ne kadar performans farkı olacak görürürz
9600gt sli ile 8800gt sli farkı da iyi olurdu.
hatta 9600gt sli, 8800gt sli ve hd3870 cf fena olmazdı.
malum benim hiç bir akrabam intel veya nvidiada çalışmıyor, babamın forbeste hiç resmi yayınlanmadı, zaten benim de h.sonlarımı laetitia casta ile geçirdiğim yok. o yüzden 8800gtx veya ultrayı ilgi alanımıza sokamıyoruz maalesef.