Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Bu sayfada HM bölümü içerisindeki İncelemeler forumu altında NVIDIA GTX280 incelemesi! başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Merhaba,
Aşağıda Asus GTX280'in incelemesini bulabilirsiniz.
Asus NVIDIA GTX280..." şeklinde özetlenebilir....
Hemen bakalım patron...8800gt yi değiştirmeye değecek kadar fark varmı bakalım.
Edit:inceleme için teşekkürler Alp abi.Kart oldukça performanslı ancak 3d mark 06 artık eskimiş bunu anlayabiliyoruz.Vantagedeki fark ise gerçekten çok fazla.İlerde çıkacak oyunlarda yeni driverlarla performansını göstereceğini düşünüyorum.Ne diyim ucuzlasın alırız
ERBAA'LI
"TÜRK OL TÜRK HİSSET TÜRK YAŞA Kİ GERÇEK TÜRK OLASIN"
İnceleme için teşekkürler abi. Yafs ben hala beklediğimi bulabilmiş değilim Very High'da Crysis'de hala fps oynanabilirlikten uzak. Birçok insan Crysis'i sorunsuz Very High'da 40-50 fps oynatacak kart çıksın alırım diye bekliyordu anlaşılan daha çok beklicekler Fiyat konusnda ise elbette böyle kalmaz ama bence şu an çok pahalı ve CUDA, PhysX harici bir yenilik de gelmiyor ama yine de gideceğimiz yerleri görmek umut verici. Umarız bu kartların hakkını verecek oyunlar gelir de bu kartları kullanmak fantazi olmaktan çıkar. 4850 testini de merakla bekliyoruz abi ben sanırm 4870 alıcam
Sonuçlara neresinden bakarsanız bakın GTX200 serisi etkileyici bir seri. Özellikle CUDA ve GeForce PhysX gibi yeni teknolojileri getirdiği için aslında bir nevi basamak. Bundan sonraki 3D oyun dünyası artık bu basamağın üzerine inşa edilmeye başlayacak.
AMD’de NVIDIA’nın bu atağına 25 Haziran’da iki yeni 4000 serisi kart ile cevap vermeye hazırlanıyor. Bakalım sonuçlar ne olacak? Ancak AMD’nin politikası büyük ihtimalle yine fiyat/performansa oynamak olacaktır.
sonuçlar şaşırtıcı. ancak 1 ay erken ve tam da atinin 4000 serisinden önceye çıkması insana bu gpunun aslında çoktan hazır olduğu izlenimini veriyor.
Nvidianın intel platformu için hybrid power destekli anakartları belirsizlikte bırakması da herhalde hala kozlarını elinde tuttuğunu gösteriyor.
bir de test sonuçlarına bakılırsa, özellikle oransal rakamlara, bu kartın daha yolu varmış da diğer donanımlara takılmış gibi görünüyor.
Crysis anlamsızlığı da can sıkıcı. strateji falan olsa, 3-5 yıl sonra sağlam sistemlerle oynarız denilebilir ama fps oyunu da bir defa bilemedin iki defa oynanır.
Alıntı yaptığınız bölümde firmanın politikasından bahsediliyor ve AMD, ATI'yi satın aldığına göre bu politikayı ATI yürütemiyeceğinden AMD doğru oluyor
Alıntı yaptığınız bölümde firmanın politikasından bahsediliyor ve AMD, ATI'yi satın aldığına göre bu politikayı ATI yürütemiyeceğinden AMD doğru oluyor
hımm ben o yönden düşünmemiştim direk nvidia - ati die düşündüm