Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Bu sayfada HM bölümü içerisindeki İncelemeler forumu altında Sapphire Radeon HD4850 başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Merhaba,
Aşağıdaki linkte Sapphire Radeon HD4850 incelemesini bulabilirsiniz.
Sapphire Radeon HD4850..." şeklinde özetlenebilir....
Edit: Güzel olmuş abi daha önce de dediğim gibi en iyi fiyat/performasn kartı şu an HD 4850 Abi birde VC-1 test etme imkanın olur ise yada yüksek çöünürlükü videolarda Pure Video HD ve Unified Video Decoder 2 (UVD 2) karşılaştırması yaparsan süper olur
Referans bi soğutucu olsa sıcaklık sorunu bertaraf olacakmış bencede ama eğer nvidia gibi çift slot bi kart olsa emin olun fiyatlarına çok iyi biçimde yansıyacaktır kartın ısısı aslında transistör sayısına bakılınca o kadarda abartılı bi derecede deilller ama eğer pcb üretücüleri bunun silen pipe varyasyonlarını üretmeye kalkışırlarsa ki mutlaka olacaktır iyi düşünmeleri gerekir çünkü o sıcaklıklara ulaşan bir gpu nun heatsik i tabiki fansız olacak bu abartılı biçimde büyük olacaktır.
8800gt ye bile gayet başarılı bir sessiz soğutma yaptıklarına göre bunda da çok bir sorun yaratacaığını zannetmiyorum sparkle ati üretse kesin yapardı ama diğertlerinden kim çıkar belli olmaz
merhaba,
geçen gün çizgi elektronikin düzenlediği online konferansta AMD yetkilisine sordum. cevabı benim size daha önce verdiğimden farklı olmadı. evet sıcak ama bu kontrol dışında gerçekleşen birşey değil. dizaynımız zatenbu yönde oldu. panik yapacak bir durum yok, kulllanın gönül rahatlığı ile dedi amca ..
Testlerdende görüldüğü gibi 8800gt ayarında bir kart.Yani 8800gt si olanların elindeki kartı satıp bu karttan almasına gerek yok diye düşünüyorum.Gddr5 li 4870 ile performans farkı ne kadar olur bilinmez ama bence yinede yetersiz.4850x2 ler geldiğinde durum değişir gibi geliyor...Alp abi eline sağlık...
ERBAA'LI
"TÜRK OL TÜRK HİSSET TÜRK YAŞA Kİ GERÇEK TÜRK OLASIN"
8800GT ayarında bir kart değil, bence bir gömlek üstün. Direkt 8800GT ile karşılaştırmadaım ama yakında 9800GTX ile bile kapışabilir.
Tabiki yeni bir kart ve hızlı ancak ben elimdekini satıp 4850 almayı düşünüyordum ancak bu kadar fark için değmez diye düşünüyorum.Ayrıca soğutma performansıda iyi değil.Bence asıl 4870 olay yaratacak.3.6 ghz bellek hızı hatta crossfire hd4870 müthiş olur...