Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Bu sayfada HM bölümü içerisindeki İncelemeler forumu altında Zotac GeForce 9800-GX2 incelemesi! başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Merhaba,
Aşağıdaki linkte Zotac GeForce 9800-GX2 incelemesini bulabilirsiniz.
Sorularınız ve yorumlarınız için burayı kullanabilirsiniz.
Zotac GeForce 9800-GX2..." şeklinde özetlenebilir....
Çok güzel inceleme abi eline sağlık. Parayı bulunca bende alcam Crysis Ultra High oynamak isteyenler alır artık hatta 2 tane alıp Quad yapar, gezegen üstü kart isteyen oyunu
Bence sorun gpu ya entegre shader birimi...Nvidianın tek 8800gt si bile çoğu uygulamada geçiyor x2 3870i...Tabiki driverlerin çıkardığı problemde göz ardı edilemez ama olmaması gerekiyor...Maliyet açısındanda 9800 gx2 oldukça kompleks...2 pcb bisürü masraf...Ati bu konuda daha avantajlı...
Aynen yani GX2 aslında 3870 X2 gibi değil teknik anlamda yani tek kartta SLI GX2 Ama ATI'nin bir an önce sürücü problemlerini aşması lazım çünkü ben hala bu kartların tam anlamıyla kullanılamadığını düşünüyorum ATI tarafında. Sanırım bir süre bu mimarilerin saat hızlarıyla oynanmış halleri piyasayı meşgul edecek ve bir süre daha yeni mimariye geçilemeyecek. SLI yetmezmiş gibi birde Hybrid SLI belası getiriyolar başımıza hayırlısı bakalım
Aynen yani GX2 aslında 3870 X2 gibi değil teknik anlamda yani tek kartta SLI GX2 Ama ATI'nin bir an önce sürücü problemlerini aşması lazım çünkü ben hala bu kartların tam anlamıyla kullanılamadığını düşünüyorum ATI tarafında. Sanırım bir süre bu mimarilerin saat hızlarıyla oynanmış halleri piyasayı meşgul edecek ve bir süre daha yeni mimariye geçilemeyecek. SLI yetmezmiş gibi birde Hybrid SLI belası getiriyolar başımıza hayırlısı bakalım
Dikkatimi çeken diğer bir olayda ati amd ile birleştikten sonra nvdidaya cevap veremez oldu...Bu cevap verememe zamanı hiç bu kadar uzamamıştı.Keza işlemci sektöründede amd intele ezildi ve hala cevap yok.İntel ve nvidia yavaş yavaş tekel oluşturmaya başladılar ki bu çok sakat bir durum...Piyasada tutunamayan xgi gibi firmalar ise eriyip gittiler.Son olarak giriş seviyesinde hamle yapan s3 ün ise pazara entegre olabilmesi için daha çok ar-ge(araştırma geliştirme) yatırımı yapması gerekiyor.Atidede durum aynı sanırım zira dediğin gibi driverlarla yaşanan sorunlardan bunu anlayabiliyoruz.Atiden acil cevap gelmesi lazım yoksa yine yemek ısıtılıp önümüze konacak ve bu biz son kullanıcılar için çok kötü bir durum...