Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > HM > Önemli Konular! »

11 Eylül Gerçekleri - Loose Change 2nd Ed. Türkçe

Bu sayfada HM bölümü içerisindeki Önemli Konular! forumu altında 11 Eylül Gerçekleri - Loose Change 2nd Ed. Türkçe başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Alıntı: eska tarafından iletildi. Ben öncelikle ''11 eylül gerçekleri'' ile ilgili yapmış olduğunuz çalışmayı takdir ediyorum.Şunu baştan belirtmeliyim ki ben ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack (2) Konu araçları |  
Eski 11-04-07, 14:55   #226 (permalink)
pulsar
Member

Katılım tarihi: 06.10.04
Nereden: Brisbane
Re: 11 Eylül Gerçekleri - Loose Change 2nd Ed. Türkçe

Alıntı:
eska tarafından iletildi. Mesajı göster
Ben öncelikle ''11 eylül gerçekleri'' ile ilgili yapmış olduğunuz çalışmayı takdir ediyorum.Şunu baştan belirtmeliyim ki ben bu belgeselin çoğaltılarak her ortamda insanlara sunulabilecek bir formatını henüz hiçbir sitede bulamadım .Doğrusu siz tecrübeli arkadaşlarımın yardımına ihtiyacım var.Öncelikle anlayamadığım bir kaç konuyu size sormak istiyorum:
Hazırlayarak sitenizde sunmuş olduğunuz rapid share kaynaklı 11 eylül belgeselini tamamını indirmeden açamıyoruz anladığım kadarıyla...İndirdiğimiz bu programın tamamını ben vcd de izletmek istiyorum.sizin sunduğunğuz programı indirdiğimde cd ye kopyalayarak vcd de izleyebilecek miyim.
you tube den vixy adlı on line bir programla AVİ formatında indirdim.sonra AVS video convereter adlı trial bir programla converter ettim ama nafile..cd ye attım ya ses çıkmıyor ya da türkçe dublajlı hali ile cd ye yazmamış oluyor..Bu konularda çok bilgili sayılmam ama dedim ya kaç gündür uğraşıyorum bi yardımcı olun en azından cevap yazarak.
Bir de; diğer filmleri indirip cd ye kopyalıyarak seyrdebildiğimiz bir formatta download edebilecek bir şekilde sunma durumu varsa çok memnun olurum. bu belgeseli indirip direkt nero ile mesela kopyalayıp çoğaltabilelim..
En kısa zamanda yardım edeceğinizi umarak iyi çalışmalar diliyorum..

Kamuran ÖZALAN
BARTIN
Size özel mesaj gönderdim. Eğer adresinizi gönderirseniz Türkçe'ye çevirdiğim DVD versiyonunu ücretsiz postalarım. Yeterki yayabildiğiniz kadar yayın. Teşekkürler
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 16-04-07, 17:57   #227 (permalink)
istanbulluu
New Member

Katılım tarihi: 10.04.07
Nereden: İST.

BENİM ADRESE E MAİL.ATARSAN MEMNUN OLURUM
istanbulluu çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 02-06-07, 00:45   #228 (permalink)
leha7274
New Member

Katılım tarihi: 09.09.06
Nereden: GAZİANTEP

selam pulsar kardeş
emeğine ve eline sağlık yalnız tam 1 yıl önce ağzımıza bir parmak bal çaldın
hal beklemedeyiz.protocols of zion türkçeleşmedi ise biz ile paylaş biz yardımcı olalım.çeviri noktasında internette hiçbir yerde bulamadım zaten internette onların elinde bulamam gerekiyordu.
allaha emanet ol
leha7274 çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 01-08-07, 00:43   #229 (permalink)
giray
Silver Member

giray Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 18.06.05
Nereden: ank/sincan(eryaman aslında)
Resimler: 2
Ynt: 11 Eylül Gerçekleri - Loose Change 2nd Ed. Türkçe

alternatif linkler
(eğer üstteki kırılırsa,yani farklı bi dosya bu, benim uploadım 400 mb lik ama aynı kalite)
http://www.fileden.com/files/2007/4/...han.part07.rar http://www.fileden.com/files/2007/4/...han.part08.rar http://www.fileden.com/files/2007/4/...han.part06.rar http://www.fileden.com/files/2007/4/...han.part05.rar http://www.fileden.com/files/2007/4/...han.part04.rar http://www.fileden.com/files/2007/4/...han.part02.rar http://www.fileden.com/files/2007/4/...han.part03.rar http://www.fileden.com/files/2007/4/...han.part01.rar
zSHARE - lc_2nd_editionupload by girayhan.part09.rar part 9

Alıntı:
DontHurtMe tarafından iletildi. Mesajı göster
Gerçek aşk bilgisayara olandır
cpuz ID : 357842
giray çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 22-09-07, 12:05   #230 (permalink)
ICEEXOL
V.I.Member

ICEEXOL Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 17.05.06
Nereden: Adana/Güzelyalı
Resimler: 79

Part 9 'u tekrar yükleyebilir misiniz acaba ?
ICEEXOL şu an çevrim içi  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 24-11-07, 01:41   #231 (permalink)
meftunca
New Member

Katılım tarihi: 27.12.06
Nereden: samsun

arkadaşalr hani bul belgesel türkçe dublajdı? herhangi bir sorun yok türkçe dublaj haric...sadece türkçe alt yazılı...madem böle idi neden sölemiyorsunuz...o kadar kotaya yazık değilmi?yazık yaaa...insaf yaw..
meftunca çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 27-11-07, 00:59   #232 (permalink)
Frogjo
Senior Member

Frogjo Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 14.08.05
Nereden: Bursa
Cevap: Ynt: 11 Eylül Gerçekleri - Loose Change 2nd Ed. Türkçe

Alıntı:
meftunca tarafından iletildi. Mesajı göster
arkadaşalr hani bul belgesel türkçe dublajdı? herhangi bir sorun yok türkçe dublaj haric...sadece türkçe alt yazılı...madem böle idi neden sölemiyorsunuz...o kadar kotaya yazık değilmi?yazık yaaa...insaf yaw..
Bu kadar postun arasında ben herhangi bir "Türkçe dublaj" kelimesi görmedim (Gözümden kaçmadıysa eğer) her yerde alt yazıdan açık ve net bi şekilde bahsedilmiş.Daha dikkatli okusaydınız keşke o zaman kotanıza yazık olmazdı.

(Eğer öyle bir ibare kullanılmışsa ve benim gözümden kaçmışsa yanlış anlamamanız için söylüyorum şimdiden özürlerimi iletiyim bu yazım için.)
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 27-11-07, 15:27   #233 (permalink)
ANJIN
V.I.Member

ANJIN Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 23.02.05
Nereden: germany ama akli izmirde..
Blog Mesajları: 34
Resimler: 46
Cevap: 11 Eylül Gerçekleri - Loose Change 2nd Ed. Türkçe

Türkceye ceviri muhabbeti vardi altyazi anlaminda,belki arkadasimiz onu yanlis anlamis olabilir
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 08-12-07, 20:00   #234 (permalink)
lazarus
Silver Member

lazarus Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 03.07.05
Nereden: IST
Blog Mesajları: 1
Resimler: 1
Talking Cevap: 11 Eylül Gerçekleri - Loose Change 2nd Ed. Türkçe

alt yazıyla izle arkadaşım sen de neden kotana yazık olsun. okuma yazman mı yok yoksa o zaman başka sen de parmak basarsın artık
lazarus çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 18-03-08, 17:53   #235 (permalink)
EzerchE
Moderator

EzerchE Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 12.07.02
Resimler: 6

Loose Change Final Cut Movie - Official Site

Loose change 3 - Final Cut versionu çıkmış.
EzerchE çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 29-03-08, 01:14   #236 (permalink)
EzerchE
Moderator

EzerchE Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 12.07.02
Resimler: 6

final cut altyazısını bulabilen var mı? ing olsa da olur...
EzerchE çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 05-04-08, 03:44   #237 (permalink)
giray
Silver Member

giray Avatar

Bilgisayarım

http://www.fileden.com/files/2007/4/...han.part09.rar
part 9
bu defa gitmez
giray çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 09-05-08, 22:59   #238 (permalink)
axi_cocuk_07
New Member

Katılım tarihi: 08.10.06

baba bu ne entrika ya
ulan o kadar insana yazık be
axi_cocuk_07 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 27-05-08, 19:40   #239 (permalink)
tuffguy
Cool Member

tuffguy Avatar

Katılım tarihi: 05.04.04
Blog Mesajları: 1

hocam altyazı linkleri çalışmıyor bir daha yenilermisin..
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 28-05-08, 07:01   #240 (permalink)
giray
Silver Member

giray Avatar

Bilgisayarım

Alıntı:
tuffguy tarafından iletildi. Mesajı göster
hocam altyazı linkleri çalışmıyor bir daha yenilermisin..
ben mi?değil herhalde
giray çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver