Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > HM > Önemli Konular! »

11 Eylül Gerçekleri - Loose Change 2nd Ed. Türkçe

Bu sayfada HM bölümü içerisindeki Önemli Konular! forumu altında 11 Eylül Gerçekleri - Loose Change 2nd Ed. Türkçe başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "selamlar... bugün akşam gazetesine bi göz atın isterseniz!! çevirileriniz haberi yazarken çok işe yaradı...teşekkürler..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack (2) Konu araçları |  
Eski 18-08-06, 11:08   #26 (permalink)
zeynep_glt
New Member

Katılım tarihi: 18.08.06
Nereden: istanbul
selamlar...
bugün akşam gazetesine bi göz atın isterseniz!! çevirileriniz haberi yazarken çok işe yaradı...teşekkürler
zeynep_glt çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 18-08-06, 11:08   #27 (permalink)
pulsar
Member

Katılım tarihi: 06.10.04
Nereden: Brisbane
Nihayet ses duyulmaya başlandı. Bir çok gazete ve yazara göndermiştim ancak sadece Akşam'dan ses çıktı ve ardından Haber7.. Haber 7'nin yourm kısmına bu sitenin konusunu altyazı kaynağı olarak verdim umarım yayınlarlar... Fikrimce bir engel olacağını sanmıyorum

http://www.haber7.com/haber.php?haber_id=179419

En son pulsar tarafından düzenlendi: 18-08-06 saat 11:33
pulsar çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 18-08-06, 11:09   #28 (permalink)
pulsar
Member

Alıntı:
zeynep_glt tarafından iletildi. Mesajı göster
selamlar...
bugün akşam gazetesine bi göz atın isterseniz!! çevirileriniz haberi yazarken çok işe yaradı...teşekkürler
Aynı anda yazmak diye buna denir))
pulsar çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 18-08-06, 11:37   #29 (permalink)
EzerchE
Moderator

EzerchE Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 12.07.02
Nereden: Bursa
Resimler: 6
Alıntı:
zeynep_glt tarafından iletildi. Mesajı göster
selamlar...
Çok sevindim, biz teşekkür ederiz tabi pulsar arkadaşımız olmasa belki belgesel türkçeye çevirlmeyecekti ve bizim de haberimiz olmayacaktı...

En son EzerchE tarafından düzenlendi: 18-08-06 saat 11:47
EzerchE çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 18-08-06, 11:59   #30 (permalink)
qplus
New Member

Nereden: ist
..

Haberi bu sabah kanal7'de gördüm ve hemen "loose change" şeklinde arama yaptım şuan hala google videoda ki 1 saat 21 dakikalık videoyu izliyorum, video nekadar duyulmuş diye bir fikir edinmek için Türkçe arama yaptığımda ise hayal kırıklığına uğradım, maalesef çok az sitede bu video hakkında bilgi verilmiş, ilk gözüme çarpan burası oldu ve videonun tv kanallarına ulaşılmasında katkınız olduğunu görünce inanın çok sevindim, Türkçe alt yazı için çalışmalar yapmanız ayrı bir güzellik tabi.

Bu videoya web sayfamda geniş yer ayırmak istiyorum, Türkçe altyazılı halini tek dosya olarak internete atabilirseniz hem benim işimi hem de videodan yeni haberi olacak kişilerin işini oldukça kolaylaştırmış olursunuz. Şimdiden teşekkürler.
qplus çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 18-08-06, 12:07   #31 (permalink)
EzerchE
Moderator

EzerchE Avatar

Bilgisayarım
Ben şu an bir siteye upload ediyorum bitince ilk konuya o linki de ekleriz indirenler için kolaylık olur. goko arkadaşımız da upload edecekti edildiyse linki buraya yazabilir
EzerchE çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 18-08-06, 12:24   #32 (permalink)
escobar
hARDWAREMANIAC

escobar Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 15.03.06
Nereden: Ankara
Resimler: 13
upload ederken uzantı

beyler size zahmet upload ederken lütfen uzantısını değiştirirmisiniz?
rar falan problem çıkarıyor. ben işyerinden bağlanıyorum. .doc yapın mesela indirdikten sonra biz düzeltelim.
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 18-08-06, 12:41   #33 (permalink)
pulsar
Member

Alıntı:
esco673 tarafından iletildi. Mesajı göster
beyler size zahmet upload ederken lütfen uzantısını değiştirirmisiniz?
rar falan problem çıkarıyor. ben işyerinden bağlanıyorum. .doc yapın mesela indirdikten sonra biz düzeltelim.
Buraya upload ettim ve uzantı doc..

http://rapidshare.de/files/29832071/Subtitles.doc.html
pulsar çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 18-08-06, 13:02   #34 (permalink)
escobar
hARDWAREMANIAC

escobar Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 15.03.06
Nereden: Ankara
Resimler: 13
teşekkür ederim hocam. indirdim.
escobar çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 18-08-06, 13:09   #35 (permalink)
pulsar
Member

Alıntı:
pulsar tarafından iletildi. Mesajı göster
Nihayet ses duyulmaya başlandı. Bir çok gazete ve yazara göndermiştim ancak sadece Akşam'dan ses çıktı ve ardından Haber7.. Haber 7'nin yourm kısmına bu sitenin konusunu altyazı kaynağı olarak verdim umarım yayınlarlar... Fikrimce bir engel olacağını sanmıyorum

http://www.haber7.com/haber.php?haber_id=179419
Akşam gazetesi de haberi internetten vermiş yeni gördüm. Ancak serverleri çok çok yavaş.. Belkide yurtdışında olduğum içindir ancak 2KB çok çok düşük bir hız..

http://www.aksam.com.tr/haberpop.asp?a=50283,5
pulsar çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 18-08-06, 13:21   #36 (permalink)
EzerchE
Moderator

EzerchE Avatar

Bilgisayarım
evet serverları baya yavaş...
EzerchE çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 18-08-06, 13:44   #37 (permalink)
EzerchE
Moderator

EzerchE Avatar

Bilgisayarım
pulsar bu recut ile ilgili bilgin var mı nedir?

http://video.google.com/videoplay?do...92753501&hl=en
EzerchE çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 18-08-06, 14:20   #38 (permalink)
alpilan
New Member

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 01.02.06
paylasım icin cok sagol super bir paylasım hele tr altyazılı olması ayrı bi guzellik katıyor
alpilan çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 18-08-06, 15:34   #39 (permalink)
pulsar
Member

Alıntı:
EzerchE tarafından iletildi. Mesajı göster
pulsar bu recut ile ilgili bilgin var mı nedir?

http://video.google.com/videoplay?do...92753501&hl=en
Dostum filmin girişine uyarı koymuşlar. Görüntülerin CNN, FOX Tv vs vs kaynaklardan sınırsızca alındığını ve tescilsiz olduklarına dair. Ayrıca itfaiyeci kardeşler de görüntülerinin filmde yayınlanmasını onaylamıyorlarmış.. Galiba ağızlara fermuar geliyor))
Recut içinde nereler kesildi veya eklendi bakmak lazım çünkü filmin süresi artmış. Download ediyorum inceleyeceğim.. Ayrıca Recut'u önceki gün yüklemişler..
pulsar çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 18-08-06, 17:36   #40 (permalink)
adareme
New Member

yardim

arkadaşım, emeğine sağlık. Filmin tamamının (alt yazılı şekilde) video su varmı? cd lere çekip tüm tanıdıklarıma vcd formatına çekip yollayacağım. Varsa mpeg uzantılı
adareme çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 18-08-06, 18:03   #41 (permalink)
zeynep_glt
New Member

bu arada bilginize..akşam gazetesinde yarın da haberin devamı verilecek)
zeynep_glt çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver