Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > HM > Önemli Konular! »

11 Eylül Gerçekleri - Loose Change 2nd Ed. Türkçe

Bu sayfada HM bölümü içerisindeki Önemli Konular! forumu altında 11 Eylül Gerçekleri - Loose Change 2nd Ed. Türkçe başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Altyazı entegrasyonu bitmek üzere. Sanırım bugün google'a upload ederim ve bir kaç güne onaylandıktan sonra altyazı dosya derdiyle uğraşmadan rahatça ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack (2) Konu araçları |  
Eski 19-08-06, 04:30   #51 (permalink)
pulsar
Member

Katılım tarihi: 06.10.04
Nereden: Brisbane
Altyazı entegrasyonu bitmek üzere. Sanırım bugün google'a upload ederim ve bir kaç güne onaylandıktan sonra altyazı dosya derdiyle uğraşmadan rahatça izlersiniz.. Google videodan videoları izlerken download ederek izlerseniz görüntü kalitesi 2 kata yakın daha net olur. Bilmeyenler için hatırlatayım dedim..
pulsar çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 19-08-06, 11:50   #52 (permalink)
qplus
New Member

Katılım tarihi: 18.08.06
Nereden: ist
..

Alıntı:
pulsar tarafından iletildi. Mesajı göster
Altyazı entegrasyonu bitmek üzere. Sanırım bugün google'a upload ederim ve bir kaç güne onaylandıktan sonra altyazı dosya derdiyle uğraşmadan rahatça izlersiniz.. Google videodan videoları izlerken download ederek izlerseniz görüntü kalitesi 2 kata yakın daha net olur. Bilmeyenler için hatırlatayım dedim..
Sabırsızlıkla bekliyorum
qplus çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 19-08-06, 14:18   #53 (permalink)
sul3yman
V.I.Member

Katılım tarihi: 16.09.02
Dün gece nefes almadan izledim..! Mükemmel bir belgeseldi... Alıcaksın bunu bir güzel korsan cd satan yere vericeksin onlar çoğaltıp çoğaltıp satıcaklar...
sul3yman çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 19-08-06, 14:22   #54 (permalink)
benhurmu
New Member

Katılım tarihi: 19.08.06
Pulsar merhaba,
videoları bsplayerin farklı sürümlerini de yüklememe rağmen izleyemedim,videoları bsplayer açmıyor,unknown media format hatası veriyor, windows media playerda açtığımda ise altyazılar görünmüyor, başka bir yontemi var mı,mediaplayer dokuz yüklü ayrıca win2000 kullanıyorum.
teşekkürler...
benhurmu çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 19-08-06, 14:23   #55 (permalink)
pulsar
Member

Müjde demeliyim sanırım,

Altyazı çalışmaları tamamen bitti ve bugün entegre edip Google'a upload ettim. Şu an video onay için bekliyor ki bu normalde 2 veya 3 gün alıyor.. Onaylanır onaylanmaz sadece burada ilan edeceğim.
Son haliyle video;

-400 MB
-Tüm altyazılar düzeltildi,
-Video kalitesi olarak mükemmele yakın şekilde upload ettim
-Video direkt olarak DVD rip olduğundan ve hiç bir kesme yapmadığımdan Google'da ki örneklerine göre son 2 veya 3 dakika itibariyle daha uzun. En son uyarıyı okumanızı tavsiye ederim..
-Video'yu download ederek izlerseniz çok daha yüksek bir kalite ile izlersiniz ve hemde arşivleme imkanınız olur. Herhangi bir altyazı dosyasına ihtiyacınız yoktur..

Şu an kadar yardımlarını esirgemeyen Electronics, Abbas The Traveller ve gurbetciye teşekkürlerimi sunarım.

Ayrıca bir çok foruma dağıtmama rağmen gereken ilgi ve alakayı bir tek bu forumda gördüğümden dolayı EzerchE başta olmak üzere diğer tüm ilgili arkadaşlara teşekkür ederim.

En güzel teşekkür bu videoyu tanıdığınız tanımadığınız herkese duyurmak ve hatta dağıtmak olacaktır. Çünkü hepimiz bu yalanın birinci dereceden kurbanlarıyız ve gerçek teröristlerin yargılanmasının kıvılcımı bu şekilde başlamıştır...
İçimizde bir çok insan, kafalarına medya vasıtasıyla pompalanmış uyduruk ve kalıp haberleri bu gerçeklere tercih edeceklerdir ki, bu onların çağın neresinde olduğunu bizlere ispatlayacaktır...
Ağızlarından süslü ve ukala cümlelerle buradaki ispatları küçümseyenleri sizlerde kafanızın bir yerine not edin ki kimi dinleyip dinlememeniz gerektiği hakkında ilerde yanılgıya düşmeyesiniz..
pulsar çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 19-08-06, 14:25   #56 (permalink)
pulsar
Member

Alıntı:
sul3yman tarafından iletildi. Mesajı göster
Dün gece nefes almadan izledim..! Mükemmel bir belgeseldi... Alıcaksın bunu bir güzel korsan cd satan yere vericeksin onlar çoğaltıp çoğaltıp satıcaklar...
Filmin sonunda ki uyarıyı aynen kopyalamıştım ancak tekrar veriyorum. Artık yapacaklarınızın sınırını belirlemek size kalmış. Ancak kar amacı gütmeden veya çok cüzi bir kazanca bunun dağıtımını yapmak daha iyi bir fikir ki herkes kazanır bunun sonunda.

UYARI
802 sayılı Vatanseverlik Yasası uyarınca, herhangi biri veya birileri
bu bilgiyi yayarken yakalanırsa yerel terörizm hakkında suçlanabilir
ve tutuklanıp mahkemeye çıkarılmadan Guantanamo Körfezine gönderilebilir.

Siz bu dijital videoyu, arkadaşlarınıza, ailenize ve tamamen
yabancı kişilere çok geç olmadan yaymanızı şiddetle öneririz.

Herhangi bir geniş çaplı hareket, internet üzerinden yetkisiz kopya
veya dağıtımı şiddetle tarafımızdan tavsiye edilir.
pulsar çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 19-08-06, 14:29   #57 (permalink)
pulsar
Member

Alıntı:
benhurmu tarafından iletildi. Mesajı göster
Pulsar merhaba,
videoları bsplayerin farklı sürümlerini de yüklememe rağmen izleyemedim,videoları bsplayer açmıyor,unknown media format hatası veriyor, windows media playerda açtığımda ise altyazılar görünmüyor, başka bir yontemi var mı,mediaplayer dokuz yüklü ayrıca win2000 kullanıyorum.
teşekkürler...
Sanırım sende codec eksikliği vardı dostum. DivX codeclerini yüklersen sorun düzelir. Ancak 2 veya 3 güne buna gerek kalmayacak çünkü Google'da video altyazısı entegre edilmiş halde ve sadece onay bekliyor.. BUradan yayına girer girmez ilan edeceğim..
pulsar çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 19-08-06, 14:42   #58 (permalink)
EzerchE
Moderator

EzerchE Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 12.07.02
Nereden: Bursa
Resimler: 6
Ben teşekkür ederim dostum sen olmasan bundan haberimiz olmayacaktı ve şimdi senin sayende tüm medyada yankı buldu bu belgesel. Yardıma ihtiyacın olduğunda ben burdayım, dilersen özel olarak da ulaşabilirsin.

Ben ilk cd yi çekip dağıttım. Ama bu 400mb lık daha yüksek kalitede ve çok daha rahat izlenecektir onu merakla bekliyorum, onu da dağıtıcam herkese. Ayrıca sonrasında bilgisayarı olmayanların da izleyebilmesi için bir vcd versiyonu yapıcam.
EzerchE çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 19-08-06, 14:44   #59 (permalink)
EzerchE
Moderator

EzerchE Avatar

Bilgisayarım
Alıntı:
benhurmu tarafından iletildi. Mesajı göster
Pulsar merhaba,
teşekkürler...
"K-Lite Codec Pack 2.75 Full" versiyonu işini görecektir:
Buradan indirebilirsin
EzerchE çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 19-08-06, 14:58   #60 (permalink)
pulsar
Member

Evet dostum bunun yayılabildiği kadar yayılıp insnaların uyanması lazım.. Ayrıca hiç beklemediğim kadar yüksek okunma oranı hayli güzel. Şu ana kadar 13033 okuma görünüyor ki buna site adına da sevindim.. benzer yeni yapımlar buldum bir süre sonra onlara da el atıp işin boyutlarının nerelre vardığına hep birlikte bakmaya devam ederiz.
Bir kaç ciddi örnek daha var ancak onlar için telif hakları sorunları var o yüzden Loose Change'de ki gibi serbest hareket pek mümkün görünmüyor. Sahipleri ile irtibata geçip bilgi almaya çalışacağım.

Ayrıca 400 MB upload edecek uload sitesi biliyorsanız bana bildirin ki filmin Google filtresindeki kayıplarından da koruyalım. İsteyen full net ve altyazılı halini indirsin..
pulsar çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 19-08-06, 15:18   #61 (permalink)
EzerchE
Moderator

EzerchE Avatar

Bilgisayarım
Buldum dostum: http://www.spread-it.com 500mb

bir de bu: http://filelodge.bolt.com/index.php yine 500mb
EzerchE çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 19-08-06, 15:36   #62 (permalink)
The West
New Member

Nereden: bursa
arkadaşlar yaw linkler çalışmıyormu
indiremedim bir türlü bana türkçe yada ingilizce farketmez tam bi link verirseniz çok memnun olurum
kaç mb olduğu farketmez sınırsız net
The West çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 19-08-06, 15:59   #63 (permalink)
adareme
New Member

Katılım tarihi: 18.08.06
Nereden: istanbul
arkadaşlar, şu 500 mb dosyada alt yazılar mevcut mu? sabırsızlıkla bekliyorum. 100 cd yapıp (vcd formatında) millete göndermem gerekiyor.
adareme çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 19-08-06, 16:13   #64 (permalink)
The West
New Member

Alıntı:
adareme tarafından iletildi. Mesajı göster
arkadaşlar, şu 500 mb dosyada alt yazılar mevcut mu? sabırsızlıkla bekliyorum. 100 cd yapıp (vcd formatında) millete göndermem gerekiyor.
valla altyazı olursa süper olur download direk
The West çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 19-08-06, 16:32   #65 (permalink)
EzerchE
Moderator

EzerchE Avatar

Bilgisayarım
yakında geliyor, pulsar arkadaşımız upload etmiş onay bekliyoruz.
EzerchE çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 19-08-06, 16:33   #66 (permalink)
The West
New Member

Alıntı:
EzerchE tarafından iletildi. Mesajı göster
yakında geliyor, pulsar arkadaşımız upload etmiş onay bekliyoruz.
eywallah bilgi için: )
The West çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 19-08-06, 20:26   #67 (permalink)
EzerchE
Moderator

EzerchE Avatar

Bilgisayarım
ve Show Haber...

EzerchE çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.us