Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > HM > Önemli Konular! »

11 Eylül Gerçekleri - Loose Change 2nd Ed. Türkçe

Bu sayfada HM bölümü içerisindeki Önemli Konular! forumu altında 11 Eylül Gerçekleri - Loose Change 2nd Ed. Türkçe başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Pulsar dostum video kabul edilmedi mi google da?..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack (2) Konu araçları |  
Eski 20-08-06, 12:24   #76 (permalink)
EzerchE
Moderator

EzerchE Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 12.07.02
Nereden: Bursa
Resimler: 6
Pulsar dostum video kabul edilmedi mi google da?
EzerchE çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 20-08-06, 12:27   #77 (permalink)
pulsar
Member

Katılım tarihi: 06.10.04
Nereden: Brisbane
Alıntı:
EzerchE tarafından iletildi. Mesajı göster
Pulsar dostum video kabul edilmedi mi google da?
Dostum dediğim gibi bu işlem 3 gün falan alıyor. Yani adamların prosedürü bu. Dün upload ettiğime göre bugün akşama 1 gün eder. Yani benim tahminim Salı günü belkide daha erken de olabilir tabii
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 20-08-06, 12:31   #78 (permalink)
EzerchE
Moderator

EzerchE Avatar

Bilgisayarım
Ok dostum merakla bekliyoruz Bu arada konu da rekora koşuyor daha kısa bir süre olmasına rağmen çok yüksek okunma oranı, Türkiye'de "loose change" diye aratınca ilk sırada, dünyada ilk 50 içinde çıkıyor bu konu. Stick yapıyorum.
EzerchE çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 20-08-06, 12:34   #79 (permalink)
mindthegap
New Member

Katılım tarihi: 19.08.06
Nereden: Marmaris
ALTYAZIII

Kardeşler bende filmin tamamı 1 dosya halinde divx formatında var... ancak altyazıyı bulamıyorum (tek bir dosya halinde) ... Varsa lütfen yardımm.
mindthegap çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 20-08-06, 12:37   #80 (permalink)
pulsar
Member

Alıntı:
mindthegap tarafından iletildi. Mesajı göster
Kardeşler bende filmin tamamı 1 dosya halinde divx formatında var... ancak altyazıyı bulamıyorum (tek bir dosya halinde) ... Varsa lütfen yardımm.
BUraya upload etmiştim dün. Yalnız uzantısını rar olarak değiştirmeyi unutma!1 Şu an doc olara görünüyor..

http://rapidshare.de/files/29832071/Subtitles.doc.html
pulsar çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 20-08-06, 12:38   #81 (permalink)
pulsar
Member

Alıntı:
EzerchE tarafından iletildi. Mesajı göster
Ok dostum merakla bekliyoruz Bu arada konu da rekora koşuyor daha kısa bir süre olmasına rağmen çok yüksek okunma oranı, Türkiye'de "loose change" diye aratınca ilk sırada, dünyada ilk 50 içinde çıkıyor bu konu. Stick yapıyorum.
Evet dostum benimde ilgimi çekti. Arama motoruna yazınca ilk bu konu.. Başımın etini yiyen eşime gösterip duruyorum))) Kaç gündür fırça yiyip duruyorum))

En son pulsar tarafından düzenlendi: 20-08-06 saat 13:00
pulsar çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 20-08-06, 12:39   #82 (permalink)
mindthegap
New Member

Alıntı:
pulsar tarafından iletildi. Mesajı göster
BUraya upload etmiştim dün. Yalnız uzantısını rar olarak değiştirmeyi unutma!1 Şu an doc olara görünüyor..

http://rapidshare.de/files/29832071/Subtitles.doc.html
ben biraz cahilimde o işi nasıl yaparım...
mindthegap çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 20-08-06, 12:42   #83 (permalink)
pulsar
Member

Alıntı:
mindthegap tarafından iletildi. Mesajı göster
ben biraz cahilimde o işi nasıl yaparım...
Sen ilkini boşver burdan buyur. Taze taze upload ettim

http://rapidshare.de/files/30072703/...ionTR.zip.html
pulsar çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 20-08-06, 12:48   #84 (permalink)
mindthegap
New Member

Alıntı:
Sen ilkini boşver burdan buyur. Taze taze upload ettim

http://rapidshare.de/files/30072703/...ionTR.zip.html
Walla kardeş eline sağlık...Teşekkürler.. En büyük pulsar
mindthegap çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 20-08-06, 17:56   #85 (permalink)
hami10
hARDWAREMANIAC

hami10 Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 02.08.04
Nereden: ŸašaĶ BöLG3
Resimler: 16
Ben bu konuyu daha öncede görmüş ne oldugunu tam anlamamıştım takii dün neredeyse bütün haber kanallarında görene kadar ..
400 mb lık net videoyu bekliyorum çekicme izliycem dağıtıcam..

sağolasın.. site olarak da hemenpaylası önermem çok sakat bi site sürekli hata veriyor rapidide boşver en iyisi başka bişey bulalaım tek link olarak yayınlıycak bişey..

hami10 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 20-08-06, 18:35   #86 (permalink)
EzerchE
Moderator

EzerchE Avatar

Bilgisayarım
Valla öyle sorunsuz bi upload sitesi bulsak zaten çok şey yapıcaz da...
EzerchE çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 20-08-06, 20:44   #87 (permalink)
shawnodese
New Member

shawnodese Avatar

Nereden: İSTANBUL
Exclamation

Alıntı:
Sizinde alakanız için biz teşekkür ederiz. Ortalıkta dolaşan ve önceden düzenleme yapmadan acele ile yayına koyduğumuz altyazılar var. Google'a daha dün upload ettim ve ancak Pazartesi veya Salı'ya onay çıkar. Görüntü kalitesi ve altyazılar elden geçti ve temiz bir hal aldı. Tabii gözden kaçanları insanlık haline bağlayın
Önceki mesajlarımızda dediğimiz gibi, her ne şekilde dağıtabilrseniz dağıtın hele hele yazarların devreye girmesi de çok önemli. Ben bir sürü yazra gönderdim mail yoluyla (tabii o zamanlar ingilizce versiyondu) ama tek bir cevap alamadım ve kimsenin ilgisini de çekmedi. Sonradan Türkçe'ye çevirmek işine girdik işte.. Sonrası malum Galiba basınımızda yabancı dil sorunu var)))

Altını çiziyorum, filmin sonunda normalde tüm filmlerin lisans haklarının bulunduğu bir uyarı olur ve kopyalanma, izinsiz yayın vs vs'nin suç olduğundan bahseder. Bunlar aynı formatta uyarıyı kendilerine göre düzenlemişler film sahibi olarak. Kısaca, dağıtılmasındaki yöntemler hayalgücünüze bırakılmış..
Ne demek Pulsar! Hiç önemli değil. Yeter ki bu çorba da bizim de tuzumuz olsun. Yazarlar konusunu fazla dert etmeyin, ben İngilizce bilen bir yazar buldum. Ve hatta Eylül-Ekim gibi çıkacak kitabında bu konuyu da içine alacak şekilde yer açtı. Eğer birkaç gün içinde çıkarsa Google'dan izin link olarak da vermesini rica edeceğim. Malum kitapta direk linkin olması kolaylık sağlar. Sanırım gazetedeki günlük makalesinde de bahsedecek. Ancak tek rica ettiğim tam bir link.

Ben üç bölümü de indirdim, İngilizce benim için sorun değil. Ancak herkes İngilizce bilmek zorunda değil, (malum ana dilimiz değil) işte bu sebepten altyazı için hangi linki kullanayım? Ve bu linki indirince nasıl alt yazılı olarak filmin altında çıkacak? Bu konularda yardımcı olursanız sevinirim. Çok makbule geçer. Tabii daha kolay dağıtmak için tüm bunlar gerekli.

En kısa zamanda bilgilerinizi bekliyorum.
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 21-08-06, 00:10   #88 (permalink)
pulsar
Member

O zaman tek bir lik için Google'da ki bizim Türkçe versiyonu kullanacak. Tekrar hatırlatmak isterim, Google'da ki videoları web üzerinden izlemeyle download ederek izleme arasında çok büyük kalite farkı var. Yani download ederk izlerseniz hem iyi bir görüntü kalitesine hemde dosyaya sahip olursunuz.. Onaylanınca zaten altyazı dosyalarıyla uğraşmanıza gerek te kalmayacak..
pulsar çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 21-08-06, 01:10   #89 (permalink)
skeser
New Member

Katılım tarihi: 21.08.06
Nereden: poyraz
topicdeki tum mesajlari okudum,
seviyeli ve dengeli yaklaşımlar ve kaliteli bir paylaşım,
öncelikle pulsar'a ve mod'lara ardından tum yazarlara gösterdikleri özveri duyarlılık için teşekkürler.

pulsar'ın ilk mesajda attığı 3 parçayı izledim.
eğer bunlar doğru ise, ki öyle gözüküyor.
söylenecek söz bulamıyorum.

Olayı sebeb, sonuç ve tüm boyutlarıyla düşündüğünüzde baştan sona canilik, iğrençlik ve canavarlık.

400 mb lık kaliteli google upload'ını sabırsızlıkla bekliyorum.
video google tarafından onaylandığında adres defterindeki herkese mail geçilecek.

ellerinize sağlık arkadaşlar.
skeser çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 21-08-06, 03:53   #90 (permalink)
pulsar
Member

Filmi winrar ile 5'e böldüm ve hemenpaylas.com'a upload etmeye başladım. Sabah kalktığınızda hazır olur. Ancak lütfen filmin reytingini Google'dan yükseltmeyi unutmayın
pulsar çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 21-08-06, 09:55   #91 (permalink)
pulsar
Member

LOOSE CHANGE 2nd EDITION'u aşağıdaki linklerden download edebilirsiniz. Türkçe altyazılar entegre edilmiştir. Video 5 parçadır ve her parçayı download ettikten sonra Winrar ile açmanız yeterlidir. Herhangi bir şifre vs yoktur.

http://www.hemenpaylas.com/download/...part1.rar.html
http://www.hemenpaylas.com/download/...part2.rar.html
http://www.hemenpaylas.com/download/...part3.rar.html
http://www.hemenpaylas.com/download/...part4.rar.html
http://www.hemenpaylas.com/download/...part5.rar.html
pulsar çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 21-08-06, 10:34   #92 (permalink)