Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > HM > Önemli Konular! »

11 Eylül Gerçekleri - Loose Change 2nd Ed. Türkçe

Bu sayfada HM bölümü içerisindeki Önemli Konular! forumu altında 11 Eylül Gerçekleri - Loose Change 2nd Ed. Türkçe başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "video yu hazırlayanlara ve Türkçe'ye çevirenlere çok teşekkürler...." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack (2) Konu araçları |  
Eski 22-08-06, 12:03   #101 (permalink)
cancelot87
New Member

Katılım tarihi: 21.08.06
Nereden: Zonguldak
video yu hazırlayanlara ve Türkçe'ye çevirenlere çok teşekkürler.
cancelot87 çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 22-08-06, 12:23   #102 (permalink)
hami10
hARDWAREMANIAC

hami10 Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 02.08.04
Nereden: ŸašaĶ BöLG3
Resimler: 16
şimdi bu 400 mb lık tek bir videomu alt yazısı filmin içinde mi bide

sağol

hami10 çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 22-08-06, 12:54   #103 (permalink)
pulsar
Member

Katılım tarihi: 06.10.04
Nereden: Brisbane
Evet herşey içinde gönül rahatlığyla indirip CD'ye yazdırıp veya VCD yapıp dağıtabilrisin...
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 22-08-06, 13:55   #104 (permalink)
jusovic
New Member

Katılım tarihi: 21.08.06
Nereden: İstanbul
Pulsar böyle muhteşem bir çalışma için seni canı gönülden tebrik etmek isterim. Emeklerine sağlık.
jusovic çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 22-08-06, 16:00   #105 (permalink)
huhukomsu
New Member

Katılım tarihi: 03.08.05
Nereden: Ankara
@Electronics, @Abbas The Traveller, @istanbuli ve tabi ki @quazar emeğinize sağlık.

Bu nickleri bir yerden tanıyor gibiyim ...
huhukomsu çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 22-08-06, 17:42   #106 (permalink)
hatipoglu
Senior Member

hatipoglu Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 28.10.03
Arkadaşlar Google'daki 17 Ağustos tarihli "Loose Change 2nd Edition - Türkçe altyazılı, Turkisch subtitled" Türkçe çevirisi daha farklı ve yazılar daha okunaklı. 19 Ağustos tarihli "LOOSE CHANGE SECOND EDITION- TURKISH- TÜRKÇE" ise bu indirdiğimiz videolardaki alt yazılar ama karakterler daha küçük.

Çeviri açısından hangisini tavsiye edersiniz?
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 22-08-06, 18:28   #107 (permalink)
e-diablo
Moderator

e-diablo Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 24.10.02
Nereden: Hell Garden
Resimler: 7
Ya su hemen paylas lınklerınde sorun varya.
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 22-08-06, 23:44   #108 (permalink)
hatipoglu
Senior Member

hatipoglu Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 28.10.03
Bir önceki mesajda bahsettiğim 17 Ağustos tarihli "
Loose Change 2nd Edition - Türkçe altyazılı, Turkisch subtitled
" adlı videoyu seyrediyorum şimdi, daha önce diğer çeviri versiyonları seyredenlere bu versiyonu da seyretmelerini önemle tavsiye ediyorum. Diğer versiyonlarda tam anladığım bir çok yeri bu videoda anlayabildim.
hatipoglu çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 22-08-06, 23:51   #109 (permalink)
HaLiM
Silver Member

HaLiM Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 12.09.04
Nereden: Kadıköy
ftp serverınız varsa bilgileri pm ile gönderin bana hızlıca göndereyim bendeki kaliteli 700mb divxi
HaLiM çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 23-08-06, 00:12   #110 (permalink)
deatmagic
Member

deatmagic Avatar

Katılım tarihi: 10.08.06
Nereden: yozgat
Cool

cok guzel bır calısma yapmıs yapanlar.bir kısmını izledim google dan gerı kalan kısmınıda ızlemek ısterım.belgesel böyle olur adamlar ispat etmiş olanı biteni.
deatmagic çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 23-08-06, 03:16   #111 (permalink)
saklıgözyaşı
Cool Member

saklıgözyaşı Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 02.06.04
Nereden: Devlet-i Osmaniye Şehr-i Manev-i İstanbul
http://freehost16.websamba.com/pentagonym/pentagon.htm

Güzel bir animasyon bakmanızı tavsiye ederim

Her rüzgar savuracak bir toz bulur,
Her hayat yaşanacak bir can bulur,
Her umut gerçekleşecek bir düş bulur
Bulunmayacak tek şey senin benzerindir
saklıgözyaşı çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 23-08-06, 12:04   #112 (permalink)
Sandman
Power Member

Sandman Avatar

Katılım tarihi: 29.06.02
Alıntı:
huhukomsu tarafından iletildi. Mesajı göster
@Electronics, @Abbas The Traveller, @istanbuli ve tabi ki @quazar emeğinize sağlık.

Bu nickleri bir yerden tanıyor gibiyim ...
Banada hiç yabancı gelmiyor.. Hatta sende yabancı gelmiyosun..
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 23-08-06, 14:59   #113 (permalink)
qplus
New Member

Katılım tarihi: 18.08.06
Nereden: ist
..

Videonun kısmen özetini çıkardım ve bir yazı hazırladım, yazıda videodan resimlere de yer verdim. Mail aracılığıyla yaymak isteyenler veya site/blog sahipleri uygun görürlerse kullanabilirler. Gözünüze çarpan hataları bildirirseniz sevinirim.

Loose Change Türkçe "Büyük Yalanlar"

Kompozisyonun bütün olarak görülebilmesi için link veriyorum, kural ihlali varsa msj düzenlenebilir.
qplus çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 23-08-06, 23:36   #114 (permalink)
ahmett
Rookie Member

Katılım tarihi: 20.08.06
Çok teşekkür ederim Türk milletine olan hizmetinizden...
ahmett çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 24-08-06, 16:15   #115 (permalink)
m.sonmez
New Member

Katılım tarihi: 24.08.06
Dostum,yapmış olduğun çalışma gerçekten takdir edilecek bir iş seni tebrik ediyorum.Görüntüleri izledik sayende bir çok şeyden haberimiz oldu sana başarılar dilerken yeni çalışmalarını da bekliyoruz çünkü senin kadar başarılı birine pek raslanmıyor,Saygılarımla....
m.sonmez çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 24-08-06, 19:29   #116 (permalink)
dividiartı
Rookie Member

dividiartı Avatar

Katılım tarihi: 22.07.06
Alıntı:
Saklı Gözyaşı tarafından iletildi. Mesajı göster
http://freehost16.websamba.com/pentagonym/pentagon.htm

Güzel bir animasyon bakmanızı tavsiye ederim

Evet gerçektende pulsar arkadaşın hazırladığı filmi 120 dakikasını izlemeye vakti olmayan ve olayı kısaca özet olarak öğrenmek isteyen bu animasyonu izlemeli!!
Gerçekten de emeği geçenlere teşekkür etmek lazım bayağı iyiy çalışma olmuş!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 27-08-06, 01:10   #117 (permalink)
AbbasdıTraveler
New Member

AbbasdıTraveler Avatar

Katılım tarihi: 25.08.06
Nereden: istanbul
selam arkadaşlar

öncelikle pulsar ( Quazar ) dostuma bu belgeselin tercüme edilmesinde ve yayılmasında gösterdiği liderliğe ve çabalarına tekrar teşekkür ediyorum.

ve size belgeselin en son ve en düzgün versiyonunu sunuyorum.

neden derseniz:

maalesef altyazı gömülmüş son versiyonda (hemenpaylaş linkleri) bazı eksikler ve bariz hatalar vardı. 3.cü bölümün özelikle ilk 15 dakikası başta olmak üzere filmin tamamında gözden kaçan ya da daha da iyileştirilmesi gereken yerler mümkün olduğunca düzeltildi. ve ekranda beliren
yazılardaki bazı eksikler ve hatalar da giderildi ( donald rumsfeldin açıklaması , ikiz kulelerde ışık parlamalarına ve patlama seslerine şahit olan itfaiyeciler . vs vs.. gibi. ) altyazıları düzeltip ve akabinde gömüp tekrar upload ettim.

pulsar ( Quazar ) arkadaşımız sanırım bir kaç gün nette olamayacak. geldiğinde onun mesajlarında da hep bu linkleri bulacaksınız.

kusura bakmayın bu aksiliklerden dolayı. aslında bu hata hiç olmayacaktı çünkü bu düzeltmeler zaten yapılmıştı ama maalesef filme düzeltilmemiş hali girmiş.

Loose Change (2nd Edition) Türkçe 416 mb

http://rapidshare.de/files/30782112/...part1.rar.html 107mb
http://rapidshare.de/files/30818605/...part2.rar.html 107mb
http://rapidshare.de/files/30848153/...part3.rar.html 107mb
http://rapidshare.de/files/30871638/...part4.rar.html 80mb

bu da altyazı dosyası :
http://rapidshare.de/files/30874966/..._305_.srt.html

eğer daha önce filmin tamamını indirmiş iseniz ve internette bir şekilde yaymak kararlılığında iseniz ( paylaşım programları , link verme vs..) lütfen bu son en düzgün halini tekrar indirin ve bu dosyayı paylaşın. internette bu belgesele ulaşmak isteyenler kolayca tek bir isim ve dosya ile karşılaşsınlar.

En son AbbasdıTraveler tarafından düzenlendi: 27-08-06 saat 01:38
AbbasdıTraveler çevrim dışı