Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Bu sayfada HM bölümü içerisindeki Önemli Konular! forumu altında 11 Eylül Gerçekleri - Loose Change 2nd Ed. Türkçe başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "video yu hazırlayanlara ve Türkçe'ye çevirenlere çok teşekkürler...." şeklinde özetlenebilir....
Arkadaşlar Google'daki 17 Ağustos tarihli "Loose Change 2nd Edition - Türkçe altyazılı, Turkisch subtitled" Türkçe çevirisi daha farklı ve yazılar daha okunaklı. 19 Ağustos tarihli "LOOSE CHANGE SECOND EDITION- TURKISH- TÜRKÇE" ise bu indirdiğimiz videolardaki alt yazılar ama karakterler daha küçük.
Bir önceki mesajda bahsettiğim 17 Ağustos tarihli "
Loose Change 2nd Edition - Türkçe altyazılı, Turkisch subtitled
" adlı videoyu seyrediyorum şimdi, daha önce diğer çeviri versiyonları seyredenlere bu versiyonu da seyretmelerini önemle tavsiye ediyorum. Diğer versiyonlarda tam anladığım bir çok yeri bu videoda anlayabildim.
cok guzel bır calısma yapmıs yapanlar.bir kısmını izledim google dan gerı kalan kısmınıda ızlemek ısterım.belgesel böyle olur adamlar ispat etmiş olanı biteni.
__________________ Her rüzgar savuracak bir toz bulur,
Her hayat yaşanacak bir can bulur,
Her umut gerçekleşecek bir düş bulur
Bulunmayacak tek şey senin benzerindir
Videonun kısmen özetini çıkardım ve bir yazı hazırladım, yazıda videodan resimlere de yer verdim. Mail aracılığıyla yaymak isteyenler veya site/blog sahipleri uygun görürlerse kullanabilirler. Gözünüze çarpan hataları bildirirseniz sevinirim.
Dostum,yapmış olduğun çalışma gerçekten takdir edilecek bir iş seni tebrik ediyorum.Görüntüleri izledik sayende bir çok şeyden haberimiz oldu sana başarılar dilerken yeni çalışmalarını da bekliyoruz çünkü senin kadar başarılı birine pek raslanmıyor,Saygılarımla....
Evet gerçektende pulsar arkadaşın hazırladığı filmi 120 dakikasını izlemeye vakti olmayan ve olayı kısaca özet olarak öğrenmek isteyen bu animasyonu izlemeli!!
Gerçekten de emeği geçenlere teşekkür etmek lazım bayağı iyiy çalışma olmuş!
__________________ Görmek bile nispidir. Kaşınan yeri parmak, gözden iyi görür.
öncelikle pulsar ( Quazar ) dostuma bu belgeselin tercüme edilmesinde ve yayılmasında gösterdiği liderliğe ve çabalarına tekrar teşekkür ediyorum.
ve size belgeselin en son ve en düzgün versiyonunu sunuyorum.
neden derseniz:
maalesef altyazı gömülmüş son versiyonda (hemenpaylaş linkleri) bazı eksikler ve bariz hatalar vardı. 3.cü bölümün özelikle ilk 15 dakikası başta olmak üzere filmin tamamında gözden kaçan ya da daha da iyileştirilmesi gereken yerler mümkün olduğunca düzeltildi. ve ekranda beliren
yazılardaki bazı eksikler ve hatalar da giderildi ( donald rumsfeldin açıklaması , ikiz kulelerde ışık parlamalarına ve patlama seslerine şahit olan itfaiyeciler . vs vs.. gibi. ) altyazıları düzeltip ve akabinde gömüp tekrar upload ettim.
pulsar ( Quazar ) arkadaşımız sanırım bir kaç gün nette olamayacak. geldiğinde onun mesajlarında da hep bu linkleri bulacaksınız.
kusura bakmayın bu aksiliklerden dolayı. aslında bu hata hiç olmayacaktı çünkü bu düzeltmeler zaten yapılmıştı ama maalesef filme düzeltilmemiş hali girmiş.
eğer daha önce filmin tamamını indirmiş iseniz ve internette bir şekilde yaymak kararlılığında iseniz ( paylaşım programları , link verme vs..) lütfen bu son en düzgün halini tekrar indirin ve bu dosyayı paylaşın. internette bu belgesele ulaşmak isteyenler kolayca tek bir isim ve dosya ile karşılaşsınlar.
En son AbbasdıTraveler tarafından düzenlendi: 27-08-06 saat 01:38