+ Cevap Yaz
Sayfa 13, toplam 18
İlkİlk ... 3 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 SonSon
Results 181 to 195 of 270

Bilgisayardan Televizyona Görüntü ve Ses Aktarmak..

Bu sayfada HM kategorisindeki Önemli Konular! forumunda Bilgisayardan Televizyona Görüntü ve Ses Aktarmak.. başlıklı konu tartışılıyor; Hersey olmasi gerektigi gibi acikcasi,ben herhangi bir yanlislik göremedim.. Hayir renksiz görüntü olsa yine anlayacagim ama hicbir tepki yok(televizyonu höparlör ...

V.I.Member ANJIN Avatar
    Katılım tarihi
    23.02.2005
    Nereden
    germany ama akli izmirde..
    Blog Mesajları
    34

Ynt: Bilgisayardan Televizyona Görüntü ve Ses Aktarmak..

Hersey olmasi gerektigi gibi acikcasi,ben herhangi bir yanlislik göremedim.. Hayir renksiz görüntü olsa yine anlayacagim ama hicbir tepki yok(televizyonu höparlör gibi kullanman haricinde ) .Yeni nesil Tv lerde pek böyle bir durumla karsilasilmiyor aslinda,bunu tespit etmek icin varsa baska bir tv de deneyebilirsin..Bu arada bende tesekkür ederim;sorununu anlasilir bicimde izah ettigin ,resimlerle ve hatta videolarla destekledigin icin.. Umarim bir sekilde cözüme kendin ulasabilirsin.
    Dell Inspiron 1720 Intel Core(TM)2 Duo CPU T7250 2Ghz 800+ NVIDIA GeForce Go 8600M GT + DDR2 SDRAM 2*1024 + SATA 2*120 + Dsl 10Mbit

New Member
    Katılım tarihi
    29.02.2008

Detaylı bir şekilde anlatmasaydım ve kelimelere dökseydim gerçekten anlaşılmaz olurdu. Sen de onaylıyorsun yani hiçbir eksik yok değilmi? Acaba diyorum ki ; Benim pc s-video çıkışı 7 diş boşluklu. Ama taktığım s-video kablosu 4 dişli . Problem bundan dolayımı acaba? Başka bir tvde deneyeceğim. Yarın komşuya fln giderim İlgilendiğin için tekrar teşekkürler.

Bu arada, Arkadaşlar; Bir önceki mesajımı uygularsanız hiçbir problem olmadan laptopunuzu tvye bağlayabilirsiniz. E seninki neden olmadı derseniz hiçbir fikrim yok

V.I.Member ANJIN Avatar
    Katılım tarihi
    23.02.2005
    Nereden
    Blog Mesajları
    34

7pinli cikis üzerinden 4 pinli kablo ile de sonuc alinabildigini bir önceki sayfalarda deginmistim..

New Member
    Katılım tarihi
    04.03.2008
    Nereden
    istanbul

Merhaba arkadaşım bende hp compaq 6715s serisi notebook war pcmi televizyona bağlamak istiyorum ama nasıl yapabilirim yada yapabilirmiyim bunun için ne gerekli bilmiyorum bana bi yardımcı olabilirmisiniz ?

bu arada bilgisayarımad yalnızca böyle bi çıkış war ve bunla bağlanabilirmiyim yardımcı olabilirseniz sewinirim ;

hARDWAREMANIAC freeman1209 Avatar
    Katılım tarihi
    27.04.2004
    Nereden
    dünya gezegeni

Alıntı uurock tarafından iletildi. Mesajı göster
    Merhaba arkadaşım bende hp compaq 6715s serisi notebook war pcmi televizyona bağlamak istiyorum ama nasıl yapabilirim yada yapabilirmiyim bunun için ne gerekli bilmiyorum bana bi yardımcı olabilirmisiniz ?

bu arada bilgisayarımad yalnızca böyle bi çıkış war ve bunla bağlanabilirmiyim yardımcı olabilirseniz sewinirim ;

sana bundan lazım

Kablo Vga to SVideo - 1RCA Kablo |*BARAN BİLGİSAYAR*|

V.I.Member ANJIN Avatar
    Katılım tarihi
    23.02.2005
    Nereden
    Blog Mesajları
    34

@freeman"in gösterdigi kabloyla cözüme ulasabilirsiniz ,egerki yeni nesil vga cikisi olan bir tv"ye sahipseniz vga to vga seklinde de baglantiyi kurabilirsiniz,ama sanirim o takdirde ses icin extra kabloya ihtiyaciniz olur

Power Member Jackal_Head_Anubis Avatar
    Katılım tarihi
    20.05.2004
    Nereden
    Mythological Egypt

Selamlar...tv'ye görüntü aktarmam gerekti...her zamanki gibi hardwaremania imdadıma yetişti...bu güzel anlatım için saol @ANJIN...yalnız takıldığım bir durum oluştu...kablosuz bir aletle görüntüyü aktarıyorum...görüntü güzel ve renktede bir problem yok...yalnız ben monitörü ve tv yi bil. ekranında aşşağıdaki gibi 2 ye ayrılmış olarak görmüyorum...

dual view ayarı tamam...ancak monitörde görüntü sadece bilgisayar...tv ekranı gözükmüyor ancak bilgisayar ekranından fareyle sağ tarafa bişey çektiğimde tv ekranında görebiliyorum...sanki sağda ekran var ama monitörde gözükmüyor...biraz karmaşık oldu...umarım anlatabilmişimdir...yardımınız için teşekkürler...

V.I.Member ANJIN Avatar
    Katılım tarihi
    23.02.2005
    Nereden
    Blog Mesajları
    34

Alıntı Jackal_Head_Anubis tarafından iletildi. Mesajı göster
    Selamlar...tv'ye görüntü aktarmam gerekti...her zamanki gibi hardwaremania imdadıma yetişti...bu güzel anlatım için saol @ANJIN...yalnız takıldığım bir durum oluştu...kablosuz bir aletle görüntüyü aktarıyorum...görüntü güzel ve renktede bir problem yok...yalnız ben monitörü ve tv yi bil. ekranında aşşağıdaki gibi 2 ye ayrılmış olarak görmüyorum...

dual view ayarı tamam...ancak monitörde görüntü sadece bilgisayar...tv ekranı gözükmüyor ancak bilgisayar ekranından fareyle sağ tarafa bişey çektiğimde tv ekranında görebiliyorum...sanki sağda ekran var ama monitörde gözükmüyor...biraz karmaşık oldu...umarım anlatabilmişimdir...yardımınız için teşekkürler...
    Rica ederim Öncelikle o görüntünün baglanti konumundayken aldigim ss"den ibaret oldugunu belirtmek isterim,yani bilgisayar ve tv bagli iken ss aldiginizda resim o sekilde cikiyor,fakat siz bilgisayar ekraninda sadece (yukaridaki resimin sol kismini) desktopunuzun görüntüsünü görebiliyorsunuz..Yani bahsettiginiz sekilde monitörde o görüntüye ulasmak mümkün degil.
    Isterseniz saga(veya solda birakarak) bir film resim vs oynatip baglanti halindeyken ss alip kendiniz deneyebilirsiniz.

Power Member Jackal_Head_Anubis Avatar
    Katılım tarihi
    20.05.2004
    Nereden
    Mythological Egypt

hımm...ok saolasın...bende monitörde 2 görüntüyü birden görebildiğimizi sanmıştım ...aslında öyle bir seçenek yapsalar fenada olmaz...çünkü tv ekranında neler yapabildiğimizi göremiyoruz (tv görüş alanımızda değilse)...

V.I.Member ANJIN Avatar
    Katılım tarihi
    23.02.2005
    Nereden
    Blog Mesajları
    34

Alıntı Jackal_Head_Anubis tarafından iletildi. Mesajı göster
    hımm...ok saolasın...bende monitörde 2 görüntüyü birden görebildiğimizi sanmıştım ...aslında öyle bir seçenek yapsalar fenada olmaz...çünkü tv ekranında neler yapabildiğimizi göremiyoruz (tv görüş alanımızda değilse)...
    Haklisin,egerki Tv ayni odada degilse bir yardimciya ihtiyaciniz oluyor maalesef (yengeniz bu konuda artik deneyim sahibi) Önceden zor oluyordu acikcasi ,kablosuz cihaz yardimiyla baska bir odadaki Tv ye görüntü aktarmak istedigimde arada kosturup duruyordum,hele birde mouse u kaybedince Simdi laptop sahibiyim diger odada izlemek istedigimde laptopla tv önünde rahatca baglanti kurabiliyorum,yengenize artik ihtiyacim kalmadi yani

New Member
    Katılım tarihi
    31.03.2008
    Nereden
    istanbul

merhaba ben sorunuma göre birşey bulmadım herkese yardımcı olmuşunuz umarım banada bir çare bulursunuz özellikle anjin kardeşim yazılarının büyük bölümünü okudum ama hızına yetişedim doğrusu soruna gelince:
    yazdıklarını yaparak tv ile pc arasında bir bağlantı kurudm fakat tvde windowsun sonuna kadar renkli ve kaliteli görüntü almayı başardım fakat windowsu geçipde masaüstüne gelince hemen siyah beyaza oluyor yaş 38 oldu kafamı basmıyor artık nedir anlamadım şu sorunada bi el atarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler kolay gelsin )

Rookie Member nuko1950 Avatar
    Katılım tarihi
    07.02.2008
    Nereden
    türkiye-İzmir

selam arkadaşlar bana yardım edermisiniz pc de sistem geri yükleme yapamıyorum 3 gün önceye kadar yapıyordum şimdi olmuyor virüs mü başka bir sorunmu neyapabilirim? teşekkürler.

Rookie Member nuko1950 Avatar
    Katılım tarihi
    07.02.2008
    Nereden
    türkiye-İzmir

dvd ve vc sürücülerim bilgisayarımda görünmüyor hiç biryerde göremiyorm cd okuyunca hiç birşey görünmüyor neyapabilirim? teşekkürler.

V.I.Member ANJIN Avatar
    Katılım tarihi
    23.02.2005
    Nereden
    Blog Mesajları
    34

Alıntı mristanbul tarafından iletildi. Mesajı göster
    windowsu geçipde masaüstüne gelince hemen siyah beyaza oluyor
    Merhaba,eger biraz daha aciklarsaniz yardimci olmaya calisirim
    Masaüstünden tv ekranina cektiginizde mi siyah beyaz oluyor ? Tam olarak kastettiginiz seyi anlayamadim.

Alıntı nuko1950 tarafından iletildi. Mesajı göster
    selam arkadaşlar bana yardım edermisiniz pc de sistem geri yükleme yapamıyorum 3 gün önceye kadar yapıyordum şimdi olmuyor virüs mü başka bir sorunmu neyapabilirim? teşekkürler.
    Alıntı nuko1950 tarafından iletildi. Mesajı göster
    dvd ve vc sürücülerim bilgisayarımda görünmüyor hiç biryerde göremiyorm cd okuyunca hiç birşey görünmüyor neyapabilirim? teşekkürler.
    Bu konunun basligina tekrar gözatiniz lütfen Eger ki konulari ilgili bölümlere acarsaniz hem o konuda bilgi sahibi olan kisilere ulasma sansiniz olur,hemde buradan daha hizli bir sekilde cözüme ulasabilirsiniz.

New Member
    Katılım tarihi
    31.03.2008
    Nereden
    istanbul

Merhaba, hayır tv deki görüntüden bahsediyorum söylediklerinin hepsini yapdım hatta az önce 37 ekran diğer tv yi bağladım sonuç aynı yani: pc nin görüntüsünü tv de izlerken normal renkli olayı görüyorum windows açılıyor a kadar herşey renkli fakat masaüstü görüntüsü gelince siyah-beyaz oluyor kısaca son dakika gölü yiyorum gibi birşey oluyor. bilmem anlatabildimmi?

+ Cevap Yaz