+ Cevap Yaz
Sayfa 14, toplam 18
İlkİlk ... 4 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 SonSon
Results 196 to 210 of 270

Bilgisayardan Televizyona Görüntü ve Ses Aktarmak..

Bu sayfada HM kategorisindeki Önemli Konular! forumunda Bilgisayardan Televizyona Görüntü ve Ses Aktarmak.. başlıklı konu tartışılıyor; Merhaba, Bende nx8600gt var ve kutusundan çıkan kablolarla birlikte her türlü kablo mevcut. Yalnız ben görüntüyü maalesef akratamıyorum.Duyduğum kadarıyla Nvidia'nın ...

Senior Member kaf_sin_kaf Avatar
    Katılım tarihi
    13.08.2004
    Nereden
    karşıyaka

Ynt: Bilgisayardan Televizyona Görüntü ve Ses Aktarmak..

Merhaba,

Bende nx8600gt var ve kutusundan çıkan kablolarla birlikte her türlü kablo mevcut.
    Yalnız ben görüntüyü maalesef akratamıyorum.Duyduğum kadarıyla Nvidia'nın kendi özelliği varmış..

Bana yardımcı olursanız çok sevinirim.

İlginiz ve onca kişiye yardımız için kendi adıma teşekkür ederim.
    Yeşil - Kırmızı
    Hayatın Anlamı

New Member
    Katılım tarihi
    06.04.2008
    Nereden
    asd

slm bu uygulama için tv nin özellikleri ne olmalı cvp bekliorum şimdiden tşk

New Member
    Katılım tarihi
    06.04.2008
    Nereden
    istanbul

arkadaşlar slm . yaa en şoyle özetliyeyeim bend een kısa we en etkili yoldan tvden görüntü almak istiyorum ekran kartım geforce fx5200 128 mb we üzerinde SV-out diye bir çıkışı bulunmakda bağlayacağım tv de ise her giriş mewcut scart jak+normal anten girişi+üç tane renkli sarı kırmızı beyaz girişler+S-video diye dort tarz giriş war ve bende şuan hiç bir tane kablo falan yok sıfırdan başlıcam.bana hangi kablodan nasıl bağlayacağımı resimli bir şekilde anlatabilirmi? kabloların resimlerini bulsam isimleriyle beraber hemen alırım ama hiç bilgim yok yardımllarınız için şimdiden tşk..

V.I.Member ANJIN Avatar
    Katılım tarihi
    23.02.2005
    Nereden
    germany ama akli izmirde..
    Blog Mesajları
    34

Alıntı mristanbul tarafından iletildi. Mesajı göster
    Merhaba, hayır tv deki görüntüden bahsediyorum söylediklerinin hepsini yapdım hatta az önce 37 ekran diğer tv yi bağladım sonuç aynı yani: pc nin görüntüsünü tv de izlerken normal renkli olayı görüyorum windows açılıyor a kadar herşey renkli fakat masaüstü görüntüsü gelince siyah-beyaz oluyor kısaca son dakika gölü yiyorum gibi birşey oluyor. bilmem anlatabildimmi?
    Siz benim kastettigim noktayi anlamadiniz sanirim,"windows aciliyor" ile kastettiginiz tam olarak nedir ,restartmi atiyorsunuz baglantiyi kurduktan sonra? Egerki konuya gözatarsaniz sorularini resim hatta videolar yardimiyla aciklamaya calisan arkadaslar oldugunu da görebilirsiniz.. Ayrica Grafik kartinizin driverini güncelleyip bir kez daha deneyebilirsiniz .

Alıntı kaf_sin_kaf tarafından iletildi. Mesajı göster
    Merhaba,

Bende nx8600gt var ve kutusundan çıkan kablolarla birlikte her türlü kablo mevcut.
    Yalnız ben görüntüyü maalesef akratamıyorum.Duyduğum kadarıyla Nvidia'nın kendi özelliği varmış..

Bana yardımcı olursanız çok sevinirim.

İlginiz ve onca kişiye yardımız için kendi adıma teşekkür ederim.

"Kendi özelligi varmis" derken kastettiginiz sanirim Nvidia"nin bu islem icin sundugu program.Aratip Nvidia"nin resmi sitesinden indirebilirsiniz,sonucta ayni islem aslinda programa felan gerek yok,ama deneyin kendiniz test edebilirsiniz.

Alıntı sehzadeler tarafından iletildi. Mesajı göster
    slm bu uygulama için tv nin özellikleri ne olmalı cvp bekliorum şimdiden tşk

Alıntı moruq-18 tarafından iletildi. Mesajı göster
    arkadaşlar slm . yaa en şoyle özetliyeyeim bend een kısa we en etkili yoldan tvden görüntü almak istiyorum ekran kartım geforce fx5200 128 mb we üzerinde SV-out diye bir çıkışı bulunmakda bağlayacağım tv de ise her giriş mewcut scart jak+normal anten girişi+üç tane renkli sarı kırmızı beyaz girişler+S-video diye dort tarz giriş war ve bende şuan hiç bir tane kablo falan yok sıfırdan başlıcam.bana hangi kablodan nasıl bağlayacağımı resimli bir şekilde anlatabilirmi? kabloların resimlerini bulsam isimleriyle beraber hemen alırım ama hiç bilgim yok yardımllarınız için şimdiden tşk..

Arkadaslar neden konuyu bastan sona okuyup ilgili bilgilere ulasmaya calismiyorsunuz,hele resimli anlatim isteyen arkadasa diyecek bir kelime bulamiyorum..
    Dell Inspiron 1720 Intel Core(TM)2 Duo CPU T7250 2Ghz 800+ NVIDIA GeForce Go 8600M GT + DDR2 SDRAM 2*1024 + SATA 2*120 + Dsl 10Mbit

New Member
    Katılım tarihi
    06.04.2008
    Nereden
    asd

mın tv nın yenıleme hızı ne olmalı iyi görüntü için mesela pc nınkıyle aynı degrede olması yeterlı mı

New Member
    Katılım tarihi
    02.11.2004

selamlar.

bende acer 5920g laptop war. 8600gs ekran kartlı. s-video çıkışı mewcut...

sapphire x1650 kutusundan çıkan bir ucu 7 diş erkek s-video girişi, diğer ucu

kırmızı, mavi, yeşil renkli 3 uçlu dişi... (şu sarı, kırmızı we beyazın karşılığı)

bi ucu scart diğer ucu sarı, kırmızı, beyaz olan kablo aldım. tw 73 ekran crt...

nvidia desktop ayarlarından monitör+tw yapıyorum ama görüntü alamıyorum.

önceki masa üstümde 5200 nvidia wardı aynı tvye görüntüyü sorunsuz

alabiliyordum... bunda yapamadım bi türlü... twtoolda fayda etmedi...

nasıl yapabilirim_?

sadece nvidia we twtool mu_? başka prog yokmu_?

not: saatin yanındaki nvidia simgesine sağ tıkladığımda tw de masa üstü

görüntüsü saniyelik gelip gidiyor... anlık yani. ama net renkli canlı

uğraşmama sebep yani.

şimdi ayrıntılı resimli detaylı yardımlarınızı bekliyorum...

saygılar.

Senior Member bsod1 Avatar
    Katılım tarihi
    10.06.2008
    Nereden
    Sakarya

aklıma 3dfx ler geldi, ne günlerdi bea

V.I.Member ANJIN Avatar
    Katılım tarihi
    23.02.2005
    Nereden
    Blog Mesajları
    34

Alıntı trkkrsy tarafından iletildi. Mesajı göster

sadece nvidia we twtool mu_? başka prog yokmu_?

Öncelikle ;sonucda programlar(birkac extra disinda) manuel yaptigimiz islemlerden farkli birsey yapmiyor,programlarin sorunlariniza cözüm olacagini düsündügünüz icin öncelikle buna deginmek istedim..

Bahsettiginiz (not: saatin yanındaki nvidia simgesine sağ tıkladığımda tw de masa üstü görüntüsü saniyelik gelip gidiyor... anlık yani. ama net renkli canlı ) sekilde saniyelik de olsa görüntü alabildiginize göre baglanti da sorun olmadigini düsünüyorum Yaptiginiz bütün adimlari tek tek kontrol ederek hatayi kendi kendinize bulmaniz gerekiyor,belki nvidia üzerinden ayarlarda yaptiginiz ufak bir degisiklik vs vs bircok olasilik mümkün..Bu arada resimlerle detayli olarak
    bir yardim sunabilmem (vakit problemi nedeniyle) su an icin maalesef mümkün degil , ayrieten önceki sayfalara da gözatarak mevcut sorunlar olasiliklar hakkinda da fikir sahibi olabilirsiniz..

New Member
    Katılım tarihi
    02.11.2004

Alıntı ANJIN tarafından iletildi. Mesajı göster
    Öncelikle ;sonucda programlar(birkac extra disinda) manuel yaptigimiz islemlerden farkli birsey yapmiyor,programlarin sorunlariniza cözüm olacagini düsündügünüz icin öncelikle buna deginmek istedim..

Bahsettiginiz (not: saatin yanındaki nvidia simgesine sağ tıkladığımda tw de masa üstü görüntüsü saniyelik gelip gidiyor... anlık yani. ama net renkli canlı ) sekilde saniyelik de olsa görüntü alabildiginize göre baglanti da sorun olmadigini düsünüyorum Yaptiginiz bütün adimlari tek tek kontrol ederek hatayi kendi kendinize bulmaniz gerekiyor,belki nvidia üzerinden ayarlarda yaptiginiz ufak bir degisiklik vs vs bircok olasilik mümkün..Bu arada resimlerle detayli olarak
    bir yardim sunabilmem (vakit problemi nedeniyle) su an icin maalesef mümkün degil , ayrieten önceki sayfalara da gözatarak mevcut sorunlar olasiliklar hakkinda da fikir sahibi olabilirsiniz..
    eywallahda bulamadım bişii... dediğiniz gibi görüntü anlıkta olsa geliyo ama başka bişii yok... tüm ayarları yeniden denedim... eski driwer yeni driwer...

maalesef. acaba laptopun s-wideo çıkışımı bozuk_? kablo desek denedim receiwerde görüntü alıyo...

New Member
    Katılım tarihi
    19.11.2005
    Nereden
    trabzon

okudum okudum bildiğimi de unuttum bende beko marka tv var.modeli.f 472 sxs tv....s-vhs girişi var..fx 5200 nvıdıa e. kartım var bundada s-vhs var..yapmam gereken bu ikii arasındaki kaployumu almam...hepsi bumu

V.I.Member ANJIN Avatar
    Katılım tarihi
    23.02.2005
    Nereden
    Blog Mesajları
    34

Aynen ,ilgili kabloyu aldiktan sonra baglanti islemini rahatlikla gerceklestirebilirsiniz..

New Member
    Katılım tarihi
    25.06.2008
    Nereden
    denizli

bnm solediğiniz gibi s video kablosunu aldım tv de gayet normal kablo girişlerimdede bi sorun yok ama.sorun pc de sağ tıklayıp özellekler vs vs diorum 2 ekranı seçip o kutucuğu işaretliyorum sonra tamam butonuna basıyorum ama olmuoyor tekrar sağ tıklayıp vs vs yapınca o kutucuğun içi boş oluyor yani ne kadar o kutucuğu işaretleyip tamam desemde yeniden eski haline geliyor... görüntüyü tv ye aktarmak istememin sebeb leptoumun ekranının ışığının yanmaması şu anda karanlık bir ekrandan size yazmaya çalışıyorum...şimdiden teşekkürler.yardımcı olursanız çok sevinirimm...

New Member
    Katılım tarihi
    25.06.2008
    Nereden
    denizli

az once arkadaşın leptopla denedik siyah beyaz görüntü aldık ama bnm pc de özellikler kısmında sorun olduğu için görüntü alamıyoruz... yardım edin lütfen.pc dende fazla anlayan insanlar deiliz.saygılar

New Member
    Katılım tarihi
    27.06.2008
    Nereden
    İSTANBUL

MERHAB KARDEŞ BENİM EKRAN KARTIMDADA S-VİDEO GİRİŞİ VAR TV DEDE KARDEŞ ŞİMDİ BEN İKİ TARAFI S-VİDEO GİBİ OLAN YANİ RESİMDEKİ SOL TARAFAKİ GİBİ BİR KABLIMU ALIYIM
    SOL TARAFTAKİ GİBİ BİR KABLOMU ALIYIM YOKSA BU KABLOLAR BÖYLEMİ BÖYLEMİ DERKEN YANİ BİRİ BİR UCU DİYERİ BİR UCUMU

New Member
    Katılım tarihi
    27.06.2008
    Nereden
    İSTANBUL

KARDEŞ YOKSA BÖYLE BİR ŞEY YETERLİMİ TEK ANLAMADIĞIM ŞEY ŞU KÜÇÜK GİRİŞ SANIRIM SES GİRİŞİ ONU NEREYE TAKICAZ :/ ONU ÖĞRENEBİLİRMİYİM EN KÜÇÜK OLAN KARTIN ÜSTÜNDE ÖYLE BİR GİRİŞ YOK

+ Cevap Yaz