Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
e-Mule, Overnet ve Port Forwarding Hakkında Herşey..
Bu sayfada HM bölümü içerisindeki Önemli Konular! forumu altında e-Mule, Overnet ve Port Forwarding Hakkında Herşey.. başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "usb modemde bu işlem olmaz.. windows ayarlarından yapman gekelii...." şeklinde özetlenebilir....
ben emule için ne yapabilirim?
paso low id diyoo
sunucular ölü diyo
hiç biri almıyor
zor bela girdiğimden de bi mok inmiyor
portunuda açtım bi güzel am yok , olmuyo (emule 0.44)
bu arada ip verirken kendi bilgisayarımdaki ip mi yoksa modemdeki ip yi mi gircem??
hoca overnete girecen bu kadar basit emule de devam edecem dersen olmaz upload yapman lazım saatler dolusu bunun yerine overnette upload yapmadan istediğin dosyayı indirebilirsin yukarda yazan yöntem ile overnette..
guzel kardes tcp ip yi karıştır orada ip süz diye bir seçenek olacak orada tcp ve udp seçeneklerinde baglandıgın programın tcp ve udpp lerini ip adresin için süzmemesi emrini vereceksin ve sp2 kullanmayaacksın bu kadar basit..
selaam . overneti yeni kullanmaya başladım. download yapamıyoyrum. satatuste devamlı looking yazıyor. işletim sistemim xp pro service pack 2 modemden dediğin ayarkrıda yaptım. daha ne yapmalı.
guzel kardes tcp ip yi karıştır orada ip süz diye bir seçenek olacak orada tcp ve udp seçeneklerinde baglandıgın programın tcp ve udpp lerini ip adresin için süzmemesi emrini vereceksin ve sp2 kullanmayaacksın bu kadar basit..
Karışmadık yeri mi kaldı ki tcp/ip'nin?... Bağlantının özelliklerinden tcp/ip'ye giriyorum. Zaten fazla bir ayar yok, gelişmiş sekmesinde de ip süz filan bulamıyorum. Şu işi aşama aşama anlatacak bir kişi yok mu? Win XP kullanıyoruz bu arada..
Karışmadık yeri mi kaldı ki tcp/ip'nin?... Bağlantının özelliklerinden tcp/ip'ye giriyorum. Zaten fazla bir ayar yok, gelişmiş sekmesinde de ip süz filan bulamıyorum. Şu işi aşama aşama anlatacak bir kişi yok mu? Win XP kullanıyoruz bu arada..
ben emule gokhan mod kullandıgım için 1000 TCP ve 1100 UDP kullanıyorum sen hangi programı ve hangi portları kullanacaksan onları tanımlayıp active yapman gerekiyor
Not: resimlerin boyutları biraz buyuk oldugu için buraya koymadım sadece link verdim linki tıklayın eger acılmıyorsa sağ tılayıp farklı kaydederek resimleri görebilirsiniz.
(Local area network -> TCP/IP Özellikleri -> Advanced -> Options -> Properties)
"Enable TCP/IP Filtering" bolumu secili olmayacak
...
Wampir uğraştığın için çok sağol ama aşağıda bağlantı verdiğim resme bakarsan sağ üst köşede; benim "gelişmiş TCP/IP ayarları" penceremde options diye birşey olmadığını göreceksin. Ayrıca SP 2 yüklü değil.