Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > HM > Önemli Konular! »

e-Mule, Overnet ve Port Forwarding Hakkında Herşey..

Bu sayfada HM bölümü içerisindeki Önemli Konular! forumu altında e-Mule, Overnet ve Port Forwarding Hakkında Herşey.. başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "dostum dmz ye ipni yazmadıysan firewall kapanmaz zaten. sen sadece kullanacağın portları kendine yönlendiriyorsun. dolayısı ile sadece 6881 numaralı porttan ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 29-10-04, 15:22   #51 (permalink)
tHE_PaSSeNgEr
Moderator

tHE_PaSSeNgEr Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 31.01.04
Nereden: Ankara - İstanbul
dostum dmz ye ipni yazmadıysan firewall kapanmaz zaten. sen sadece kullanacağın portları kendine yönlendiriyorsun. dolayısı ile sadece 6881 numaralı porttan gelen ve giden veriler firewalla takılmayacak. böylece torentlerde hız problemin olmayacak. geri kalan bütün portlar için firewall etkin durumda halen.

kolay gelsin
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 04-11-04, 00:53   #52 (permalink)
hendrix
Rookie Member

Katılım tarihi: 25.10.04
Alıntı:
tHE_PaSSeNgEr tarafından iletildi.
dostum dmz ye ipni yazmadıysan firewall kapanmaz zaten. sen sadece kullanacağın portları kendine yönlendiriyorsun. dolayısı ile sadece 6881 numaralı porttan gelen ve giden veriler firewalla takılmayacak. böylece torentlerde hız problemin olmayacak. geri kalan bütün portlar için firewall etkin durumda halen.

kolay gelsin
tHE_PaSSeNgEr ALLAH SENDEN RAZI OLSUN DOSTUM ELELRİNE SAĞLIK
hendrix çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 04-11-04, 11:12   #53 (permalink)
tHE_PaSSeNgEr
Moderator

tHE_PaSSeNgEr Avatar

Bilgisayarım
Alıntı:
hendrix tarafından iletildi.
tHE_PaSSeNgEr ALLAH SENDEN RAZI OLSUN DOSTUM ELELRİNE SAĞLIK
rica ederim dostum
tHE_PaSSeNgEr çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 05-11-04, 03:08   #54 (permalink)
zafzaf00
Member

Katılım tarihi: 20.09.04
Nereden: bahçelievler mecidiyeköy istanbul
yanlış nerede hala low id

TCP baðlantý sýnamasý baþarýsýz.
eMule'unuza TCP baðlantý kurmak mümkün deðil.
Sunucular size baðlanamayacak ve bunun sonucunda düþük ID alacaksýnýz. Bu size çeþitli dezavantajlar verecek. Bu sorunu çözmeniz ýsrarla önerilir.
Baðlantý noktasý sorunlarý nasýl çözülür... Birþey sizin að iletiþiminize karýþýyor. Bunun için iki ana sebep var:
Eðer Güvenlik Duvarý kullanýyorsanýz, güvenlik duvarýnýzýn gerekli baðlantý noktalarýný engellemediðinden emin olun! Baðlantý noktalarýnýn kullanýlmasýna izin vermek için kurallarý ayarlamanýz gerekebilir.
Eðer router kullanýyorsanýz, router'ýnýzýn gerekli baðlantýlarý yerel IP'nize yönlendirdiðinden emin olun!
bende geek pro 4 port marka ethernet modem var. modem ayarlarına 10.0.0.2 ile giriyorum.
virtual server den 4662 4662 4662 tcp işaretli ve host ip adres 10.0.0.2 yazdım. buraya kadar doğrumu host ip ye modem açılış adresini yazmam yani. udp yede 4672 yi yazıp kaydedip çıktım fakat hala low id alıyorum nerede yanlış yaptım:=( bende çatır çatır indirmek istiyom. ayrıca passenger verdiğin adres güzel daha ftp olsada böyle uğraşmasak:=)
zafzaf00 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 24-06-05, 01:09   #55 (permalink)
MaCk
Rookie Member

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 24.10.04
Nereden: AntaLya
birader benim modem onixon dsl 100 u bunda nsıl yapacaz dediğin olayı bir yardımcı olursan sevinirim...
MaCk çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 24-06-05, 01:32   #56 (permalink)
pichoscosama
Power Member

pichoscosama Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 21.09.04
Nereden: Göztepe/İstanbul
Alıntı:
MaCk tarafından iletildi.
birader benim modem onixon dsl 100 u bunda nsıl yapacaz dediğin olayı bir yardımcı olursan sevinirim...
Beni msn de bul
pichoscosama çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 04-09-05, 20:29   #57 (permalink)
suleyman_eren
New Member

Katılım tarihi: 04.09.05
Nereden: iSTANBUL
eyvallah arkadaşım sağolasın uğraşların için
suleyman_eren çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 04-09-05, 20:36   #58 (permalink)
tHE_PaSSeNgEr
Moderator

tHE_PaSSeNgEr Avatar

Bilgisayarım
rica ederim dostum
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 05-09-05, 10:37   #59 (permalink)
pcdata76
Power Member

Katılım tarihi: 30.05.02
Nereden: Ankara,Izmir
Arkadaslar overnet geberdi mi?Yazin calisiyordu,tatil donusu bir turlu Open olmuyor unclear olarak kaliyor.Birkac arkadasima sordum onlarda da oyleymis.Eger gittiyse baska yollar arayalim bari.
Celeron 1100A@1463-640MB SDRAM-120 GB Samsung 7200 8MB HDD-128MB HIS Radeon 9000 Pro-LG 16X DVDROM-PHILIPS 1640P DVDRW-Creative Live Value-250W FSP PSU-15" Fujitsu-Siemens 383V FA TFT LCD-3Com 3C905B TX 10/100
pcdata76 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 05-09-05, 10:51   #60 (permalink)
tHE_PaSSeNgEr
Moderator

tHE_PaSSeNgEr Avatar

Bilgisayarım
Alıntı:
pcdata76 tarafından iletildi.
Arkadaslar overnet geberdi mi?Yazin calisiyordu,tatil donusu bir turlu Open olmuyor unclear olarak kaliyor.Birkac arkadasima sordum onlarda da oyleymis.Eger gittiyse baska yollar arayalim bari.
e-mule
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 07-09-05, 19:55   #61 (permalink)
web_designer
New Member

web_designer Avatar

Katılım tarihi: 07.09.05
Nereden: Istanbul
slm bende zoom x4 kullanıyorum ama advanced setup ta DMZ ve VİRTUAL SERVER seçenekleri yok.

resim aşağıdaki linktedir !!!

http://www.komikhane.com/advanced_setup.jpg
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 30-10-05, 03:28   #62 (permalink)
janavar
New Member

Katılım tarihi: 12.07.05
Nereden: BALIKESİR
SÜPER

EYWALLAH HOCAM ÇOK İŞİME YARADI ELİNE SAĞLIK
janavar çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 17-01-06, 19:32   #63 (permalink)
mesutn
New Member

Katılım tarihi: 31.08.04
Nereden: İSTANBUL
nat ayarlarını web server için nasıl yaparım??????

arkadaşlar içinizde cidden bu işi bilen varsa yazsın ama yazarken kaba taslak deil bir acemiye tarif eder gibi adım adım yazsın(( lütfen çok ihtiyacım var

kendi makinemden web yayınlamak istiyorum şimdilik sabit ip im yok ama onu almak kolay benim için önemli olan bir seferliğinede olsa kendi dışardan dandik olan index.in görünmesi bunun için gerekli hangi adımlar atılacak sırası ile bilen bir arkadaşımız adım adım anlatırsa çok sevinecem neden böyle diyorum çünki internet paylaşım mekanı ama herkez kendi anladıı dilden yazmış (( biz de anlayamayıp öylece bakıyoruz lütfen yardım
mesutn çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 17-01-06, 20:06   #64 (permalink)
Blow-II
Cool Moderator

Blow-II Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 18.01.04
Nereden: Balasagun
Blog Mesajları: 3
Resimler: 13
www.meretx.com emule için herşey...

Cahil ile etme sohbet fıttırırsın, taş ile etme taharet yırttırırsın..
Blow-II çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 18-01-06, 03:41   #65 (permalink)
mesutn
New Member

Katılım tarihi: 31.08.04
Nereden: İSTANBUL
olmuyorrr olmuyorrr olmuyorrrrrr..

yapmadıım iş kalmadı
kendime ip verdim modemde virtual sevr den port atadım
ip numaramıda yazdım
xp den ağ ayarları özelliklerinden web serverdan gerekli güvenlik ayarlarınıda yaptım
firewall kapattım
apache server kurdum
win 2003 advanced server kurdum
kurdum oğlu kurdum aklınıza gelebilecek herşeyi yaptım
tek birşey hariç statik ip almadım no-ip den deneme yapıyorum başarılı olsam onuda alacam ammmaaaaaaaa statik almadıımdan dolayı böle bir engel olabilrmi bilmiyorum??? bilen varsa bana web server kurulumu ve nat ayarlarının detaylarını anlatırsa çok sevinecem şimdiden teşekkürlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
mesutn çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 18-01-06, 21:04   #66 (permalink)
BLACKandWHITE
Moderator

BLACKandWHITE Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 23.11.02
Nereden: İstanbul
Resimler: 11
statik ip ile bunun alakası yok.
yapacağın en önemli şey port yönlendirme ama doğru portları doğru yerel ip ye yönlendirmen lazım. lan ip.
wan ip yani internet ip önemli değil..
Eski 19-01-06, 17:35   #67 (permalink)
pichoscosama
Power Member