Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > HM > Önemli Konular! »

Folding At Home Projesine Destek

Bu sayfada HM bölümü içerisindeki Önemli Konular! forumu altında Folding At Home Projesine Destek başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Maşalah 500000 steplik WU'lar veriyor bana bu F@H tanesi 2000 küsür puan ediyor. Bir günde iki tanesini işleyebiliyorum =)..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 17-04-08, 04:54   #251 (permalink)
Xevon
V.I.Member

Xevon Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 19.04.06
Nereden: /home/eugene/public_html :)
Blog Mesajları: 1
Resimler: 6
Ynt: Folding At Home Projesine Destek

Maşalah 500000 steplik WU'lar veriyor bana bu F@H tanesi 2000 küsür puan ediyor. Bir günde iki tanesini işleyebiliyorum =)
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 17-04-08, 19:57   #252 (permalink)
Blick
hARDWAREMANIAC

Blick Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 21.09.04
Nereden: Güneşli
Resimler: 10

onlara benim nicki yazsana ne yavs bi ağız tadıyla ikinci olamicaz mı?
aman eski grupta da ilk9 daydım bari orda düşmesin zaten oraya kaydetmiyom artık (:
Blick şu an çevrim içi  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 18-04-08, 05:18   #253 (permalink)
Xevon
V.I.Member

Xevon Avatar

Bilgisayarım

@Blick;

O değilde hocam 3 tane 500000'lik wu bitirdim, şimdide 10.000.000 steplik wu yükledi ayu
Xevon çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 18-04-08, 15:09   #254 (permalink)
Blick
hARDWAREMANIAC

Blick Avatar

Bilgisayarım

benim ki de 400lük eskiden de bana öle güzeller verirdi ama artık sen kapıyon onları
Blick şu an çevrim içi  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 18-04-08, 20:38   #255 (permalink)
Xevon
V.I.Member

Xevon Avatar

Bilgisayarım

heheh 10 milyonluk wu basit bişeymiş, stepleri hızlı geçti, bitti puanım 15000 küsür birşey oldu, orgasmico kasmış o kadar ufak wularla, hemen altındayım, yarına geçerim onunda üstüne =)
Xevon çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 18-04-08, 20:53   #256 (permalink)
Blick
hARDWAREMANIAC

Blick Avatar

Bilgisayarım

koş koş atla birinciliğe bi bilgisayarı da bari oyunplatformu için çalıştır orada da otur birinciliğe
ya ben de farkındayım nedense 20lik veriyse bi bi kaç saatte anca bi tanesi bitiyo ama binlerce verince bazen 20-30saniyede geçiyor bitanesini garip bişi
Blick şu an çevrim içi  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 19-04-08, 19:55   #257 (permalink)
bur4k
V.I.Member

bur4k Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 05.12.06
Nereden: ayfon
Blog Mesajları: 4
Resimler: 22

arkadaşlar bu alet çok geç yapıyor vista starter yüklü nedendir genuine intel cpu t2130 olarak geçiyor işlemci 1gb ram var
birde takım nosunu aynen yazdım ama takımda görünmüyorum

bur4k çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 19-04-08, 20:19   #258 (permalink)
Lazaronnie
V.I.Member

Lazaronnie Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 30.03.06
Nereden: diye soramazsın sen bana..
Blog Mesajları: 7
Resimler: 9

Hiç iş bitirmeden takıma giremezsin, iş yapma hızınında ram'le çok bir alakası yok 20-30 mb boş yerin varsa fiziksel bellekte sorun çıkarmaz, çok ağır yazılımlarla birlikte çalışırsa sistemin kasılır ancak, çabuk bitmemeside aldığın işten işe göre değişiyor, öyle bir iş verirki çok frame içerir ama göz açıp kapayana kadar geçer, ama öyle bir iş verirki azıcık frame vardır ama anasını ağlatır günlerin
Lazaronnie çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 20-04-08, 17:49   #259 (permalink)
orgasmico
Moderator

orgasmico Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 09.07.02
Nereden: beytepe/Ankara
Resimler: 21

Alıntı:
Xevon tarafından iletildi. Mesajı göster
heheh 10 milyonluk wu basit bişeymiş, stepleri hızlı geçti, bitti puanım 15000 küsür birşey oldu, orgasmico kasmış o kadar ufak wularla, hemen altındayım, yarına geçerim onunda üstüne =)
o ufaklari amd k6-2 350 mhz yapiyor.Beytepe kampusu yurtlar dc hubi ayni zamanda.Normal projeleri kendi makinam yapiyor.Tabi serverlara kurulunca patir kutur gecilir insan.
system 3
msi s430x-025Tr notebook
orgasmico çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 20-04-08, 18:00   #260 (permalink)
bur4k
V.I.Member

bur4k Avatar

Bilgisayarım

laptoplardan birine kurdum öbürünede indireyim bari.aynı anda 2 bilgisayar beraber yapabiliyormuş ama 2. olarak kurduğunuz bilgisayar yeniden başlıyor 150 tanelikten yani öbürüyle eş zamanlı olarak çalışımıyor

birde bitirdiğim wu ları tekrar yapmadan kaldığım yerden başka bir bilgisayarla devam edemezmiyim

En son bur4k tarafından düzenlendi: 20-04-08 saat 18:22
bur4k çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 20-04-08, 18:20   #261 (permalink)
Blick
hARDWAREMANIAC

Blick Avatar

Bilgisayarım

Alıntı:
bur4k tarafından iletildi. Mesajı göster
laptoplardan birine kurdum öbürünede indireyim bari.aynı anda 2 bilgisayar beraber yapabiliyormuş ama 2. olarak kurduğunuz bilgisayar yeniden başlıyor 150 tanelikten yani öbürüyle eş zamanlı olarak çalışımıyor
valla laptopta fazla kastıma derim ömrünü yemesin en başta da pilin ve fazla da ısınır işlemcinin yüzde ellisi devamlı kullanılcak. Arkadaşlara falan dağıt bulduğun tüm pc lere kur team bizim numara nick de kendi nickin ya da Blick olabilir
Blick şu an çevrim içi  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 20-04-08, 18:32   #262 (permalink)
bur4k
V.I.Member

bur4k Avatar

Bilgisayarım

laptoplar fişten çekilmiyorki kullansın dursun zaten kardeşim arda 1-2 saat bırakıyor fişte ama kullanılmıyor bari F@H kullansın
bur4k çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 20-04-08, 18:39   #263 (permalink)
Blick
hARDWAREMANIAC

Blick Avatar

Bilgisayarım

tamam da bir taraftan fişe takılıyken diğer taraftan da batarya da takılı olup ondan yemiyor mu?
Blick şu an çevrim içi  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 20-04-08, 19:06   #264 (permalink)
bur4k
V.I.Member

bur4k Avatar

Bilgisayarım