Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Bu sayfada HM bölümü içerisindeki Önemli Konular! forumu altında Folding At Home Projesine Destek başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Maşalah 500000 steplik WU'lar veriyor bana bu F@H tanesi 2000 küsür puan ediyor. Bir günde iki tanesini işleyebiliyorum =)..." şeklinde özetlenebilir....
onlara benim nicki yazsana ne yavs bi ağız tadıyla ikinci olamicaz mı?
aman eski grupta da ilk9 daydım bari orda düşmesin zaten oraya kaydetmiyom artık (:
heheh 10 milyonluk wu basit bişeymiş, stepleri hızlı geçti, bitti puanım 15000 küsür birşey oldu, orgasmico kasmış o kadar ufak wularla, hemen altındayım, yarına geçerim onunda üstüne =)
koş koş atla birinciliğe bi bilgisayarı da bari oyunplatformu için çalıştır orada da otur birinciliğe
ya ben de farkındayım nedense 20lik veriyse bi bi kaç saatte anca bi tanesi bitiyo ama binlerce verince bazen 20-30saniyede geçiyor bitanesini garip bişi
arkadaşlar bu alet çok geç yapıyor vista starter yüklü nedendir genuine intel cpu t2130 olarak geçiyor işlemci 1gb ram var
birde takım nosunu aynen yazdım ama takımda görünmüyorum
Hiç iş bitirmeden takıma giremezsin, iş yapma hızınında ram'le çok bir alakası yok 20-30 mb boş yerin varsa fiziksel bellekte sorun çıkarmaz, çok ağır yazılımlarla birlikte çalışırsa sistemin kasılır ancak, çabuk bitmemeside aldığın işten işe göre değişiyor, öyle bir iş verirki çok frame içerir ama göz açıp kapayana kadar geçer, ama öyle bir iş verirki azıcık frame vardır ama anasını ağlatır günlerin
heheh 10 milyonluk wu basit bişeymiş, stepleri hızlı geçti, bitti puanım 15000 küsür birşey oldu, orgasmico kasmış o kadar ufak wularla, hemen altındayım, yarına geçerim onunda üstüne =)
o ufaklari amd k6-2 350 mhz yapiyor.Beytepe kampusu yurtlar dc hubi ayni zamanda.Normal projeleri kendi makinam yapiyor.Tabi serverlara kurulunca patir kutur gecilir insan.
__________________ system 1 icin bilgisayarim bolumune bakiniz.
system 2
amd k6-2 350 256 mb pc100 ramToshiba dvd rom maxtor diamondmax 8 winxp pro ustunde dc++ hubi olarak calismakta
system 3
msi s430x-025Tr notebook
laptoplardan birine kurdum öbürünede indireyim bari.aynı anda 2 bilgisayar beraber yapabiliyormuş ama 2. olarak kurduğunuz bilgisayar yeniden başlıyor 150 tanelikten yani öbürüyle eş zamanlı olarak çalışımıyor
birde bitirdiğim wu ları tekrar yapmadan kaldığım yerden başka bir bilgisayarla devam edemezmiyim
En son bur4k tarafından düzenlendi: 20-04-08 saat 18:22
laptoplardan birine kurdum öbürünede indireyim bari.aynı anda 2 bilgisayar beraber yapabiliyormuş ama 2. olarak kurduğunuz bilgisayar yeniden başlıyor 150 tanelikten yani öbürüyle eş zamanlı olarak çalışımıyor
valla laptopta fazla kastıma derim ömrünü yemesin en başta da pilin ve fazla da ısınır işlemcinin yüzde ellisi devamlı kullanılcak. Arkadaşlara falan dağıt bulduğun tüm pc lere kur team bizim numara nick de kendi nickin ya da Blick olabilir