Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Bu sayfada HM bölümü içerisindeki Önemli Konular! forumu altında Folding At Home Projesine Destek başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "aynı takıma üye oluyorsun, takımın adına bişiler yapıyorsun hem. yaz işte kafa karıştırma....." şeklinde özetlenebilir....
bir sorun olmaz.bir de yazdiginiz hardwaremania ve hardwarelife otak takiminin numarasi ok?
__________________ system 1 icin bilgisayarim bolumune bakiniz.
system 2
amd k6-2 350 256 mb pc100 ramToshiba dvd rom maxtor diamondmax 8 winxp pro ustunde dc++ hubi olarak calismakta
system 3
msi s430x-025Tr notebook
ufak bir test yaptim arkadaslar.athlon64 ler en iyi p4 northwoodlar iyi athlonxp ler iyi prescottlar eh iste.Neredeyse ayni kalibrede projeler geldi ondan bir cikarim yaptik
ya sanırım gelen her iş paketi aynı değil. yani demek istediğim: iş yerindeki makineme 375 işlik bir paket geldi akşama kadr 500 tane falan yaptı galiba (p4 1.6) evdeki makinem ise amd64-3000 ve buna gelen paket 400 işlik ve bütün gün açık kalmasına rağmen 230 tanesini yapmış yapılan işler de çok farklı sanırım
yapilan isler farkli evet.Ama benim kullandigim makinelere ayni proteinin fakli bolumleri geldi.yaklasik ayni isler.o kadar da onemli degil.Bu arada assembly optimazations aciktir insallah hepinizde.komut seti destegi oluyor bu log da var.Benim ikinci proje de bitti.sempron 2500+ la