Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Bu sayfada HM bölümü içerisindeki Önemli Konular! forumu altında Folding At Home Projesine Destek başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "bazı makinelerde baştan başlıyor benim arkadaş kaçtır aynı projeye sıfırdan başlıyor, elektrik gidip duruyor diye...
bu arada birilerini geçmişim ismi ..." şeklinde özetlenebilir....
__________________ system 1 icin bilgisayarim bolumune bakiniz.
system 2
amd k6-2 350 256 mb pc100 ramToshiba dvd rom maxtor diamondmax 8 winxp pro ustunde dc++ hubi olarak calismakta
system 3
msi s430x-025Tr notebook
reset atinca kaldigi yerden devam ediyor.Sadece son calistigi frame i bastan yapiyor
Orgasmico bazen beni şaşırtıosn abi kaldıı yerden dewam edicekti eğer ben o lanet işlemi sonlandırmasam gitti güzelim frameler 2 günlük çalışma ama napalım tekrar kasiorm şimdi ya sıralamadaki yerimi kaybedermiyim ben şimdi ?
beyler ben 3750 ile başlamıştım sanırım bugün işe gitmededn önce 970 ini tamamlamıştım. şimdi açtığımda 400 ile başladı kendi istatiklerime bakıyorum hiçbirşey yok nasıl oldu bu iş? o kadar gün boşunamı uğrştı bilgisayar.
Arkadaşlar sizler gibi bilgisayar manyahları nasıl olur da bu işe bölesine safça atlar ya. Belki paranoyaklık diyeceksiniz ama ben bu işe hiç güvenmiyorum. Bu adamların kansere veya ne bilim ona buna çare bulduğunu veya bunun için çalıştığını nereden biliyorsunuz...Gözünüzü seviim bölesi bir gücü kimbilir neler için kullanıyorlar. Düşünsenize bedava bir güç. Geliştir istediğini. Sür piyasaya. Size saygı duyuyorum ama ben asla böylesi birşeyin parçası olmak istemiyorum. Yani ne bileyim
saf? biraz daha uygun kelimeler bulursanız eğer daha az saldırganca bir konuşma olur sizinki. evet böyle bir güç pek çok kötü amaçla kullanılabilir ama biraz düşünürsek, dünyanın en saygın üniversitelerinden biri, bilimin ve teknolojinin gerçek anlamda üretildiği bir yer böyle bir riske girermi? biz kanser araştırması altında nükleer silah geliştiryorz diyebilirlermi böyle birşey ortaya çıakrsa? siteye girip bakarsanız yaptığınız projelere kadar görebilirsiniz.... hangi dizilimi çözdüğünüzü öğrenebilirsiniz.
ayrıca bilgisayar manyakğı olarak görüyorsanız bizleri (iyi anlamda) o zaman birşeyi yapıyorsak bir bildiğimizde vardır dimi