Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Bu sayfada HM bölümü içerisindeki Önemli Konular! forumu altında Google G-Mail başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Davetiyeniz zaten var arkadaşlar.
Giriş Yaptıktam sonra INBOX ta Ekranın yukarısına yakın ince Mavi bi bar var. Orda Invite 6 ..." şeklinde özetlenebilir....
O değil de arkadaşlara davetiye verecez dedik, rezil olduk.Elinde başka davetiye olan varsa ben bir tane daha rica edeceğim. Belki davet hakkı bu sefer gelir..
__________________ Toshiba Cosmio G20 - Hepsi bu.
Cesaret silahmdır, adalet kalkanım!
M A
En son Komutan_M A tarafından düzenlendi: 11-09-04 saat 18:11
__________________ Murphy diyor ki:
Zeka x Güzellik x Elverislilik = Sabit
Bu sabit her zaman sıfırdır...
Fuat SAKA diyor ki:
Aldılar güzelleri kaldı yaramazları...
Sigmund FREUD diyor ki:
Birara kadınları anladığımı sandım; sonra sandığımı anladım...
gmail'e birşeyler oldu beyler, birden fazla hesap açamıyorum. ip adresimi filan kaydetti diyeceğim ama daha önceden kendine gönderenlerden illegal da artık gönderemiyormuş.
Bu arada beta sürümünün Türkçe desteği yok, umarım en kısa zamanda normal sürüm çıkar.
__________________ Büyük Türk Milleti!
Atatürk için toplanalım!
Mustafa Kemal’in Milli Kurtuluş idealini yaşatmak için,
Mustafa Kemal devrimine saldıran karanlık güçlere dur demek için,
Milletçe yabancı uşaklığına düşmekten kurtulmak için,
Tam bağımsız gerçekten demokratik Türkiye için,
Gazi Mustafa Kemal’in Milli Kurtuluşçu saflarında toplanalım.!
Yaşasın Türkiye! Yaşasın yarının bağımsız Türkiyesi için mücadele!