Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Bu sayfada HM bölümü içerisindeki Önemli Konular! forumu altında Google G-Mail başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "arkadaşlar elinde fazla davetiyesi olan varsa bende alabilirmiyim.
Galiba bu da bir saadet zinciri...
İnan Arın
inan_arin@yahoo.com
Teşekkürler......" şeklinde özetlenebilir....
arkadaşlar nolur bana da atın AŞIRI ihtiyacım var
isim soyad:Mustafa Gürsel
e-mail:mgursel@msn.com
(bi de ne yapacağımı açıklarsanız sevinirim sürprizlerle karşılaşmamak için)
*yeni üyeyim yardım pls
arkadaşlar nolur bana da atın AŞIRI ihtiyacım var
isim soyad:Mustafa Gürsel
e-mail:mgursel@msn.com
(bi de ne yapacağımı açıklarsanız sevinirim sürprizlerle karşılaşmamak için)
*yeni üyeyim yardım pls
Davetiyen Gönderilmiştir Güle GÜle KuLLaN...
[Tek yapman gereken e-maille gelen linki açıp üyelik formunu doldurman...]
arkadaşlar bende bu form sayesinde gmail almıştım aynen dediiniz gibi bana da davetiye gelmedi ve öle bi çubukta yok.
ama şöle bişi var size mail yollayan birinin maillinin altında invite kısmı var o şekilde gönderebiliyosunuz heralde. atıyorum mesela memet diye bi lavuk size mail attı. memetin maillinin altında invite memet to gmail diye bi link var bu şekilde davet edebilirsiniz belki.
davetiyelerim gelir gelmezz ben de buradan dağıtacağım...
Bende banada Zerdes nickli arkadas gondermisti 10 gun hic kulanmamistim gecen gun saga sola deneme msjlari attim(benim diger maillere) dun gece bir baktim al tane gelmis davetiye