Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Bu sayfada HM bölümü içerisindeki Önemli Konular! forumu altında Google G-Mail başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "saol illegal işlem tamam...." şeklinde özetlenebilir....
bim bam bom çatlasın düşmanlar benimde artık gmail im var ama bi tane daha lazım hangi hayır sever verecek bana bir g mail daha elinde fazla olan varsa yazabilirmi acaba veya bana davetiye ne zaman gelir acaba
arkadaşlar benimde davetiyelerim geldi fakat şöle bi problem var gmail sitesindeki bazı linkler çalışmıyor mesela üstte kutucuk çıktı you have 6 invitations diye fakat tıkladığım da hiçbirşey olmuyor aynı şey contacts bölümündede var bu nedenle davetiye gönderemiyorum. aynı problemi yaşayıp çözen varsa banada sölesin ki bizim de topluma bir katkımız olsun davetiyeleri yollayabilelim dimi
bana yolladılar ama gelen link te bu link daha önce kullanıldı gibi bir mesaj çıktı yaaa.... ben hala g-mail sahibi olamadım...
__________________ Murphy diyor ki:
Zeka x Güzellik x Elverislilik = Sabit
Bu sabit her zaman sıfırdır...
Fuat SAKA diyor ki:
Aldılar güzelleri kaldı yaramazları...
Sigmund FREUD diyor ki:
Birara kadınları anladığımı sandım; sonra sandığımı anladım...