Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > HM > Önemli Konular! »

Mozilla Firefox Hakkında Herşey...

Bu sayfada HM bölümü içerisindeki Önemli Konular! forumu altında Mozilla Firefox Hakkında Herşey... başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Alıntı: Jackal_Head_Anubis tarafından iletildi. Ben reklam bannerları için Adblock Plus kullanıyorum...belki senin işinede yarar... hım o aklıma geldi gibi ama ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 09-06-08, 15:18   #351 (permalink)
Blick
hARDWAREMANIAC

Blick Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 21.09.04
Nereden: Güneşli
Resimler: 10
Ynt: Mozilla Firefox Hakkında Herşey...

Alıntı:
Jackal_Head_Anubis tarafından iletildi. Mesajı göster
Ben reklam bannerları için Adblock Plus kullanıyorum...belki senin işinede yarar...
hım o aklıma geldi gibi ama işe yarar mı bi denemek lazım sağol

düzeltme: sağol süper oldu çalışıyo şimdilik
en gıcık kaptığım şeylerden tekini düzelttim salak salak teşekkür butonu koymuşlar hayvan gibi alıntı yapamıyodum onun yüzünden...
Blick şu an çevrim içi  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 10-06-08, 02:02   #352 (permalink)
over_load
New Member

Katılım tarihi: 14.02.08
Nereden: ankara

Firefoxta çok büyük bir açık tespit ettim özellikle sistem yöneticilerinin dikkatine. Ağdaki bir makinadan firefox üstünden backbone swicthlere ve dchp servera saldıran bir virüs var. Daha virüsün ne olduğunu bulamadım ama ağdaki switchlerin canına okuyor. Syslog makinasında bir saatte binlerce saldırı raporu aldım. Ağda broadcast trafiği artırıp cihazları kitliyor. Nette hala bu açık hakkında hiçbir bilgi duymadım ama networkümün canına okudu.
over_load çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 22-07-08, 01:33   #353 (permalink)
Blick
hARDWAREMANIAC

Blick Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 21.09.04
Nereden: Güneşli
Resimler: 10

noia 2.0 extreme 3.46 güncellemesi geldi
bir de temalar kısmında noia ya sağ tıklayıp hakkında kısmına gelirseniz bir kaç küçük yeni özellik gelmiş bi iki ayar ve renkle oyanayabiliyonuz

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/72
Blick şu an çevrim içi  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 22-07-08, 22:03   #354 (permalink)
elfelendil
New Member

Katılım tarihi: 22.07.08

selam, mozillla basta kendiliğinden kapanıyordu sonra sitelere baglanırken hata verdiği için surekli yenıden dene diyordum şimdi ise mozilla çöktü uyarısı geldi.ayrıca antıvirus programım da çalişmamaya basladı (nod32)sizce bunu nasıl duzeltebilirim,yardımcı olursanız sewınırım
elfelendil çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 22-07-08, 22:31   #355 (permalink)
TruckTurkey
Member

TruckTurkey Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 04.06.06
Nereden: İstanbul/Turkey

Alıntı:
elfelendil tarafından iletildi. Mesajı göster
selam, mozillla basta kendiliğinden kapanıyordu sonra sitelere baglanırken hata verdiği için surekli yenıden dene diyordum şimdi ise mozilla çöktü uyarısı geldi.ayrıca antıvirus programım da çalişmamaya basladı (nod32)sizce bunu nasıl duzeltebilirim,yardımcı olursanız sewınırım
İnternet üzerinden online scan virüs taraması yaptır lütfen.
TruckTurkey çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 23-07-08, 00:21   #356 (permalink)
sukruala
Rookie Member

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 20.07.08
Nereden: evde

arkadaslar bende mozilla firefox un son sürümünü kullanıyorum süper gerçekten explore den 1000 kat daha iyi ve hızlı bütün arkadaslarıma tavsiye ediyorum denemenizde fayda var gerçekten
sukruala çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 29-07-08, 13:50   #357 (permalink)
sukruala
Rookie Member

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 20.07.08
Nereden: evde

arkadaslar ben su anda evde internet explorer i kaldırdım mozilla firefox 3.0 ı kullanıyorum her bakımdan çok memnunum tavsiye ederim
sukruala çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 19-08-08, 00:42   #358 (permalink)
pronto
New Member

Katılım tarihi: 01.02.07
firefox 3.0 da profiller şifre koyma

Arkadaşlar merhaba
Uzun yıllardır Netscape Browser kullanıcısıyım.
Bu tarayıcıyı kullanmamın en önemli sebepleri kullanıcısının az olması nedeniyle kötü amaçlı yazılım yazan kişilerin bu programla fazla uğraşmamaları ve değişik profiller verip her profile şifre atayabilmek..
Ama bildiğiniz gibi mart ayından sonra netscape için güncelleme desteği mart ayında sonra kesildi.
Bende firefox 3.0 yükledim.Evdeki herkes içinde ayrı ayrı profiller oluşturdum.Ama bu profillere şifre veremedim..
Acaba ben mi bulamadım.Yoksa gerçekten böyle bir özellik yok mu?
Halbuki bildiğim kadarıyla firefox netscape'in devamı niteliğinde bir program.Menüler neredeyse aynı.
Bilgisi olan bir arkadaş varsa lütfen bilgi verebilir mi?
pronto çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 19-08-08, 02:15   #359 (permalink)
c3m
Moderator

c3m Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 09.12.05
Nereden: Şişenin dibinde olabiliii...

seçenekler de güvenlik kısmında ana parola kullan var oradan bahsediyorsunuz sanırsam.
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 19-08-08, 08:17   #360 (permalink)
pronto
New Member

Katılım tarihi: 01.02.07

Arkadaşlar sanırım beni anlamadınız veya ben dediğiniz yerde çaremi bulamadım.
Windows için nasıl farklı kullanıcılar açılabiliyorsa ve farklı kullanıcılar windowsa farklı şifreler ile girebiliyorsa.Ben netscape'ide böyle kullandım yıllarca.
Benim profilime benden başka kimse giremez oğlumun profiline oğlumdan başka
eskiden netscape in seçenekler kısmında profil sekmesi bulunuyordu.
Ben firefox içinde bunu göremedim...Profil açma işini hallettim.Şu an farklı farklı ismlerde profiller oluşturdum fakat bunlara şifre veremiyorum.Böyle bir setup yok...
pronto çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 22-10-08, 00:37   #361 (permalink)
hasan1001
New Member

Katılım tarihi: 27.07.07
Nereden: kastamonu

myheritege de aile soyağacnı indirdim 800 kişi azdım bilgisayar bozuldu format atınca hepsi silindi aile soyağacındaki bilgileri geri yüklemem mümkün mü acaba
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 25-10-08, 12:58   #362 (permalink)
marki1
New Member

Katılım tarihi: 06.09.05
Nereden: İZMİR

Alıntı:
sukruala tarafından iletildi. Mesajı göster
arkadaslar ben su anda evde internet explorer i kaldırdım mozilla firefox 3.0 ı kullanıyorum her bakımdan çok memnunum tavsiye ederim
katılıyorum dostum bencede en iyisi.
marki1 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver

Tags
explorer, firefox, mozilla

Konu araçları

Mozilla Firefox Hakkında Herşey... ile benzer konular :
Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
Mozilla Firefox 1.5 Çıktı!!!! lulali Genel(OS) 13 30-11-05 23:53
Lütfen yardım edin, mozilla hakkında, herşey sıfırlandı.. tunjay Genel(OS) 3 28-03-05 23:59
P2P,HTTP,FTP hakkında herşey vede ötesi..-1 SpLeNDouR Genel(internet) 3 17-02-04 04:35
P2P,HTTP,FTP hakkında herşey vede ötesi..-4 SpLeNDouR Genel(internet) 0 16-02-04 01:42
P2P,HTTP,FTP hakkında herşey vede ötesi..-2 SpLeNDouR Genel(internet) 0 16-02-04 01:40

Aranızda sır kalmasın!

HABERLER

Saat ayarı GMT +3. Saat : 21:40.