Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Bu sayfada HM bölümü içerisindeki Önemli Konular! forumu altında Mozilla Firefox Hakkında Herşey... başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Opera yı deneseniz?
www.opera.com..." şeklinde özetlenebilir....
Ben yeni format attım 1.0.1 i kurdum şu ana kadar kitlenme sorunu olmadı zaman geçtikçe ne olur bilemem ama ie de hayırsız çıktı. dün oturdum 3 saat uğraşdım bir haber ekleyeceğim siteye 3 sayfa oldu tam sonlarına geliyorum ie durup duruken hata verdi gel de delirme. ellerim titredi ya sinirden. firefoxtada javalar sorunlu o da hata veriyor. Acaba sun java yüklersek bir faydası olur mu bilmiyorum, bilgisi olan var mı?
ben o tür kilitlenmelerde eskiden sinirden monitörü yumruklar rahatlardım şimdi lcd olunca dokunamıyorumda kendi kendimi yiyorum ama ne microsoftun yazılımcılarını bırakıyorum ne bill gatesini 3-5 saat kulakları çınlıyor. ufak ufak linux denemelerine başladım.. linuxu öğrenip alışabilirsem o tarafa taşınabilirimde
Opera 7.54u2 ve 8.0beta2 versiyonlarını denedim. Hatta bilgisayarımda kurulu dururlar kendileri. Açıkçası Firefox karşısında bir avantaj göremedim. Opera dizaynı ve görüntüsü ile çok çekici bir browser, ama sonuçta firefox ile düzgün göremediklerinizi opera ile de göremiyorsunuz, performans olarak bence Firefox daha hızlı. Bendeki Opera'lar genelde dinlenmede
Ben yeni format attım 1.0.1 i kurdum şu ana kadar kitlenme sorunu olmadı zaman geçtikçe ne olur bilemem ama ie de hayırsız çıktı. dün oturdum 3 saat uğraşdım bir haber ekleyeceğim siteye 3 sayfa oldu tam sonlarına geliyorum ie durup duruken hata verdi gel de delirme. ellerim titredi ya sinirden. firefoxtada javalar sorunlu o da hata veriyor. Acaba sun java yüklersek bir faydası olur mu bilmiyorum, bilgisi olan var mı?
Java'nın eski versiyonu ile Firefox 1.0 kullanıyordum. Firefox 1.0.1 ile ilk uygulamalarda nadiren birkaç sorun yaşayınca eski firefox'u komple uninstal ettim, hatta profile ve registry temizliği bile yaptım. Yani kazıdım desem yeridir. Sonra temiz temiz önce sun java (jre-1_5_0_01-windows-i586-p.exe) kurdum sonra Firefox 1.0.1. bir süre böyle çalıştım tık yok. extension'suz olmuyor tabiiki; daha sonra; flashgot, tabbrowser preferences, forecastfox, ieview, image zoom, resize search box extensionlarını kurup noia 2.0 (extreme) themes ile çalışmaya başladım. çok nadirende olsa hafta 1-2 firefox sapıtabiliyor ve mozillaya feeedback yolluyoruz Sorun extension'lar olabilir, çünkü extension'sız sorun yoktu. Bunlardan biri sorun oluyor belki ama hangisi, denemeye fırsatım olmadı. Bu arada Firefox'a ne kadar kızsamda, onsuz yapamıyorum
javayı kurdum kar etmedi bu arada firetune diye bir program buldum firefoxtan daha fazla verim almanızı sağlıyor, iki ayrlan hızlandırıyor gayet basit bir program. 5 dk oldu kuralı güzel bir şey hızlandırıyor harbi bir denemekte fayda var. firetune 0.2
---------------
bu arada 1.0.2 de yoldaymış yakında çıkacak, inşallah derdimize derman olur
javayı kurdum kar etmedi bu arada firetune diye bir program buldum firefoxtan daha fazla verim almanızı sağlıyor, iki ayrlan hızlandırıyor gayet basit bir program. 5 dk oldu kuralı güzel bir şey hızlandırıyor harbi bir denemekte fayda var. firetune 0.2
---------------
link için teşekkür ederiz.yanlız 'değişiklikler' kısmı ingilizce kalmış.türkçe yaparsan çok memnun kalıcaz anlamayanlar olabilir çünkü.
Türkçe'ye çevirmek isterim ama o kadar zamanım olmuyor, bir de her yeni çıkan yazılımın değişikliklerini Türkçe'ye çevirmeye çalışırsam öenmli haberleri ekleyemem.
---------------
Hımm, 0.3 versiyonu çıkmış elemanlarda 0.3 ü ekleyince benim bağlantı havada kalmış
Beş gün önce duyurduğumuz Release Candidate sürümünün ardından bugün Mozilla Firefox 1.0.2 kullanıcıların beğenisine sunuldu. 1.0.2 sürümünde güvenlik güncelleştirmeleri yer alıyor.
beyler, duymuşsunuzdur belki artık beyannameler ve tahakkuk fişleriyle muhasebeciler mükellefleri adına takipte bulunacaklar ve gerekli evrak basımlarını yapacaklar. geçenlerde bizim firmanın muhasebecisine uğradım bi baktım ki explorer ile cebelleşiyor. du dedim sana firefox'u kuralım en azından daha hızlı, vakit kaybın olmaz... neyse indirdim, kurdum herhangi bir problem yok. her muhasebeciye vergi dairesinden bir kullanıcı adı, şifresi ve kodu vermişler.bunlar girildikten sonra açılan bir sayfada muhasebeciler bir java uçbirim programıyla gönderdikleri tahakkuk fiş paketlerini basabiliyorlar ama sayfa içerisinde bir xml sayfasına bir link verilmiş. o linkin içeriğini explorer derleyip pdf dosyası haline getiriyor ve sonrasında muhasebeci o dosyayı ister arşivleme niyetiyle kaydediyor isterse direk basıyor vs.vs.vs. ..... aynı linki firefox'ta açınca direk yeni bir sayfa açılıyor ki sayfa saçma sapan karakterlerle dolu....
bu tür uygulamalar için herhangi bir yama varmı? yoksa ie'ye devam mı?