Alıntı:
| SkyWarrior tarafından iletildi.
Az OC olsun ama cok ozellik isterim anakarttan diyen MSI alir.
(ki DFI nin tek eksigi SB Live 24 bit ama Testler DFI deki Onboard modulun de gayet basarili oldugunu gosteriyor diger anakartlardaki gibi olmadigini gosteriyor hassas kulaklari olmayanlari cok da rahatsiz etmez.)
Islemcimin potansiyelini iyi kullanayim, elimde Twinmos veya herhangi bir marka BH5, TCCD bellek var Ramlara da yuklenecem diyen varsa MSI ile havasini alir. Bu kadar basit. |
1800'den 2650 ye oc olayına sen Az oc diyorsan ben ne yapabilirimki. Bariz ortada olan çok iyi bir OC kapasitesine Az OC diyorsun ya sadece gülüyorum buna
150 MHz daha fazla elde etmişsin iyi güzel, tebrik ediyorum. benim kesinlikle 150 MHz işlemci kapasitesine daha ihtiyacım var diyen varsa buyursun DFI alsın. ama böyle bir ihtiyacı kimsenin olmadığını herkes iyi biliyor. bundan sonrası dediğim gibi sen ne kadar inkar etsende takıntı oluyor. Herkesin bazı takıntıları vardır. illada olsun diye.
bende artık yavaş yavaş DFI almaya meraklıyım ama OC arzumu doyurmak için olur herhalde. ama elimdeki Diamond'ı satmam. işte bendeki de OC takıntısı.