Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Bu sayfada İkinci El Ürünler bölümü içerisindeki Aranılan ürünler forumu altında 256 mb laptop rami lazım başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Kingston,Twinmos öncelikli hynix,nanya 2. planda olmak üzere ram arıyorum.25-30 ytl arası.Sadece ankara.msn'den görüşebiliriz.
bLACKBOX ile Ram'lerinizi Doğru Tanıyın
BlackBox sisteminizde ..." şeklinde özetlenebilir....
Kingston,Twinmos öncelikli hynix,nanya 2. planda olmak üzere ram arıyorum.25-30 ytl arası.Sadece ankara.msn'den görüşebiliriz.
BlackBox sisteminizde bulunan hafıza modüllerine ait üretici, üretim tarihi, modülün kendi kapasitesi, toplam bellek kapasitesi, kullanılan modül sayısı ve türü, çalışabileceği maksimum hız, kullanabileceği bellek zamanlamaları, üretici tarafından belirlenmiş SPD profilleri, anlık hız, FSB/DRAM ve bellek hız oranı gibi detayları sunar.
bende az kullanılmış 2 adet 256 mb lık nanya ram var istersen seninle anlaşabiliriz ankaradayım bende..aytekinmerc q hotmail
BlackBox sisteminizde bulunan hafıza modüllerine ait üretici, üretim tarihi, modülün kendi kapasitesi, toplam bellek kapasitesi, kullanılan modül sayısı ve türü, çalışabileceği maksimum hız, kullanabileceği bellek zamanlamaları, üretici tarafından belirlenmiş SPD profilleri, anlık hız, FSB/DRAM ve bellek hız oranı gibi detayları sunar.