Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > İkinci El Ürünler > Aranılan ürünler »

SITEME ORTAK ARIYORUM

Bu sayfada İkinci El Ürünler bölümü içerisindeki Aranılan ürünler forumu altında SITEME ORTAK ARIYORUM başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Yapmakta olduğum ve büyük bir kısmını bitirdiğim siteme ortak arıyorum. Sitemi asp.net 2.0 c# koduyla yaptım. Veritabanı olarak mysql kullanıyorum. ..." şeklinde özetlenebilir....

Kapalı konu
 LinkBack Konu araçları |  
Eski 13-10-06, 00:23   #1 (permalink)
lordofbody
Rookie Member

Katılım tarihi: 13.10.06
SITEME ORTAK ARIYORUM

Yapmakta olduğum ve büyük bir kısmını bitirdiğim siteme ortak arıyorum. Sitemi asp.net 2.0 c# koduyla yaptım. Veritabanı olarak mysql kullanıyorum. Sitemin konusu arkadaşlık, www.yonja.com , www.kalbimde.com siteleri gibi bir arkadaşlık sitesi. Maddi olanaklarım sınırlı olduğu için ortak olucak kişi hosting + domain gibi parasal konuları karşılıyacak. Kod işini ben yürütüceğim. Ortak olmayı düşünenler msn messenger adreslerini bana pm atsınlar. (Not: bant genişliği az, alanı az vs.. ucuz hostinge sitemi koymayı düşünmüyorum, sitem arkadaşlık sitesi olduğu için resim upload olucak, bu yüzden hız ve alan büyüklüğü çok önemli , saygılar)
lordofbody çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Eski 13-10-06, 00:25   #2 (permalink)
lordofbody
Rookie Member

Katılım tarihi: 13.10.06
moderatörlere; site kurallarını bilmiyorum, eğer site ismi yazmak yasak ise, yukardaki metnimi editliyebilirsiniz...
lordofbody çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Eski 13-10-06, 20:14   #3 (permalink)
qokhan58
Power Member

qokhan58 Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 03.11.05
Nereden: ıstanbul
tmm arkadasım benımle ırtıbata gec qokhan58@hotmail.com
Eski 17-03-08, 15:30   #4 (permalink)
asd2259
New Member

Katılım tarihi: 16.03.08
Ynt: SITEME ORTAK ARIYORUM

arkadaşım ben de ilgileniyorum lütfen itibara geçer misin?dj_alper_hasan_birler@hot...com
asd2259 çevrim dışı  
Eski 17-03-08, 17:59   #5 (permalink)
ceokapo
Power Member

ceokapo Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 30.06.06
Nereden: İstanbul
Ynt: SITEME ORTAK ARIYORUM

Adam 2006 da açmış ayıp ayıp
Kapalı konu

Konu araçları

SITEME ORTAK ARIYORUM ile benzer konular :
Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
Yarım kalmış projeme ortak arıyorum.. egemx Grafik Tasarım 2 17-07-06 18:33
Ankaradan 256 Mb DDR Ram Ariyorum ... TuzsuzDELiBEKiR Aranılan ürünler 0 19-05-04 17:03
twinmos 512 mb ddr 400 ariyorum silencer Aranılan ürünler 0 08-05-04 13:39

Aranızda sır kalmasın!

HABERLER

Saat ayarı GMT +3. Saat : 22:20.