Anasayfa |  hABERLER |  fORUM |  bLOGS |  gALERi |  Videos |  Üye Ol | 
Etiketler |  gRUPLAR |  iNDiR |  oYUN | 
İsim
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA fORUM > İkinci El Ürünler > Satılık ürünler »

Çalıntı Ürünler ve Sorunlu Alışverişler

Bu sayfada İkinci El Ürünler bölümü içerisindeki Satılık ürünler forumu altında Çalıntı Ürünler ve Sorunlu Alışverişler başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu " Bu konu altında çalıntı ürünler ve sorunlu alışverişler kullanıcılara bildirilecektir.Forumumuzda bu tür olaylarla pek karşılaşılmasada bu konuda dikkatli olmak gerekiyor.Bunun ..." şeklinde özetlenebilir....

Kapalı konu
 LinkBack Konu araçları |  
Eski 11-06-08, 22:14   #1
Moderator

gOkO Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 10.04.04
Nereden: on hm multi cpu
Blog Mesajları: 3
Resimler: 102
Post Çalıntı Ürünler ve Sorunlu Alışverişler

Bu konu altında çalıntı ürünler ve sorunlu alışverişler kullanıcılara bildirilecektir.Forumumuzda bu tür olaylarla pek karşılaşılmasada bu konuda dikkatli olmak gerekiyor.Bunun için;

1-Alacağınız ürünün fatura, kayıt v.s. bilgilerini iyice soruşturmanız gerektiğini
2-Ürün mümkünse elden alınmalı eğer elden alınmayacaksa ürünü msn v.s. programlardan bizzat görmeniz gerektiğini
3-Piyasa fiyatının çok çok altında satılan ürünleri almakta çok aceleci olmamanız gerektiğini
4-Alacağınız kişinin(çokta önemli olmasada) katılım tarihi ve mesaj sayısının önemli olduğunu.
5-ürün hakkında en ince detayların konuşulması gerektiğini
6-Ürünün ulaşım esnasında zarar gelmeyecek bir şekilde paketlenmesini, Adresin tam ve eksiksiz bir sekilde karsi tarafin aldıgından emin olunması gerektiği. Sonrasında kargo bilgilerinin mutlaka alınması gerektiğini.

7-Şahıslar arasında doğabilecek sorunlardan hARDWAREMANIA forum ve ekibinin sorumlu olmadığını, sorumluluk almadığını!

Bilgilerinize sunarım...

SORUNLU ALIŞ-VERİŞLERİNİZİ BİZE PM ATABİLİRSİNİZ

İYİ ALIŞ-VERİŞLER
ERBAA'LI
"TÜRK OL TÜRK HİSSET TÜRK YAŞA Kİ GERÇEK TÜRK OLASIN"

En son gOkO tarafından düzenlendi: 24-06-08 saat 18:36
gOkO çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Eski 20-09-08, 03:40   #2
Moderator

GaNDHi Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 30.04.03
Nereden: TháLîÒñ
Blog Mesajları: 1
Resimler: 9
Ynt: Çalıntı Ürünler ve Sorunlu Alışverişler

DİĞER ÖNEMLİ LİNKLER :

http://www.hardwaremania.com/forum/i...me-104664.html

Şikayet ve istek başlığı

http://www.hardwaremania.com/forum/i...nim-98718.html

Satışlarınızı Arttırmanız Için Tavsiyeler ve Örnek İlanlar!!

2.el bölümünde uyulması gereken kurallar!!!

GaNDHi çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Eski 28-09-08, 01:19   #3
Moderator

GaNDHi Avatar

Bilgisayarım

Nick : aydinoglu1991, mehmetmete ve erhan.kizilgöz

İnsanları dolandırmak, haksız kazanç sağlamak

Alıntı:
Alıntı:
Kullandığı telefon numaraları :538 814 71 45 - 05543506463 - 05347930252 - 05352007472
Tc Kimlik No : 58579294436
SSK SİCİL NO : 2001200514645
Alıntı:
Kullandığı msn adresi : cem_aydin@msn.com
Alıntı:
Kullandığı adres : Cumhuriyet mahallesi Atatürk Caddesi No:1011/6 Merkez ANTAKYA ve Denizli Kale içi
ERHAN KIZILGÖZ
Doğum Tarihi: 1989

Alıntı:
SALTAK MAH. 1473SOK. NO:7 DENIZLI
tel: 0544 3855410 0534 7930252

ev telefonu : 3774851

Alıntı:
Erhan Kizilgöz | Netlog
kizilgozhosting@msn.com
saltuk mah. 7340 sok. baha evleri no:24 kat:4 DENİZLİ

AKBANK KALEICI DENIZLI SUBESI
HESAP: 0384-0061194
Alıntı:
GAZİEMİR/İZMİR
AKBANK ŞUBESİ
0647-0057807
CEM AYDIN
0538-814-7145
Alıntı:
kizilgozhosting@msn.com

Ben O Arkadaş İle Bayağı Görüştüm.

Görüşme Sebebi vbulletin ikinci el ve 1. el lisans satışı.
Söylediklerine Göre Vbulletin-Germany ile anlaşması varmış... ikinci el (70 YTL) ve sıfır (110 YTL) olarak lisans veriyodu
hatta owned versiyon lisansın 10 ay 21 gün indirme süresi olduğunu söylemişti.
Konuştuk konuştuk konuştuk ve beraber iş yapmaya karar verdik. Satış Başına 35 YTL alacaktım ben 4 tane falan sipariş aldım. Bunları Ona Söyleyecektim fakat bir türlü girmedi o gün. en son konuşştuğumuz gün elinde iki tane lisans olduğunu söyledi. ikisi 60 lira dedi taksit için gerekli dedi. birisini tek başına 35 ded sonra 1 tanesini 25 e bıraktı . almamda ısrar etti. almadım tabi..

vbulletindestek.org sitesinden görmüş adresimi ve eklemiş... Ben görüşmemi yaptım hatta

Sonra bir Kayboldu bi daha gelmedi.

Şüphelendim tabi.

Sonra Dolandırıcı Olduğunu Düşündüm... ve bu gün bir arama yaptım ne göreyim düşündüğümün aynısı...
Alıntı:
bugun erhan kızılgöz adında biri ile bi alısveriş yapmaya karar verdik turkrock.com da bnm bir ilanım vardı rp80 arıyorum diye.. buda bni msn ye eklemiş görüstük msn adresi elifadivar@hotmail.com galiba bayan olarak tanıttı kendini burdurdayım dedi ... normalde aletin fiyatı 150 ytl ilk 110 dedi sonra cok dedim 50 liraya bırakayım dedi yarın sabah için anlastık parayı akbanktaki hesabına yatıracaktım süpheli hareketleri yuzunden googleye erhan kızılgöz yazdım burdaki calıntı topici okudum üye oldum bunları yazayım dedim kendi telini vermedi sapıklık yapıolar dedi abimin telini veriiim dedi parayoı yatırınca mesaj at dedi kargo ile yolliiim falan nie msj atıım falan dedim arııım dedim cevrimdısı oluo abim duymaz dedi ne alaka
Hesap nosu

0647-0058026
Akbank Gaziemir Şubesi

Erhan Kızılgöz Adına
Alıntı:
Bazı alışverişlerde kullandığı;
tc no :30643424994
İsim : Turgut Sayın
Mail : elifadican@hotmail.com
Bu kişi hakkında ulaşabildiğiniz bilgileri lütfen özel mesaj yolu ile bize ulaştırın. Verdiğiniz bilgiler burada yayınlanacaktır.

En son GaNDHi tarafından düzenlendi: 18-10-08 saat 00:37
GaNDHi çevrim dışı  
Eski 20-01-09, 16:29   #4
Moderator

GaNDHi Avatar

Bilgisayarım

gencteamturk nickli üye bu forumda ve başka forumlarda insanları kandırmaya yönelik satılık ürün ilanları açmıştır. Gerekli hassasiyeti göstermeniz ve bu tip insanlara çok dikkat etmenizi rica ederim.

Alıntı:
telefon numarası : 05349310681
hesap numarası : işbankası 3222 0386601 nolu hesap
msn adresi : gencteamturk@msn.com

Aşağıda tenten nickli arkadaşın maduriyetini görebilirsiniz. Söz konusu dolandırıcı ile ilgili bilgileri kendisinden aldım.

Alıntı:
merhabalar gencteamturk isimli kullanıcıdan 19.01.2009 tarihinde 30 ytl ye ram almıştım sanırım dolandırıldım telefon ediyorum tel kapalı msn adresi sürekli offline parayı istediği aynı gün vermiş olduğu banka hesabına yatırdım telefon numarası banka hesap numarası ve hesabı kullananın adı msn adresi bende mevcut konuyu bilgilerinize sunarım...

En son GaNDHi tarafından düzenlendi: 20-01-09 saat 20:21
GaNDHi çevrim dışı  
Eski 27-01-09, 00:32   #5
Moderator

GaNDHi Avatar

Bilgisayarım

Nick : maximregedit

Çeşitli forumlarda askere gitme bahanesi ile ucuz tutarlı bilgisayar satıyor. Dikkat.
GaNDHi çevrim dışı  
Eski 28-04-09, 17:45   #6
Moderator

GaNDHi Avatar

Bilgisayarım

tameralici nickli kullanıcıdan...

Alıntı:
MERHABA ARKADAŞLAR,SAHİBİNDEN.COM'DA BURHAN KORUCU ADLI KİŞİYE 300 TL'YE ARABA PARÇASI SATTIM,PARAMI 12.03.2009 SABAHI ERKENDEN YOLLAYACAGINI SÖYLEDİ VE BENDE SÖZÜNE VE YEMİNİNE GÜVENİP TEREDDÜT ETMEDEN 11.03.2009 TARİHİNİN AKŞAMI (yani birgün önceden) ÜRÜNÜNÜ KARGOYA VERDIM FAKAT BU ŞAHIS 1,5 AY OLDU HALA PARAMI YOLLAMADI VE BU KİŞİNİN HALA FARKLI BİR KULLANICI ADI KULLANARAK SAHİBİNDEN.COM'DA İLANLARI VAR,BEN BU KİŞİYİ ALLAHIN ADALETINE BIRAKTIM ARTIK,NASILSA DİĞER TARAFTA HESAPLAŞICAZ,ARKADAŞLAR LÜTFEN DİKKATLİ OLUN VE BENİM DÜŞTÜĞÜM HATAYA DÜŞMEYİN SAKIN BÖYLE DOLANDIRICILARLA ALIŞVERİŞ YAPMAYIN ETRAFINIZDAKİLERIDE UYARIN,HEPİNİZE SAYGILAR....!

BU DOLANDIRICIYA AİT BİR KAÇ BİLGİ VERİYORUM AKLINIZDA BULUNSUN....!

ADI VE SOYADI:Burhan Korucu

BULUNDUĞU İL VE İLÇE:Balıkesir/Merkez

MSN ADRESİ:blksr_gizemli@hotmail.com

SAHİBİNDEN.COM'DAKİ İLK KULLANICI ADI:efe_2001(benimle alışveriş yaptığında sitede bu ismi kullanıyordu fakat beni dolandırdıktan sonra altta yazdıgım kullanıcı adını kullanmaya başlamış)

SAHİBİNDEN.COM'DAKİ YENİ KULLANICI ADI:cenk_savas(arkadaşlar sürekli kullanıcı adını değiştiriyor ama o değiştirdikçe bende burda yayınlıycam)

SÜREKLİ KULLANDIĞI cep NUMARASI: 0538,388,50,**(bana yakışmayacağı için cep numarasını tam olarak yazmıyorum arkadaşlar)

^^^^^^^^^^^LÜTFEN BU KİŞİYE DİKKAT EDİN^^^^^^^^^^^^^^
Arkadaşlar Sahibinden.com'daki Bu Dolandırıcıya Dikkat Edin...!
GaNDHi çevrim dışı  
Kapalı konu

Bu konuyu şu anda sizinle birlikte toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Konu araçları

Çalıntı Ürünler ve Sorunlu Alışverişler ile benzer konular :
Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
Facebook Çalıntı mı ? Haberci HWM Haber 0 26-04-08 15:52
Çalıntı laptop meselesi... doncamillo Genel 1 28-10-05 16:38
Çalıntı msn i geri alma Bonwe Genel(internet) 5 01-09-05 20:28
Çalıntı Bilği verenlere Duyurulur trafocu Genel(OS) 16 05-07-05 14:14
Çalıntı Cep Telefonu Sorgulama mantaboy Genel(Cep) 7 19-04-05 21:42

Aranızda sır kalmasın!

HABERLER

Saat ayarı GMT +4. Saat : 16:34.